Starter Editiont kap a StarCraft II is

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A World of Warcraftnak egyértelműen a javára vált a Starter Edition kiadása, ezért nem meglepő, hogy a Blizzard a másik sikercíménél, a StarCraft II-nél is bevezeti az újdonságot. A StarCraft II esetében persze nincs szintfejlődés, de legalább a régi demót egy sokkal bőségesebb kipróbálható verzióra cserélhetjük le.

Bár a World of Warcraft játékostábora csökkent az elmúlt hónapokban, a Blizzard szerint már látszik a tendencia megváltozása, ami nemcsak annak köszönhető, hogy a kínaiak az ott most megjelent Cataclysm miatt rákaptak a játékra, hanem az is nagyon sokat számít, hogy a készítők kidobták az úgynevezett Starter Editiont.

Aki nem tudná, a Blizzard a régi próbaverziók helyett vezette be ezt az újdonságot, ami révén bárki ingyen játszhat a WoW-val mindennemű időbeli megkötés nélkül - az egyedüli limit az, hogy ha elértük a huszadik szintet, meg kell vennünk a játékot a folytatáshoz. A StarCraft II esetében ugyan nem pont így, de a Blizz itt is Starter Editionre cseréli a korábbi demóverziót: ezzel szintén annyit játszhatunk majd, amennyi jólesik.

A StarCraft II kezdőknek szánt csomagjában négy egyjátékos küldetést nyomhatunk végig (az első három misszió után Tychus vagy Dr. Hansen első feladata közül választhatunk), lezúzhatunk két Challenge pályát és a multiba is belekóstolhatunk: kapunk négy pályát (Xel'Naga Caverns, Shattered Temple, Discord IV és High Orbit, de ezek folyamatosan cserélődhetnek majd), és akár azokkal is játszhatunk, akik már megvették a játékot - igaz, a próbaverziósok csak a Terrant választhatják multiban, és nem működik a matchmaking sem.

A StarCraft II: Starter Edition már letölthető, a belépéshez mindössze regisztrálnunk kell egy Battle.net fiókot - ha az van, még azt sem.

6.
6.
FekaFOB
Ez egy nagyon jó játékos toborzási stratégia a Blizzardtól.
5.
5.
fiucsavar
#2: Mi az ami nem nyerte el tetszésedet?:)
4.
4.
princeps27
remélem sokan kedvet kapnak, hozzá jó lenne egy sokmilliós játékos tábor
3.
3.
Speper
Pont protossal lennék! :D
2.
2.
Necreon
Még jó hogy csak egy faj van multiban, amúgy nálam (aki megbánta a vételt így hosszú távon.. nem is fogom megvenni a HoS-t) kicsapta volna a biztosítékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...