Mégsem jelenik meg idén a Twisted Metal

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 6.
  • Csúszás
Link másolása
Újabb játék csúszik le az őszi premierről, a fejlesztők szerint nem üzleti, hanem technikai okai vannak a késésnek: egyszerűen több időre van szükségük a projekt befejezéséhez. A Twisted Metal ezúttal már nem kapott pontos dátumot, de az biztos, hogy jövőre kerül majd boltokba.

Maga David Jaffe, a Twisted Metal-sorozat atyja és az Eat Sleep Play alapítója jelentette be a hivatalos PlayStation Blogon a szomorú hírt, miszerint mégsem jelenik meg idén az új Twisted Metal. A PS3-exkluzív játék még napra pontos boltokba kerülési dátumot is kapott, október 4-én mutatkozott volna be a nagyközönség előtt, azonban erre mégsem kerül sor.

Bár Jaffe bő lére eresztette a mondandóját, túl sok konkrétumot nem árult el a csúszásról: mint mondta, egyszerűen nem készültek még el a játékkal, több időt igényel a program tökéletesítése, ezért az csak a jövő év elején debütál majd. Bár gyakori eset, hogy a rendszerint sűrű őszi-karcsonyi időszakból a kiadók kvázi átmenekítik a címeiket a rákövetkező januárra, februárra, az indoklás szerint most nem erről van szó.

A PS3-fanoknak persze nincs miért aggódniuk, kapnak még exkluzív címeket bőségesen: szeptemberben jön a Resistance 3, lesz új Ratchet & Clank, és novemberben végre befut az Uncharted 3 is.

3.
3.
Igen, én is inkább most Space Marine-t és MW3-at veszek, majd jövőre jöhet ez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...