Elsőként mozgásban a Black Ops: Rezurrection

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Az Activision teljes egészében a zombigyilkolásra helyezi a Call of Duty: Black Ops soron következő DLC-jét, a Treyarch kanyarított nekünk egy szép kulisszák mögötti videót a Rezurrection kapcsán. Ha Hardened vagy Prestige kiadásod van a Black Opsból, akkor ingyen juthatsz hozzá.

A zombis túlélőmód szerelmesi most dörzsölhetik a kezüket, hiszen a Rezurrection kizárólag az ő kedvükben fog járni. Kapunk egy teljesen új pályát a Moon személyében, ahol már a Holdon sem lehetünk biztonságban, valamint négy újrakevert pályát. a Nacht der Untotent, a Verrucktot, a Shi No Numát és a Der Riese-t. A Treyarch zombigyárosai megállíthatlanok, a csomag nagy erénye lesz a Zombie Soundtrack három olyan számmal, melyeket soha nem vásárolhattunk meg eddig.

A Rezurrection DLC augusztus 23-án jelenik meg - elsőként Xbox 360-ra 1200 MS pontos áron, de a Hardened és a Prestige kiadás birtoklói ingyen jutnak hozzá. PS3-ra és PC-re egy hónappal később, szeptember végén érhető el a csomag.

Köszönjük Nathan és ravi!

21.
21.
Oliver S96
jól néz ki meg minden, nagyon baba, csak kicsit borsos, és annyi bajom van vele hogy ez már nem Call of Duty.. kiadhatnának valami külön játékot ami erre épül, azt bírnám :D
20.
20.
Netsu
Csak nekem tűnt fel, hogy mekkora egy szar a mozgásanimáció? Remélem nem hagyják így, mert ez baromi nagy szégyen.
19.
19.
danez11
a Moon pálya nagyon állat :D
18.
18.
randall13
/g_gravity 200 oszt kész a Holdas map :D
Am ezeknek L4Det kell csinálni nem CoDot.
11.
11.
ez a holdas pálya nagyon poén lessz az biztos
7.
7.
Moldren
Legalább megköszönik hogy az ember Hardened vagy Prestige Editont vett.
6.
6.
SSJ Gábriel
A holdos map már nagyon hajaz az ut2004 űrbéli csatáira nem gondoljátok?
5.
5.
Hunt€r
Már a holdon is zombik? Ez már kicsit túlzás szerintem :D
4.
4.
wolfwarrior
Én csak azt utálom, hogy egyedül soha nem jutottam el a kapcsolóig mert rohadt nehezek ezek a pályák,és nem lehet nyerni, ne ércsétek félre szeretem a zombi modot de jó lenne nyerni is mint a kiling floorban.
3.
3.
ribizly
Ez musthave, még akkor is, ha szemétségnek érzem a fizess a már 2 éve kész map-okért, amivel egy másik játékban már régen nyomhatod...
2.
2.
MoRT2195
Csak annyival helyettesíteném ki, hogy augusztus 23.-án jelenik meg mint ahogy a csávó is mondja, meg a vidin látni lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...