Ötmillió felhasználónál jár a World of Tanks

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy a World of Tanks MMO-juk elérte az ötmillió regisztrált felhasználót, így a harckocsis ütközetekre kihegyezett online játékuk abszolút sikeresnek mondható. Főleg Kelet--Európában népszerű a produktum, innen származik a játékosok több, mint ötöde.

Rengeteg férfi szívét dobogtatják meg a hatalmas, második világháborús mozgó konzervdobozok, imádjuk a témát, a parázs tankcsatákat. A World of Tanks hamarosan az első születésnapját ünnepli, a fejlesztő Wargaming.net nem is lehetne elégedettebb, hiszen felhasználói bázisuk elérte az ötmillió felhasználót. Lehet, hogy többen nem egyetlen accounttal tolják, de ez most másodlagos.

"Nem számítottunk arra, hogy a World of Tanks ilyen népszerű lesz." - mondta Victor Kislyi, a studió vezérigazgatója. "A játék sikere adta nekünk a szükséges bizalmat, hogy továbbra is teljeszkedjünk a világban az online háborús játékot terén."

A World of Tanks egyébként Guinness rekorddal is büszkélkedhet, hiszen egy nap 91.311 felhasználó bőgette egyidejűleg a harckocsikat.

17.
17.
Hofi3
#10: Ahogy mondod. Ez nem egy Doom vagy CS, hogy a frag számít. Azt bírom amikor elkezdünk foglalni és jön egy üzenet, hogy magyarul "légyszi ne foglalj, mert ki kell lőni mindenkit". Azt sokan nem fogják fel, hogy a sebzés több TP-t ad mint ha valakit kilősz. Igen sok a noob. Valamelyik nap PzIV-el egyedül kilőttem 5 tankot míg 2 ember 1-1-et. Persze, hogy elvesztettük. PzIV-el is voltam már acélfal ami nem semmi :-D
16.
16.
Hofi3
#9: Ugye ezt nem komolyan mondod? Én egy fos KV-t a fullos PzIV-emmel úgy szétkapom mint foxi a lábtörlőt. A KV-nak a nagy tornya olyan lassan forog mint a tetű. A 152 mm-es meg mire betölt addigra vége (ha az van rajta). Lomha egy böszme nagy sz*r az a tank. Utáltam a KV3-al együtt. Nekem sose pattan le róla semmi, csak tudni kell, hogy hol kell lőni. Ha a nagy torony van rajta akkor mindig azt kell lőni. Az a leggyengébb, vagy ha szembe van akkor a 2 lánctalp között ferde lemezt, ami a föld fele néz. Ha szögben áll akkor persze, hogy lepattan. Nekem sose pattant le lövedék a lánctalpáról, ha oldalról lőttem közvetlenül. A T29 a legjobb az amerikai Heavy vonalon. Fölfele mind hulladék. A T29-es alváza van rajta feljebb mindegyiken. Simán átlövi minden. Viszont mégis szerettem a T32-őt, csak mindegyikre rá kell érezni. Nem kell rögtön a frontvonalba berobogni vele. Most a T34-nél vagyok (amerikai heavy) még a 105 mm-el, de ezt is megfontoltan használva azért lehet sikered. Bár nem egy Maus :)
15.
15.
Hofi3
#1: Kiegyensúlyozatlan az biztos. Főleg a matchmaking besorolás egy adott kör elején. Viszont ha annyira rossz lenne akkor sok embernek, hogy van 9-10-es tankja. Kitartónak kell lenni és nem szabad feladni. Ezt mindig olyan mondja akit általában nem is érdekel a téma csak 1x-2x belenézett.
13.
13.
HerodPK
magyar tankok:s nem halottam rola és sjanos hazank tankallomanya is szegényes volt....max tier 4 ig elszaladgalhatnak..a hunyadik:S
11.
11.
frankek
#9: gyerekek c-c-c szerintetek a II. vh-ban te mondhattad meg az ellenségnek hogy milyen tankkal jöjjön neked? "Te Iván figyi a Pz. III-asom 50-es ágyúja nem fogja a KV-dat léccci léccci *.* gyere inkább T-26-ossal ^^ :)"

amúgy tud vki arról az ígéretről vmit miszerint ha elég magyar regisztrál akkor bekerülnek a magyar tankok is???
10.
10.
HerodPK
aranyos dolgokat irnak az emberek....bar tény és valo hogy sok tank adata elmarad a valosagtol..teszem azt az E-100 350 front hull csak 250 jatekban hogy legyen esély masnak is:) de nagyon sokat szamit a skill ...kit mivel losszés hova..meg persze ismerd a sajat jarganyodat.....9v2 t is lehoztam mar...........9 heavy tank vs mouse //sajat// + 1 GW tiger:).......49 lovést kaptam.....ami iszonyat sok azért.....persze 7-8 tol mar be kellet volna halnom ...szoval ha ismered a tankod és nem mutatsz gyenge pontot...lehet alazni hiba van nagyobb gépe az ellenek:@).......skill skill skill ez nem CS..csak mert van benne célkereszt...random csatarol ne beszéljunk mert ott sok a nub tényleg de CW ben azért nem lehet észrevenni semmi olyat hogy unbalance mert 15v15 a legdurvaqbb monsterekbol....
9.
9.
randall13
#6: Hát az egyensúlyról annyit, hogy könnyű és közepes tankokkal egy tömény ...... a játék. Ráadásul a ruszki KV-t is bedobja a PZ3-asomhoz. Na most akkor mit csináljak?? Lövöm elölről, lövöm oldalról, lövöm hátulról, lövöm a lánctalpat, lövöm a tornyot, de minden lepattan róla. Komolyan mondom élvezetesebb a játék azokkal a tuningtraktorokkal mint a legerősebb tankkal.
6.
6.
Gula
Egyensúly mindig is volt, csak tudni kell játszani. A minimum, hogy tudod a saját tankod gyengéit, na és persze az összes többiét is, akik potenciális ellenfelek. :P
PL ha kilépsz a játékból anyázva, mert szemből lőtted a t29-es 279-es páncélzatú tornyát, akkor a hiba nem az ön készülékében van. Nagyon jó game, csak ezt a haverokkal kooperálást tehetnék már ingyenessé......
4.
4.
Cooper911
#1: 5 millio regisztrált játékos. Tehát aki egyszer már belépett vagy csak regisztrált az is beleszámit.

"Lehet, hogy többen nem egyetlen accounttal tolják, de ez most másodlagos. "
Aztán annak mi értelme lenne?
3.
3.
Ecneb
Igen ingyenes, és nekem nagyon tetszik, de csak akkor az igazi, ha haverokkal együtt játszik az ember és akkor be lehet cserkészni az ellenfél tankjait!
1.
1.
randall13
Hát csak 4.999.999, mert én már nem játszok vele. Ritka kiegyensúlyozatlan egy játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...