Elemzők szerint nagyot tarolhat a BioShock: Infinite

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, vajon miért nem mentem én is elemzőnek, hogy hasonlóan egyértelmű dolgokat jelenthessek ki, mint nagy okosságot. Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a játékipari elemzők is hatalmas sikereket jósolnak az Irrational Games alkotásának.

Úgy tűnik, hogy a BioShock első és másosik része sikeresen felállította az franchise alapjait, ám az igazán hatalmas sikert az fogja megozni, hogy szakítottak az eddigi formulával, és teljesen más környezetbe helyezik a történetet.


Na, persze nem mintha eddig nem aratott volna nagyot a cím: a BioShock 2 kereken 3 millió példányban kelt el, most azonban egy befektetőknek tartott nyilatkozatában a Janco Partners elemzője, Mike Hickey azt találta mondani, hogy az Infinite elérheti a 4,9 millió eladott példányszámot. Akkor már miért nem 5 millió, az túl kerek lenne?

A BioShock Infinite-ben a játékosok Booker DeWitt ex-ügynököt fogják alakítani, aki a kaotikus lebegő metropolisz, a Columbia felhőkarcolói között tevékenykedik.

32.
32.
anonymus26
én már nagyon várom a játékot az 1-el és 2 -vel is jácottam
30.
30.
XDannyL
Már alig várom :P
Hát igen... szegény elemzők nincsenek könnyű helyzetben x) Én is elmehetek elemzőnek, ha megjósolom, hogy Vettel lesz a világbajnok? =D
27.
27.
Dark_Temptation
csak én vettem észre, hogy másosik van írva? XD
26.
26.
Gamer
Az elemző az az ember, (az élet minden területén) aki egyáltalán nem ért semmihez, de xy cégnél van neki rokona, haverja, szóval "csókja" akin keresztül xy összegért mond olyan dolgokat amit mindenki tud, csak ő a csókjának köszönhetően ezért pénzt kap, és ezt ő is tudja magáról, a csókja is, és a csókjának a főnöke is, de úgy vannak vele, hogy hát mit csináljunk a sógornak is meg kell valamiből élni!
25.
25.
adamsfamily
Persze,hogy tarolni fog.

Amúgy látom megy a szájkarate.
23.
23.
Razielhu
#10: még nem láttam hírt, ahol egy nem egyértelmű játéknál nyilatkoztak az elemzők. Ha tényleg ez a munkájuk, hogy megmondják a frankót, akkor nem csak a biztos sikernél kéne róluk hallanunk. Kíváncsi vagyok a véleményükre a Dead Islanddel kapcsolatban.
Számomra OFF vége
a játékhoz kapcsolódóan pedig: MUST HAVE! :D
19.
19.
KENKILL
#18: Jól szétoffoltok itt mindent mind a ketten nyugi xD Troll duel hajrá...
11.
11.
KENKILL
Általában ha valami úgy kezdődik hogy "Az elemzők szerint" akkor tuti hogy valami hasonlóan magas röptű, véletlenül sem mindenki számára egyértelmű hírt kapunk...
10.
10.
falselight
ha valami egyértelmű, akkor azt már tilos az elemzőnek elmondani egy befektetőknek tartott tájékoztatón? nincs miért ezt ennyire felfújni. és hagyjuk már az ilyen 'ennyi erővel én is mehetnék elemzőnek' szintű hülyeségeket is.
9.
9.
Mortis
Ez olyan, mint mikor a BKV tanacsadasert fizetett milliokat. xD Mintha nem tudta volna megmondani azokat a dolgokat akarki...
7.
7.
Hubert Cumberdale
#6: Ő az elveszett harmadik testvér :D
6.
6.
Razielhu
Mike Hickeynek nincs véletlen egy Earl nevű rokona? :D Am grat az elemzőknek, jó munkát végeznek, remélem ezért fizetést is kapnak...
5.
5.
wolfwarrior
Miért dobták ki a pénzt elemzőre ezt én is megmondtam volna az első gameplay videóból.
4.
4.
danez11
Aztamindenit! Elmegyek elemzőnek és ilyen fasságokat fogok állítani! Hát persze, hogy nagyon tarol :D
1.
1.
serioustomy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...