3 millió Mortal Kombat talált gazdára

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a sok mellékvágány után végre megérte újra az eredeti pályára állítani a Mortal Kombat sorozatot, s visszatérni azokhoz az értékekhez, melyek naggyá tették az első három részt. A rebootolt sorozat hatalmas siker, s jelenleg is a konkurencia előtt jár eladásokban.

A Warner Bros. Interactive elnöke, Martin Tremblay újságolta el a kiváló hírt, miszerint a Mortal Kombat eladásai rettentően közel járnak a 3 millió példányhoz. A számok mindkét platformból és világszinten értendőek. Ezzel tehát úgy tűnik, megérte megvásárolni a Midwayt, s Ed Boon csapata is végre révbe ért.


"A Mortal Kombat megjelenésével már meg is térült a Midway felvásárlásába fektetett összeg, ezt követően pedig továbbra is szeretnénk kihasználni a cégben rejlő lehetőségeket." - nyilatkozta Tremblay, ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk a következő tíz év Mortal Kombat ellátottságát illetően.

A Mortal Kombat egyébként a konkurensekhez képest is remekül teljesít: a Super Street Fighter IV eddig 1,6 millió eladott példánynál, míg a Marvel vs. Capcom 3 pedig 2 millió példánynál jár.

27.
27.
Noozi
#26: Az tényleg egy szar :D de az Mk hidd el egy remek Fantáziavilágban lévő verekedős cucc :) valaki lő valaki teleportal üt..a lényeg ugyan az.csak éppen a teleportos hátrányban van mert ha jó az ellenfél simán védhető majd büntethető ;)
26.
26.
Darox
#25: Lehet. De végülis igazad van, nem kéne ítélkezem míg nem próbáltam, csak erre viszont nincs lehetőségem. De mondjuk vannak esetek amikor nyugodtan ítélkezhet előre az ember mint pl. a Homefront-nál. (Késöbb barátom aki várta, kijátszotta és utánna közölte velem: Igazad volt, ez szar!)
25.
25.
Noozi
#23: mind1..nem vitatéma...:D de amíg nem tolod ezt mondod.Miután kipróbáltad rájössz,h amit írsz hülyeség :)
24.
24.
abydos
#23: Noob és Raiden, Scorpion is tud hasonlót. :D
23.
23.
Darox
#22: Nah most ízlések és pofonok. :)

#20 Lehet hogy képzelődök de nekem úgytűnt Sektor is elsüllyed a földbe és 5 méterrel később bukkan fel, ha jól emlékszem Cyrax is, Freddy, Rain, most hírtelen ennyi jut eszembe, mert sajnos gyorsan felejtek.
22.
22.
abydos
#17: Ácsi! Mit gondolsz te magadról! Hogy gondolod ezt és miről beszélsz? A SF4 nem is jobb ennél! :D :D :D
20.
20.
Noozi
#14: Teleportra a karakterek közül scorpion,ermac..amit te mondasz.a másik..felütésből az életben nem adod be azt amit te mondasz :) egy felépített kombó részeként lehet csinálni ilyet is. és az egyik legkönnyebben punisholható mozgás a játékban.ez egyáltalán nem negatívum..Ha nem ismered nem játszod,akkor miért írsz ilyen butaságokat?
15.
15.
abydos
#14: Gondold el ezt PC-n beprogramozott gombokkal :D Csítparadicsom!
14.
14.
Darox
#12: Nah most hogy nem lehet megmozdulni, ez lehetséges. De viszont néztem gameplay-t MK-ból, nem értem miért nem Portal Kombat... A karakterek 90% (ha nem az összes) tud teleportálni, egész abból áll hogy felütöd az ellenséget a levegőbe majd aláteleportálsz vissza ütöd, újra és újra...
12.
12.
abydos
Csak azért írom, mert a Street Fighter 4-nél meg sem lehet mozdulni egy makrós mellett, nem azért írom, mert nem akarnám, hogy kijöjjön PC-re, a hírneve miatt jobb így neki. (amúgy se adnának el 500 000-t sem PC-re, nem érné meg portolni)
11.
11.
abydos
PC-n ilyen játékkal csalni a lehető legegyszerűbb és legundorítóbb. Bemakrózod a kombókat egy gombra, aztán megnyomod amikor a kedved tartja. Nem is gond, hogy nem adják ki.
10.
10.
lolman598
esetleg várható vmikor egy pc-s port?mer asszem akkor én megvenném
9.
9.
wildláma
#8: lehet igazad van, hogy lekonyult a verekedős piac, de a MK nem. legalább is a szememben eddig se volt, mert ez végre olyan ami nem ilyen fostalicska japán összevisszaság. Lehet semmi valóság alapja nincs még egy szimpla jobb horognak sem, de legalább a képi világa az badass!
8.
8.
Lordnekroseth
hát nem vagyok oda érte. Szerintem nagyon lekonyultak a verekedős játékok,de ha már itt tartunk megnézném mostmár csak azért is. Nemtudja valaki hogy Ps online shopban meg lehet e venni? Vagy a soul caliburt? Mert nem igazán találtam. VAgy Pso+ kell hozzá?
7.
7.
wolfwarrior
Úgy utálom amikor egy jó game nem jelenik meg pc-re
5.
5.
vytros
hamarosan engem is megtalál :D
4.
4.
Noozi
pc-n is gondolom mindenki joyal tolná..vagy stickel..billentyűzeten nevetséges lenne szerintem!?
egyébként meg a legjobb vs cucc szerintem a piacon
3.
3.
LiMiT
a hárommillióegyedik is gazdára talált volna a személyemben, ha végre kiadnák PC-re. fu !
2.
2.
Wackor
épp most álltam fel előle és ezt látom :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...