Counter-Strike: Global Offensive apróságok

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, a Valve nagyon komoly részt szeretne magának az e-sportok piacából. Nem elég, hogy teljes erőbedobással készül a DOTA 2, a hivatalos bejelentés előtt lelepleződött Counter-Strike: Global Offensive is teljes mértékben erre a célra teremtődik.

Ugyan a Valve csak a szerdán induló GamesComon jelenti be hivatalosan az új Counter-Strike-ot, a bétateszterek nem nagyon tudják magukban tartani az élményeiket, néhány újabb és újabb érdekességek szivárognak ki az anyaggal kapcsolatban. Legutóbb Craig “Torbull” Levine beszélt az érzéseiről, s elmondása alapján a Global Offensive egyáltalán nem érződik úgy, mint az 1.6 vagy a Source egy kissé frissített változata.


A Global Offensive ugyanis egyetlen céllal készül, és ez az e-sport, a fejlesztők mindent ennek vetnek alá. Ennek megfelelően a grafika is sokkal szebb, de ugyanakkor átláthatóbb és egyértelműbb nem csak a játékosok, de a nézők számára is. A játék jelenlegi verziója még nem tartalmaz új játékmódokat, de a véglegesben várhatóak, mint ahogy a fejlett matchmaking és a dedikált szerverek is.

Torbull leírása alapján habár visszatérnek olyan klasszikus pályák, mint a dust, a dust2, a nuke és az inferno, azokat több ponton átalakították, hogy megfeleljenek versenyszerű játszás követelményeinek, s kiegyensúlyozottabbá váljanak.

32.
32.
Tehát ez egy felturbózott CS amiben több opció lesz, mint például replay-ek, barátlista és ilyesmi, hogy lehessen közvetíteni és vodokat csinálni?
31.
31.
Speper
#17: Nem mindenki rajong a HL3-ért... engem speciel hidegen hagy és ezerszer jobban izgat egy DotA 2 :)
30.
30.
turleysqt
A Global Offensive ugyanis egyetlen céllal készül, és ez az e-sport

Van isten! lehet végre leköt majd valami úgy mint régen a cs 1.6 és a becup ?! :)
27.
27.
biohazard rex
"The title is targeted for release in early 2012 and will be playable at this year's PAX Prime and Eurogamer Expo 2011." steamen írja a valve! úgy hogy most várunk az E3-ig :D
25.
25.
InGen
Kösz, hogy szóltatok, gyanús is volt a trailer kissé... :)
24.
24.
ATi0021
3 - Igazad van, a GameKapocs ezt most benézte. :)

(..vagy a forrás oldal is és ezért bakizott a GK...)
22.
22.
goszti007
Ez a trailer volt a cs online-nál?
21.
21.
goblinfing
Tényleg ilyen hülyék a szerkesztők hogy elhiszik ezt a valve csinálta? lol
20.
20.
peter.biro
Én is sokat kockultam az 1.6-on emlékszem 2-3 osztálytársammal mindig ellógtunk az órákról(7-be) hogy eltudjunk menni a helyi teleházba egymást gyilkolni :-) Mi is volt annak a jeges pályának a neve ???? Nah az a kedvencem
19.
19.
biohazard rex
#17: sztem meg ellenkezőleg, minél több időt adunk neki annál jobb lesz, most csinálja azt amit az EA meg az activision? hogy minden év be kiadják ugyan azt csak más névvel! jó meg minden DE nem korszak alkotó, míg a hl1-2 az volt. sztem legyen ez is az ;)
18.
18.
szcsaba1994
#17: Szerintem kivár a Valve. Amíg HL-t akarnak az emberek, más játékot ad ki :D
17.
17.
Rapid
Menjen már a Valve a francba a DOTA2-vel, meg egy újabb CS bőrrel!!! HL3/EP3-at akar a nép, nem veszik észre?! Elvileg azt csinálják, amit a rajongóik akarnak. Kár, hogy ezeket senki sem kérte, a HL3/EP3-ról meg egy rohadt szót nem ejtenének...
15.
15.
broman191
#13: #12.: http://www.becup.hu/hu/e-sport - " olyan számítógépes és konzol játékok összessége, amelyek alkalmasak versenyszerű játékra" :)
11.
11.
Deadzone
vegyétek már le ezt a videót, ne égessétek magatokat. 100 éves videó köze nincs a cs:go-hoz ahogy az előttem lévők is írták...
8.
8.
laca009
mindenki "FAKE" mi az ami kamu ezen én is tudom hogy a cso-nak a trailere de szerintem a valve-t ismerve ezen a téren nem szarakodnak és inkább kiadják ugyan azt a trailert mert végüli a cso trailer-t nem nekünk szánták.
7.
7.
NoNametheOneandOnly
de amúgy attól függetlenül ez egy qwa jó videó :D jó lenne ha ilyen grafikája lenne :D
6.
6.
NoNametheOneandOnly
Jah FAKE! Én csak ezért regisztráltam hogy leírjam! :D
5.
5.
solyom9511
jaja :S
tényleg.. de lehet, csak a youtube sz@rakodik!
Hátha van benne valami igazság :)
1.
1.
Speper
Gameplay vidit a népnek! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...