GC 2011: Need for Speed: The Run hangulatbomba

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Sok újdonságot nem tudtunk meg az új Need for Speeddel kapcsolatban. Főhősünk, a továbbra is rendkívül antipatikus Jack feladata, hogy részt vegyen egy hatalmas versenyben az Egyesült Államok nyugati partjától a keleti partig. Különben egészségi állapota bánja a dolgot.

Egy dolgot azonban mindenképp meg kell állapítanunk: az élőben látott játékmenet alapján a The Run végre visszahozhatja az igazi Need for Speed hangulatot: csodás tájakon száguldhatunk őrült sebességgel, miközben körülöttünk tombolnak a különböző időjárási elemek.

Sikerült megkaparítanunk a teljes prezentációt, melynek végén látható az a pár perc, amikor élőben láthatjuk, ahogy emberünk a BMW M3 GTS-sel végigszáguld egy havas pályán, miközben a hegyoldalról hózuhatagok teszik érdekessé a futamot.

24.
24.
Füge
Hát kétségtelenül más stílust képvisel mint az underground részek, de azért mert az jó volt attól még ez nem lesz rossz.
22.
22.
giga321
Nem tetszik. Ez már nem NFS. Most Wanted POWA.

R.I.P. NFS. Szerettelek.
21.
21.
drip
#20: Hagyd a francba... tudod divat szapulni az NFS-t ;)
20.
20.
K2 The Highest
#19: Miért? Miért rossz egy ilyen jó pörgős kis száguldozós játék?
És nem kell elintézni a "Ez már nem NFS" szintű mondatokkal...
19.
19.
amd33
Kibaszott nagy vicc már ez az nfs!
18.
18.
Füge
16: félre ne érts, nem fikáztam a játékot. Nyilván a legtöbb játékban nem kell reálisnak lennie a fizikának, nem is mindig jó, csak azért mégis meg lehet ezt mosolyogni. Amugy meg a fél lábamat odaadnám, ha egy ilyen kaliberü játék futna a gépemen.
17.
17.
NereusLaceee
Fura, de ez volt az első tréler ami meghozta a kedvem :) (de a rendőrös száguldozós golyószórós első bemutató még mindig óvatosságra sarkall)
16.
16.
hakydakillah
14.Nem szoktam ilyen témázásba beszálni, de ezeket a kommenteket olvasva nekem csak a rinyálás szó jut eszembe, mert a játék címe NFS. Gondolj / gondoljatok picit bele: Ez arcade játék, nem szimulátor. Ilyen alapon szinte az összes játék egy kalap sz@r, mert nem reális: pl: TPS, FPS akció játékokban reális, hogy ezer tölténytől se halsz meg? Vagy hogy zombik harapdálnak? Esetleg, hogy szörnyek űrlények ellen harcolsz? Nem hinném.
Split/Second-ban épületeken hajtottam át, oszlopok mentek át a kocsimon, de nem lett semmi bajom.
Itt a hangulatról, élményről van szó. A játékok által olyan dolgokat művelhetsz, amit a büdös életben nem. Igen, a valóságban 5 másodperc után eltalálna egy szikla, és szevasz. Ilyen lenne a jó játék is? Nem hinném.

Én nagyon várom, nagyon adja a hangulatot :-)
15.
15.
sunstreaker
ha nem évente dobnák ki akkor talán.. meg egy underground 3.. TALÁN..
14.
14.
Füge
massziv kerekere lehet ennek az autonak, ha igy át tud hajtani a sziklákon.
13.
13.
reptile110
hát..eléggé uncsi volt a trailer..:P ..inkább mégsem veszem meg =)...
12.
12.
Kocsis92
én úgy láttam voltas jeges részek a pályán és csúsztak is rendesen:D:d kövezzetek meg de a grafika gyönyörű. száguldás: ez kell az nfs-be.. engem már régesrég megvettek:)
11.
11.
joshfeed
Ez a sorozat kifingott réges rég.A Split/Second ami szerintem szuper volt arcade kategóriában, de sokan köpködtek agyonveri ezt lazán :)
NFS kuka !
10.
10.
sunstreaker
#6 egyetértek veled, de ez arcade lesz, és nem szimulátor.. meg az NFS ugy általában arcade game.. én a GRiD 2 - t várom nagyon

amugy ez a sziklaleomlós dolog erősen emlékeztet a SplitSecond - ra
9.
9.
szogyenyi
Ennek is ilyen arcade irányítása lesz? :\ Ez inkább tűnik egy olcsó Black Box-os Hot Pursuit-nak de hát majd elválik mi kerekedik ki belőle
8.
8.
randall13
Azok a lezuhanó pártonnás kőtömbök nem okoznak semmi kárt a kocsiban? :D Hihetetlen törésmodell és árnyékok. Wháoh.
7.
7.
ATi0021
#5: Ok, de akkor valami helyi mentők helikoptere vagy valami lehetne. Plusz a sivatagos videóba sem volt forgalom. Ott meg túl meleg volt? Szerintem szimplán spóroltak a forgalommal. Max városokban lesz, valami nyoma.
6.
6.
ATi0021
Hát nem is tudom, azért ennél kicsit több akciót várnék, ha már az volt a cél. Nálam az adrenalin szint sehol nem volt ettől. Szép, hogy omlik a vidék, de lényegileg a sziklákat leszámítva minden vackon átmegy. Esetleg egy kis taktikázás, hogy milyen vonalon haladj, hogy ne temessen be a hó, esetleg figyelni a jegyes részeket, hogy ne csússz meg vagy valami nem ártana. Olyan érzésem van megint jön a jó öreg nyomom a gázt azt haladok előre, a többit meg megoldja az elősrciptelt leomló vidék látványa.

Plusz nagyon nagyon remélem, hogy lesz annyi eszük és tesznek bele élsimítást, mert anélkül megint HP szintű pixel háború lesz. :(
5.
5.
Kantor
#3: sivár...szerinted egy lavinaveszélyes úton normális emberek fognak vezetni? gondolkodj ember...
3.
3.
cast22
Hát engem nem győzött meg.. Remélem nem ezzel akarják "izgalmassá" tenni hogy minden omlik lefelé, a táj is elég sivár és a kinézete sem túl látványos...
2.
2.
K2 The Highest
1. Egyelőre!!!!:))))

Véégre ismét egy kemény NFS:) Várjuk nagyon, a második videó is üt!:)
1.
1.
shatterhand
egyenlőre sivár utakon zajlott az üldözés
remélem azért tesznek bele forgalmat a játékba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...