GC 2011: Ingyenes lesz az új Warhammer Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Új Warhammer Online készül az Electronic Artsnál, derült ki a GamesComon, de a Wrath of Heroesnak csak közvetve lesz köze az MMO-hoz: az új játék egy ingyenesen játszható, akció-szerepjáték lesz, ahol a PvP kapja a főszerepet; minden meccsen háromszor hat játékos mérheti össze az erejét.

Az ugye köztudott, hogy a Warhammer Online-t fejlesztő Mythicet felvásárolta az Electronic Arts, majd a csapatot szépen beolvasztotta a Bioware alá, aminek fényében nem meglepő, hogy az új Warhammer Online-t már Ray Muzyka, a Bioware atyaúristene jelentette be az EA gamescomos konferenciáján.

A PC-exkluzív Warhammer Online: Wrath of Heroes egy ingyenesen játszható, PvP alapú játék lesz, ami ősszel rajtol el a tervek szerint. A címben háromszor hat fő csaphat össze, a pörgős meccsek alkalmával rendkívül fontos szerepet kap az állandó taktikázás és a karaktereink fejlesztgetése is. A grafika - ahogy az a látnivalókon is megfigyelhető - erősen rajzfilmes beütésű, de valószínűleg ez csak akkor fog zavarni bennünket, ha maga a játék is játszhatatlan lesz. A bétatesztre már lehet jelentkezni.

6.
6.
Thane
#5: Van fantasy része is, warhammer mark of chaos, meg a kiegészítője.
5.
5.
Optimus Prime
A Warhammer nem sci-fi setup? Nem vagyok jártas benne, de 1-2 éve, ami kijött Steamen is a demóját próbáltam és nagyon tetszett.
4.
4.
Ares
Én igazából nem játszottam, és nem is fogok "Warhammer"-el játszani! Még ingyenesen sem! :D
3.
3.
goblinfing
nem lenne egyszerübb a régit f2p-é csinálni?
2.
2.
FriendlyTarget
remélem alacsony lesz a gépigénye és elindul a gépemen..bár játszottam eaes 2pvel (bf:h, bf:f2p) de azok vmi oknál fogva random újraindítotak a gépem..ez egy ilyen játékban elég frusztráló lenne...várjuk
1.
1.
adriano28
nem ismerem ezt a gammát, csak a nevét hallottam már vhol, de ha ingyenes lesz akkor beharapom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...