GC 2011: Brutális látnivalókon a Battlefield 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Úgy látszik, legtöbben a Battlefield harmadik részét vártátok az Electronic Arts sajtókonferenciájáról, mert a buli vége után egyszerre rendkívül megszaporodtak a beküldött hírek: íme, érkezett két új videó a játékból, mellé pedig szereztünk egy raklapnyi új képet is - erre fáradjatok!

A Battlefield 3 bemutatóját az EA stílusosan a műsor végére hagyta, és bár újdonságokat nem árult el a játékról, a kapott látnivalók bőven kárpótolnak bennünket. A srácok PlayStation 3-on prezentálták a játék kooperatív módját, két játékos több mint öt percen keresztül oson az éjszakában és szedi áldozatait - amíg lehet csendben, utána keményen sorozva a szembejövőket.

A később levetített trailer talán még jobban felcsigázott bennünket: a Caspian Border nevű multiplayer térképen felvett gameplay anyagokból összevágott előzetes egy igazi 64 fős csatát mutat be - talán nem kell részletezni, hogy mennyire látványos egy ekkora méretű összecsapás. A Battlefield 3 október 28-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - új képeket a galériában találtok!

A videókat többen is beküldtétek, soroljuk: kisdudeEe, danez11, adye és Necreon - örök hálánk!

82.
82.
McDuff
az első videóban a shotgun célkereszt játéka elég érdekes: zoomnál is ott van,totál zavaró,amikor meg felveszi a földről,ott még nem kör alakú,hanem a pisztoly célkeresztje van még ott és többszöri csere után vált csak át körre.amikor pedig kiérnek az utcára és átvált távcsövesre még mindig a shotgun kör alakú célkeresztje van ott...nem hiszem hogy ez direkt lenne így,sztem bug,de elég gáz sztem,ez tök alap,gondolom én,remélem javítják megjelenésig!

de örülök,hogy lesz benne Coop,sztem nagyon jó lesz,a multi meg ha hozza a BC2 színvonalát,már megéri:)
78.
78.
gustaved
#76: Remélem. Egyrészt azért is mert mindig PC n játszottam BF et és lehet élvezetesebb konzolon és szinte biztos vagyok benne h jobb lesz mint a BC2.
77.
77.
Problem?
76.
76.
falselight
#75: biztosíthatlak, konzolon is nagyon jó lesz még 24 játékossal is. és amint már említettem, nyílt béta is lesz, tehát nem veszel zsákbamacskát.
75.
75.
gustaved
#73: épp ez az h a másik fikázza a másikat. de az mért baj ha véleményt ir rola? Én szoval nem mondtam egyikröl se hogy szar. Nekem mind a 2 tetszik csak nem értem azt h mér van az hogy 1 szer van amikor a Konzolos van amikor a PC s változat a jobb? Mérnem járhat mindenki joL? Most azért h Költsek 100 000 reket PC re vagy esetleg konzolra h nekem jo legyen mindenképp?
74.
74.
gustaved
#72: Elnézést kérek igazad volt abban hogy jobban szeretem a codot de szeretem a BF et is.Szinte mindet végigtolta BF 1942 , Bf2 , Bf Vietnam, Bf 2142 BFBC2. És ugyanugy irtam Codnál is roszat is de jot is. BF nél is ugyanez. És igen egyesek azt is mondhatják, hogy jobb lesz mint a Cod a és mások meg azt hogy jobb lesz a Cod mint a BF. Kinek mi tetszik.. csak ennyit akartam:)
73.
73.
adye
#72: Még CODosok meg BFesek =D
Istenem geci mintha a náci Németországban élnénk vagy a francia forradalom idején. Ti ezt valami háborúnak képzelitek el a 2 tábor között?
72.
72.
falselight
#70: naná, hogy nem megy itt annyira a flame, egyszerűen nincs mit hozzászoljanak a codosok pl ehhez a trailerhez. s én is szeretem a cod-ot, ne ess tévedésbe.
71.
71.
falselight
#69: a múltkor nem magyaráztad el, hogy mennyivel jobb a cod grafikája mint a bc2-é? lesz nyílt béta minden platformon, akkor majd eldöntheted, hogy jó lesz-e boxon 24 játékossal.
70.
70.
gustaved
#67: Meghogy "a Codosok próbálnak fogást találni" na ne röhögtess már. Kérlek nézz már meg akkor 1 Codos Bejegyzést.. Hogy mi megy ott.. Idézem. A Cod 1 szar fu ugyanaz az engine 10 éve nem veszem meg stb. Én csak annyit irok h mi a jo benne és mi rosz nemcsak arra valo a kom hogy irjuk Fu de jo. hanem más véleménye szerint milyen.
69.
69.
gustaved
#67: Me ki vagy te? .. Van aki ezt szereti van aki azt és van aki mind 2 öt? És egyáltalán honnan tudod vagy miböl jöttél rá hogy szeretem a codot? Most amit irkáltam egyböl véleménytalkottál rolam? Én csak azt mondom hogy ennek igy semmi értelme hogy a PC sek jobbat kapnak olcsobban " joval jobbat és joval olcsobban ". És nem jol gondolod nem fogom megvenni.
66.
66.
gustaved
Leszarom olcsobb lesz vagy nemlesz bár ezressel. Ez kibaszás most de mindig ezvan..
63.
63.
falselight
#62: attól bc2, hogy 24 játékos lesz benne? szerintem vedd meg az mw3-at, az bizonyára olcsóbb lesz konzolra.
62.
62.
gustaved
Akkor ennek igy nemsok értelme van kisebb mapok kisebb létszám? és még drágább is? ki az aki igy megvenné én nem értem ... És igy logikus h a Vehiclek is gondolom kevesebbek bennne igy mingy BC2 öt kapunk
55.
55.
gustaved
Nem is beszélve arrol hogymég Drágább is mint a PCs verz...
54.
54.
gustaved
Nemtom hogy ilyen jo lesz e Boxon is me nekem nem fut gépen. De most azé 12v12 fö egy ekkora mapon hát örülök ha megtaláljuk egymást...
53.
53.
Cyberpunk
Most döntöttem el hogy megveszem . A cod elrúgta a pöttyöst, mikor a dlc-ket 14 euró-ért kezdte adogatni. QQ bb
52.
52.
wildláma
amúgy mekkora ez a pálya? egy fél órás meccs alatt 1-ik sarkából át lehet érni a másikba gyalog?
51.
51.
wildláma
hát igen ... felejtsd el hogy egy MiG-et elkapsz csak úgy :D amúgy ezt szerettem a BF-ben mindig, hogy amíg a többiek lent harcolgatnak, addig repülővel (vagy helivel) berepülök és szerzek egy kis fraget :D
50.
50.
Jackie Estacado
Bakker ez a MP videó...libabőrös leszek tőle :D kúrva nagy!
47.
47.
k800i
Nagyon király !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45.
45.
gustaved
Vajon Xboxra érdemes ezt megvenni?
44.
44.
XDannyL
Maaan... It's AMAZING!!! She's so... beautiful =D x)
Pont most fejlesztem a gépet (konkrétan egy teljesen új gép beszerzése). Full grafon, 24"-os LED monitoron asszem "kicsit" szép lesz :P
Nagyon, nagyon várjuk :)
42.
42.
randall13
#40: Pedig még a CoDban is lehet 64en tolni egyszerre. Bár igazán csak UO-ban élvezhető nagy pályákon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...