GC 2011: Saints Row: The Third keménykedés

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Mióta a Saints Row fejlesztői úgy döntöttek, teljesen feladják a GTA-féle komoly irányvonalat, és helyette inkább az abszolút elmebetegségbe vetik magukat, egyre szimpatikusabb a játék. A GamesComon bemutatott előzetesben megismerhetjük az egyik helyi keményarcot, a Sétáló Apokalipszist. Jól hangzik?

Az alant látható előzetes főszereplője a Saints Row egyik rosszfiúja, Killbag, vagy ahogy a helyiek ismerik a The Walking Apocalypse. Emberünk WWE-maszkot hord, és láthatóan azzal mulatja az idejét, hogy méreteivel a többiek fölé tornyosul, s mellette még embereket is megver. A megjelenés november 18-án várható a három fő platformra.

17.
17.
ATi0021
Egy próbát megér, remélem ezúttal normálisan megcsinálják a PC-s verziót. A GTA val való összehasonlítást illetően számomra a GTA-k jobban tetszenek.

Véleményem szerint ez sem veri majd a IV-et. Az V-t illetően még semmit nem tudni. Egyszer jelentség be, de nem úgy mint az Agentet, amiből már 2 éve csak egy logót tudtak kiadni.
14.
14.
DzsungelCsirke
#11: Elismerem, ha össze mered hasonlítani az ARMA-t a Coddal akkor ott nagy gondok vannak.
13.
13.
LtK
#9: Látom nagyon betett neked az a műbráner, talán volt már vele gondod?:ASD Egyáltalán nem erről szól csak van ilyen is benne. Mitől is elitebb a GTA?=D igényes, miért? szerethetőség meg teljesen egyéntől függ
12.
12.
giga321
11.
11.
givi6
már nagyon várom, és ez tényleg veri a gta-t
mint ahogyan a cod az arma-t, ....azért ismerjük el ...
amugy kezdek aggódni hogy kiveszik belőle a karakter kreálást...
10.
10.
Kreeg
9.
9.
aruha
#6: Igazad van..a 2-t nem lehet összehasonlítani,de az állatkodás a komolytalanabb embereknek való. A Gta akármelyik részében is lehet állatkodni ,de meg van a maga elitebb része, igényessége, szerethetősége, és nem csak arról szól,hogy mindenkit szétversz egy műbránerrel...
8.
8.
XDannyL
#4: Ne nevettes xD Már a GTA IV is lazán veri, nem hogy a GTA V. Az minden játékot verni fog ami csak létezik. A GTA IV 2008-as játék és még most is az egyik kedvencem (pl ma is játszottam vele) :)
Persze gondolom ezt sokan másképp látják... Ez csak saját vélemény ;)
7.
7.
Mortis
Hehe, ez is egy tipikus orult, mint az osszes tobbi karakter. Erdekes jatek lesz.
6.
6.
hakydakillah
5. hasonlóan érzek én is :-)
Bár szerintem nem szabad a két játékot összehasonlítani, nagyon más irányban haladnak. Olyan, mintha valaki az ARMA-t COD-hoz hasonlítaná.
5.
5.
Cuppak
#4 Honnan tudod?:), Számomra ez az eddigi látottak alapján odaveri az összes GTA-t(csak az én véleményem ne rohamozzon meg senki).
4.
4.
aruha
Azért mostmár bejelenthetnék a GTA5öt is...annyira várom...szerintem ha az megjelenik, akkor ezt a játékot mindenki kiröhögi
3.
3.
aruha
A Francba is tetszik:D:D::D Csak egy kicsivel nagyobb játékterületet reméltem...
2.
2.
szogyenyi
Számomra megnyerő karakter! :D
1.
1.
gta5
Jó lehet ,hogy jó játék ,de akkor is a GTA jobban tetszik :) .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...