Amerikai terroristákról szól a Ubisoft új játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 18.
  • Pletyka
Link másolása
Hatalmas port kavarhat majd a Ubisoft új projektje, már ha igazak a pletykák. A Project Osborn elsődleges főszereplője ugyanis George Washington egyik leszármazottja, aki az Egyesült Államokból kiábrándulva terroristává válik, és mindent elkövet azért, hogy leszámoljon az amerikai kormányzattal.

A Siliconera értesülései szerint nem akármilyen játék fejlesztésébe vágott a Ubisoft, a Project Osborn később még nagy port kavarhat. A vadi új cím egyik központi rosszfiúja ugyanis John Washington, George Washington, az első amerikai elnök leszármazottja lesz, aki miután Afganisztánban szolgált, hogy levadássza az al-Kaidát, egyetlen túlélőként kiábrándul az USA-ból, és maga is terrorista lesz.

George Washington, személyesen a Civilization V-ből

A jelentés szerint Washington William Walace modern felfogásaként jelenik meg a játékban, aki mindenféle cselt fog bevetni megfelelő katonai fegyverzet híján. A Siliconera azt írja, hogy emberünk ellenfél lesz, aki a levadászására összerakott, volt Navy SEAL katona által vezetett Osborn alakulattal keveredik majd rendszeresen szóváltásba. A Project Osborn lopakodós, csapat alapú akciójáték, amit HD platformokra fejlesztenek a franciák.

Bár mindez pletyka, érdemes elgondolkodni, milyen hírverés lehet majd a játék körül! A téma mindenképpen kényes, de a Gamespot emlékeztetett, hogy annak idején az Assassin's Creed vallási felekezetek háttértörténetét boncolgató sztorija is majdnem botrányt okozott, de a Ubisoft végül egészen jól elsimította a negatív felhangokat, és a széria a mai napig virul.

75.
75.
Füge
El se hiszem, h itt szinte mindenki elitéli az egész usát csak néhány kép, videó, és sztereotípia alapján. Ez titeket sem tesz sokkal okosabbá. Olyan mintha azt mondanám, h Etiópiában mindenki éhezik, a németek részeg sörivók, a japánok pedig őrült turisták fényképezövel. :D
74.
74.
p3ti
#55: Jó akkor ennyi erővel szedj elő 25 országot amiről akarsz regényt írni nekem . Minden országban vannak problémák . Én most ki emeltem Amerikát , ha eddig nem esett volna le . Ha ez neked általánosítás akkor te túl hülye és ostoba vagy ahoz hogy felfogd mit írok . És szted hogy a gyökér nem dobja be a kukába a szaros csikket, az az amerikai életstílushoz és akkor a kínaihoz képest micsoda ? Egy magyarország hol annyira káros a világra mint egy amerika kína ? Az hogy a kolektív köztudat alacsony magyarországon az teljesen más téma . Látod , mégsem vagy te olyan okos . Úgyhogy mielőtt még diplomát osztanál magadnak szövegértésből ... olvasd el mit írok .
73.
73.
Quent1n
#72: Ezt nevezzük azt hiszem utópiának.

Én már megálmodtam, hogy 1mrd forint elég lenne nekem egész életemre ha ennyit most megkapnék egy vassal sem akarnék többet és erről papírt is hajlandó lennék aláírni, hogy nekem életembe nem lehet több bevételem. :) Minden hónapra 500 ezer forintot szánnék ez 80 évre mondjuk 480 millió. 200 millió menne a hajlékra, 100-ért járgányokat a maradékot meg a gyerekeimre hagynám és a szüleimre költeném... Szép álom.
72.
72.
vytros
#71: Természetesen tisztában vagyok vele, azonban egy normális emberi társadalomban úgy kéne legyen, hogy akiknek megvan a megfelelő életszínvonala, azok ne vágyjanak annyi pénzre és hatalomra amit nem tudnak elkölteni/felhasználni életük végéig sem. Elvégre a túlvilágon nem marad meg a svájci bankszámla.
71.
71.
Quent1n
#70: Gondolom tudod, hogy mindez ránk is igaz annyi plusszal, hogy mi nem vagyunk jól felszerelve és elég szarul élünk. :S Az amcsik elhiheted, hogy amint nagyban csökkenni fog az életszínvonaluk, eléggé ki fogják nyitni a szájukat és akár a tettek mezejére is lépnek. Kérdés, hogy nálunk mi kell még ehhez?

Egyébként, hogy a játékról is legyen szó, szerintem ez az ötlet amolyan kétélű fegyver. Vagy csak ismerté teszi a játékot vagy hírhedté, és ez utóbbi az USA beli eladásoknak nem igazán használna. Meg hát kérdés, hogy itt is eljátsszák ez a DRM-es hangulatkeltést. A játék alapötlete egyébként nem rossz pl. szerintem jó lehetne a Fehér Ház folyosóin lopakodni stb. :)
70.
70.
vytros
#67: Én tudom hogy vannak nagyon okos, értelmes és jó emberek Amerikában. Én speciel azért utálom Amerikát, mert a rohadt sok mindennel felszerelt országot a rafinált, szemét alakok irányítják, akiket a többségben lévő balga népség hagy irányítani mindent.
69.
69.
lolman598
#66: erről az alapműveltségről a Simpson család jutott eszembe,amikor Homer mellé felvett Burns az erőműbe egy olyan faszit,aki 25-30 éves koráig tanult keményen,és mégis Homer kapott több pénzt,jobban keresett,háza volt,kcosija volt,a szegéyn tanultnak meg nem volt semmije,és homer jól kiröhögte xD
68.
68.
adamsfamily
#62: Én nem járnék olyan autóval ami 30-40 litert fogyaszt,még akkor se ha megengedhetném magamnak,mert semmi értelme olyan kocsit venni,hogy ha van olyan kocsi is amire kevesebbet kell költeni akkor miért vegyem azt amelyikre a gatyámat is ráköltöm.De látom te az az ember vagy akinek ha van pénze akkor szereti azt elszórni,teljesen értelmetlen dologra és ha valóban sok olyan ember van mint te akkor már értem,hogy miért tudott a környezet szennyezés ekkora méreteket ölteni.
67.
67.
falselight
#65: az a baj, hogy a legtöbb magyar hazafi pont az ilyen videók alapján alkot véleményt az amerikaiakról, okos embereket szerepeltető videókat nézni meg nem poén ugyebár. egy bizonyos kor után pedig egy teljes nemzet lehülyézése már vállalhatatlan.
66.
66.
Quent1n
#65: Erre tökéletes válasz a mi két egyetemista tesztünk :D Itt is ott is van épp elég buta ember szerintem. Egy átlag magyar nagy valószínűséggel műveltebb mint egy átlag amerikai, csak kár hogy ezzel semmire sem megyünk, ők meg vígan eléldegélnek. :S

Amúgy megjegyzem, hogy pl. a magyar egyetemistákról készült videoknál mindenki rávágja, hogy lejárató video stb. itt meg lehülyézzük az amcsikat...
65.
65.
vytros
#38: Ajánlom figyelmedbe.

http://www.youtube.com/watch?v=pzJc7ou1-p8
64.
64.
Quent1n
#63: És persze magyar szinkron. Feri és csapata, mert ha a magyar Rambot nem Vágási Feri után neveznék el roppantmód csalódott lennék :D De egy magyar GTA se lenne rossz, vagy egy Total War: Budapest. :)
63.
63.
krisztian66666
#61 Nagyon nagy lenne egy magyar rambo :D Jön 10.000 terrorista és pár magyar katona(magyarul olyan lenne mint a cod csak itt magyar a főszereplő :P)
62.
62.
simon 555
#57: gondolj arra is,hogy az USA-ban azért vannak olyan autóik az embereknek mert ők megtehetik.ha nekem lenne annyi pénzem,hogy 8 literes kocsival furikázzak ami 100-on megesz 30-40 litert akkor hidd el én is olyannal járnák.és szerintem az emberek többsége is,csak az a nagy helyzet,hogy errefelé a legtöbb embernek nem telik ilyen autóra + még a benzint is fizetni hozzá.

Amint látom vannak akik velem értenek egyet:)
(grindcore,Quent1n)
60.
60.
adamsfamily
Amúgy most lesz egy film aminek a története majdnem ugyanez csak nem John Washington-ról szól.Coriolanus a film címe.
59.
59.
balint23h
Még érdekesebb lenne ha John Washington-nal lehetnénk amerika ellen. De hát gondolom ilyen egy darabig nem lesz, mint ahogy német katonával sem lehetünk sosem az oroszok vagy amerikaiak ellen. Kár....
58.
58.
#57: Biztos szólnak, csak az hozzánk nem jut el. Amúgy értem amit mondasz, persze, hogy semmibe veszik az egyezményt, de pont ezért felesleges, hogy nekiálljunk utálkozni, hogy mindenki hülye ott, meg amott, meg amott...sehová nem vezet, mert ezer példát lehet találni minden országnál.
57.
57.
adamsfamily
#55: Az egy dolog,hogy Kínában leszarják,de az Egyesült Államokban épp ugyanúgy nincs semmi,mert azok a degenerált amerikaiak kiléptek a kyoto-i egyezményből,mert nekik kellettek az amerikai autók amik 100 kilométeren 30-40 litert fogyasztanak.Ajánlom figyelmedbe a kellemetlen igazság című filmet,abban rávilágítanak az Egyesült Államok és Kína szerepére a környezetszennyezésben.Az viszont tény,hogy ebben az országban sok a paraszt aki nem ismeri a kukát és van egy olyan érzésem,hogy egyre többen lesznek.Mellesleg ezek a csöves amerikaiak nem tudom mit hőbörögnek emiatt,érdekes módon az oroszok és az arabok nem szólnak semmit azért ahogy beállítják őket a filmekben.
56.
56.
gamerplayer
én soha nem értettem, h egy játék, film, v zene tartalmánál, miért kell, ilyen botrányokat kirobbantani, ha tegyük fel nem tetszik vkinek, nyelje le aztán kész!
55.
55.
#53: Jah, mert például Kína nem szennyez, csakis az amerikaiak. Kínában le se fossák a nemzetközi egyezményeket, míg amerikában vagy az eu-ban érvényben vannak ezzel kapcsolatos dokumentumok. Annyira hülyeség ezen pattogni, hogy egyik ilyen szar, másik olyan szar, nálunk meg például a sok köcsög nem bírja megtanulni, hogy a szemetesbe kéne dobni a csikket nem az utcára, eszméletlen mennyiségben hajigáljuk el, míg másutt ehhez képest patyolat tisztaság van, mert rájöttek, hogy kukába is lehet dobni, de mi magyarok oltári bunkók vagyunk, és szemetelünk mint a disznó, tisztelet a kivételnek...tehát sehová nem vezet a hülye általánosításod, gondolkozz már el inkább mielőtt agyaskodsz.
54.
54.
Hát, ha minden jól megy, ebből még nagy durranás lehet.
53.
53.
p3ti
#29: Ha meg nézed az elmúlt 10 évet amerika nagy és nemes históriájában , akkor látod mennyire gusztustalan pazarló és káros népség . Itt gondolok a háborúra amit Irakban nyomnak , gondolok arra a pazarlásra amit csinálnak , gondolok a levegő szennyezésre , mert minden 150 kilós amcsi alatt ott duruzsol a 8 Literes motor a laza 30 literes fogyasztással amit lazán ki perkálnak a gallonos áraknál , és fel vannak háborodva ha vissza akarják szorítani a nagy fogyasztású verdákat, mert már annyira el vannak kényeztetve hogy jólétükben nemtudnak mit csináni . Na meg a borzasztóan arrogáns ki ha én nem viselkedésükre. Az hogy általuk lett hasznos használati cikk a világban , az csak az érme 1ik oldala . Sőt az érmének az 1ik számjegye . De ez az egész is olyan hogy : Az amcsi elküldi a japónak az ultra vékony fém kábelt , és dicsekedve mondja hogy : Odanézz mit találtunk fel ! A japó meg másnap vissza küldi neki átfúrva. Remélem mindenki érti mit akarok ezzel mondani ;)
52.
52.
Végigolvasva a kommenteket, annyi beszűkült agyi kapacitású egyén írogatott a hírhez, hogy az már ritkaságszámba megy. Ennyi gyűlölködés, meg teljesen értelmetlen általánosítás meg se fér egy hír alatt. No comment.
51.
51.
shooter1234
#4: Én pl. CS -ben nem a terrorista jelzőt használom, hanem a szabadságharcost. :)
50.
50.
simon 555
#49: nem de a komcsik kivonultak a németek meg nem vonultak volna ki ha nem intézik el őket.sőt már az egész világ náci uralom alatt lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...