Mégsem kell állandó internet az új Driverhez

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábbi bejelentéssel ellentétben mégsem kell állandó internetkapcsolat a Driver: San Francisco PC-s változatához, egy szakmai blog értesülései szerint a Ubisoft a rajongók felháborodását látva meggondolta magát, és csak indításkor kéri a felhasználót, hogy jelentkezzen be a szervereire.

A Ubisoft annak idején egyszer már meghátrált az állandó internetkapcsolatot megkövetelő DRM alkalmazásától, elvégre a játékosok szemszögéből egy ilyen rendszer minden volt, csak nem kényelmes: ha megszakadt a net, a játék leállt, vissza kellett tölteni a legutóbbi mentést, ha pedig a központi szerver lehalt, egyáltalán nem is lehetett játszani - és erre volt is példa.

Bár a Ubisoft később kivette a PC-s játékaiból ezt a védelmet, a Driver: San Francisco kapcsán bejelentette: Tanner legújabb kalandjaihoz állandó net kell, nincs mese, mégpedig azért, mert a DRM tulajdonképpen "sikeres volt, mert visszaszorította a kalózokat". A kiadó végül másodszorra is visszakozott, a Rock Paper Shotgun értesülései szerint gyengítettek a védelem követelésein.

A blog úgy tudja, a Ubisoft a rajongók felháborodását látva döntött így, ebből kifolyólag a játékhoz nem kell folyamatos internethozzáférés, csak az indításkor kell bejelentkezni a Ubisoft szervereire, de utána választhatunk offline módot, és játszhatunk úgy tovább. Örülünk?

26.
26.
ps3
#25: 25: Igen kemény vagy ember!Nah mindegy..XD
Én meg biztos meg fogom venni!
23.
23.
Józsi_Doe
na majd meglátjuk hogy tudunk-e játszani vele. Már ha megveszi valaki egyáltalán. A feketeszakállas verzióban biztosan nem lesz ilyen gond.
20.
20.
IceColdKillah
Szerintem a legjobb Driver a 2-volt! A többi már csak parasztvakítás volt...
19.
19.
Mortis
*facepalm*
Ugy tunik az Ubi tul sokszor dont elhamarkodottan, s kesobb, nyomasra meggondoljak magukat( pl. a legutobbi Splinter Cell, ugye). Nem azt akarom kifejezni ,hogy ezert elitelendoek ,mert legalabb hallgatnak a nepekre, de inkabb ketszer kene atporgetni az agyakon az aktualis valamit, mielott kozlik a sajtoval. :)
18.
18.
Vopesz
Nem tetszik a demo alapján. Meg azt sem értem, hogy ki vezeti az autónkat, amíg átrepülünk egy másikba? Zavaros az egész, egyedül a licenszelt autók tetszettek.
13.
13.
Smaug89
#7: És azt mégis honnan veszed, hogy a süllyesztőbe kerültek az előző részek? Jó lenne utána nézni a dolgoknak. Amúgy meg a baglyos játék biztos jobb, amivel mostanában játszol...
12.
12.
NECROSMOKE
Látom nem vagyok 1edül.Nem csak nekem NEM tetszik.
10.
10.
Dark_Temptation
ugyan mind1, hogy kell e hozzá vagy nem, 1 rakás sz@r az egész! szánalom :/ mit gondol az ubisoft? :/
9.
9.
shatterhand
#8: Nekem nincs bajom az alapjátékkal. De a shift rendszer tönkrevágja az egészet. És még szinte kötelező is használni.
Graf, kocsik, vezetés minden más tetszik. De nem fogom megvenni mostanában. Túl sok jó játék lesz még.
8.
8.
Mortician
#6: Meglepődtem, de az egyjátékos demó nagyon tetszett, nagyon sokszor végigmentem azon a három küldetésen. Ma próbáltam a multisat. Az a játékmód, ami benne van egy követhetetlen káosz, ennyi alapján nem a multi lesz az erőssége.
7.
7.
NECROSMOKE
Ez egy raklap szar.Hamar a sülyesztőbe kerül mint az elödei.
6.
6.
shatterhand
ps3on ki akartam próbálni a multis demót
2fős játékhoz nem talált embert egyszersem
bukta lesz ez
5.
5.
5avioR
én most próbáltam ki xbox 360on a demoját, nem annyira rossz de nekem nem annyira jön be ez a shift cucc
4.
4.
giga321
From Dusthoz is azt mondták nem lesz. Akkor ahhoz most van?
2.
2.
ribizly
Jah, mint a From Dust-hoz, mi? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...