GC 2011: Escape Plan bejelentés trailerrel

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 19.
  • Bejelentés
Kicsit átsiklottunk felette a nagy forgatagban, de kár lenne kihagyni: a Sony GamesCom-konferenciáján mutatták be a következő Vita-exkluzív platformjátékot, ami az Escape Plan címet viseli. A stlílusa Tim Burtonre hajaz, egyszerre imádnivaló és elborzasztó - végtelenül meg tudja fogni az embert!

Az Escape Plan a Sony belsős fejlesztésű címe, és kizárólag PlayStation Vitára készül. A platformjáték lényege egyértelmű, hőseinket, Laargot és Lilt mindenféle akadálypályákon kell átsegítenünk. A stílus látványos, a két főszereplő ugyan imádnivaló, de amikor meghalnak, az egyszerre gusztustalan és vicces. Több infó egyelőre nem áll a rendelkezésünkre, de trailert tudunk mutatni, íme:

9.
sch083
A minap pont azon agyaltam de kár hogy a Limbo nem erősíti a PSVita nyitókínálatát. Ez ugyan nem egy Limbo, de azért nálam valamelyest pótolja hiányát.
8.
XDannyL
Aztaaaaa de jó! :D Mondjuk emiatt még nem leszek kézi konzol párti, de úgy látom végre nem csak arra törekednek, hogy a nagy konzolos játékokat kiadják lebutítva (GoW, NFS, stb). Végre egy játék ami jól is néz ki és az egyszerűségéhez képest igen is szórakoztató(nak tűnik) x)
7.
Mortis
Hehe, fekete ver. :D
Aranyosnak tunik. Fako szinek, logika, *jogos buntetes*...Eros kezdocim lehet.
6.
Berencsit
5.
Robbie17
Gondolom nem irányíthatjuk őket mi csak a környezetet hogy segítsünk nekik átkelni nem ?:D Az ilyeneket nagyon bírom :D
4.
ptogamer
Nagyon hasonlit a Limbora de mint tudjuk jotol lopni nem szegyen. :D
3.
Necreon
A The Neverhood-ra emlékeztet, csak kicsit... naturalistább.
2.
vuliem
Ezek az elhalálozások egy icipicit morbidak, de érdekes címnek tűnik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...