Megjelenés előtti trailert kapott az új Deus Ex

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Pénteken érkezik meg hazánkba a Deus Ex legújabb része, a sorozat előzményeit elmesélő Human Revolution. A játék is megkapta a maga launch trailerét, a következő két percben egy kis elmélkedést, sok-sok in-game jelenetet és persze a kritikusok magasztalásait vehetitek szemügyre.

Az első kritikák már megjelentek a játékról (Amerikában mától kapható a Human Revolution), az újságírók nem csalódtak az új részben, aminek mi külön örülünk, és epekedve várjuk a pénteki, hazai megjelenést. A Square Enix természetesen jó előre összeválogatott néhány hangzatos idézetet az első tesztekből, a launch trailerben nemcsak drámai moralizálást és játékmenetet, de ezeket is láthatjuk. Köszi, The Lone Drow!

A GK tényfeltáró elemzését a játékról napokon belül olvashatjátok.

40.
40.
DeNzNlPt
#39: Azzal hogy a legjobb a jatekot a sajat nyelven jatszani egyaltalan nem ertek egyet. Szerintem azzal a verzioval erdemes jatszani melynek a legjobb minosege van. Pl Uncharted 2-t szamomra magyarul elkepzelni lehetetlen mivel az angol verzio minosege annyira top. Egyebkent meg azt irtad: "A magyarítással kapcsolatban pedig annyi a hozzáfűznivalóm, hogy alap, hogy egy ilyen játékot kiadjanak magyarul, ne csak egy FIFA-t vagy NFS-t." Ezt nagyon siman lehet ugy interpretalni, hogy elvarod vagyis nincs igazan szandekod alkalmazkodni. Foleg ha ezzel fejezed be a mondani valodat: "Azok, akik meg ilyeneket írnakn, hogy "tessék már gamer-nyelven megtanulni", hogy ideillően és egyszerűen fogalmazzak, menjen a picsába."

A nevelest es a tanulast meg nem kellene osszekeverni. A video jateknak az a lenyege hogy szorakoztasson (es kozben hihetetlen mennyisegu szavat lehet megtanulni egy csomot mely nyelvoran elo sem jon). En nem azt irtam hogy csak ott tanuljak a nyelvet, hanem hogy kiegesziteskent hasznaljak.

Az utolso mondatod meg ugy baromsag ahogy van. Csak hogy illusztraljam: Portal-t tartalmazo Orange box PEGI 16 vagy Portal 2 PEGI 12.
39.
39.
DigitalEye
Éppen ez az, nem én fogalmaztam így, hanem az egyik "drága fórumozó", ezen kívül tisztában vagyok az általad felsoroltakkal, hidd el, unalomig hallgatja ezt egy fiatal manapság és kurvára nem arról beszéltem, hogy nem vagyok hajlandó alkalmazkodni, hanem arról, hogy sokkal jobb egy játékkal a SAJÁT nyelveden játszani, nem pedig idegen nyelven, tehát vagy szándékosan vagy csak simán azért mert hülye vagy, félreértelmezted a mondandómat, így el gondolkoznék azon, hogy kit kell a sötétségben hagyni és kit nem... Még hozzát tenném azt is, hogy az lenne a normális, ha a sok kölyök nem egy videojátékból tanulná meg a nyelvet, sokkal inkább például az általad említett filmekből, normális filmekből, vagy könyvekből vagy az iskolában. Különben is, a játékok csak egy igen kicsiny részének van nevelő- és képességfejlesztő célzata, ezeken a PEGI-s címke pedig vagy nem létezik vagy max +3...
38.
38.
DeNzNlPt
#37: Az angol nem gamer-nyelv hanem a vilag legbeszeltebb nyelve (tudom a mandarint tobb anyanyelvu beszeli, de en itt most a sok nem-angol anyanyelvuekre is gondolok) mely egyre inkabb alap (es a jatekok le nem forditasa is ezt tukrozik egyre inkabb). Azok az emberek akik nem hajlandoak semmilyen szinten alkalmazkodni es tanulni azoknak nem csak a videojatekokkal lesz baja a jovoben. Egy intelligens ember csak a videojatekokbol es filmekbol tokre jol megtud tanulni angolul mikozben meg elvezi amit csinal. Na mindegy, hagylak teged a sotetsegben; aztan jo varakozast kivanok neked!
37.
37.
DigitalEye
#25: Én is az említett generációba tartozom, és játszottam az első résszel valamint az Invisible War-al is. Csak az a probléma, hogy minden mástól eltekintve a grafikát egyszerűen nem tudtam megszokni, annyira korszerűtlen az első résznél, a második pedig tényleg nem sikerült annyira jól, elég hamar beleuntam. A magyarítással kapcsolatban pedig annyi a hozzáfűznivalóm, hogy alap, hogy egy ilyen játékot kiadjanak magyarul, ne csak egy FIFA-t vagy NFS-t. Persze, nyilván azok a játékok jóval nagyobb érdeklődési körökben mozognak, de nekem hozzátartozik egy játéknál manapság az "alap komfortérzethez" az, hogy magyrul játszam... És "sajnos" nem én vagyok az egyetlen aki így van ezzel... Azok, akik meg ilyeneket írnakn, hogy "tessék már gamer-nyelven megtanulni", hogy ideillően és egyszerűen fogalmazzak, menjen a picsába. Köszönöm. Na, most lehet oltogatni, már alig várom a lentiekhez hasonló üzeneteket.
35.
35.
falselight
#32: nem lesz a kedvenced, mert 14 éves vagy és hülye.
33.
33.
xboxman
31# szép történet:D xd
32.
32.
givi6
#23: oké, kifogom próbálni, igazából egyik ismerősöm mutatta be a játékot, olyan fél óra alatt, és abból itélkezem,
de lehet az egyik kedvencem lesz
31.
31.
p3ti
#30: Ja mert a pedofil nagybátyád a MICROSOFTnál beépített ember , és akkor jöttek a klingonok és megszállták a világot , de a mikulás legyőzte őket . Ezt értsd ahogy akarod, ha egyáltalán fel fogod .
30.
30.
xboxman
uhh boccs h az eredeti játékot meg veszem 1 ezresér -> itt a gratod !! te nyomorék -.-"
29.
29.
p3ti
#28: Hamár warezolsz akkor miért nem szeded le magad ? Képes vagy valakinek azért perkálni hogy le warezolja és kiírja DvDre ? Még arra is kevés vagy hogy megcsináld magad ? Na ehez tolhatsz egy ilyet -> :D Grat!
28.
28.
xboxman
akk meg veszem nekem csak 1 ezresbe kerül :D
27.
27.
p3ti
Ez az első olyan játék , amiből azért veszem meg a Collector'st mert kell a soundtrack . Hihetetlen feelinges .
26.
26.
p3ti
Ma hívott a konzolos hogy lehetséges a szerdai átvétel . Full elfelejtettem hogy elő rendeltem még júniusba . Ennek most van 1 kis karácsony feelingje :)
25.
25.
Blyan000
Jó lenne az első részből egy remake, mert sokan a mostani generációból tuti nem játszottak az első résszel (a 11 éves kinézettel ki sem próbálják, pedig az egy abszolút AAA-s játék ), márpedig nem árt tudni, minek az előzményei ez.
24.
24.
vuliem
Most hogy így utánaszaglásztam, hogy milyen is ez a játék, teljesen biztos, hogy be fogom szerezni *.*
23.
23.
LnB
#17: Minden egyes feladatot min. 3 féle képpen lehet megcsinálni, attól függ merre fejlődsz, én pl az első küldetés alatt egy golyót sem lőttem ki. mostanra pedig megvan a láthatatlanság is, és lopakodok végig. Sőt a rendőrörsre is bejutottam csak beszéd segítségével. Hihetetlen játék, ajánlom mindenkinek. De előre szólok, hogy nehéz nagyon, néha frusztrálóan, és angolul eléggé kell tudni hozzá. Ezt azoknak mondom akik meg akarják venni. Nem COD, és hasonló agyatlan akciójátékot várjatok. Ez FPS RPG.
22.
22.
thernielle
Aki itt es mas topicokon magyar nyelv utan sir, az szegyellje el magat melysegesen es gondolkozzon el rajta, mit akar majd kezdeni az eletevel angol nyelvtudas nelkul! Tessek mar legalabb gamer-nyelven megtanulni, nem rinyalni!
On: penteken megyek a jatekert, engem ez meggyozott :)
19.
19.
Vopesz
Alig várom már, hogy hívjanak a boltból, hogy mehetek. Az augment edition meg elég jópofa, 1000 huf ráfizetéssel megéri szerintem.
#16: fura, én eddig az összes reviewban, amit olvastam/néztem róla, azt emelték ki jó pontnak, hogy tényleg sok módon tudsz megoldani egy-egy küldetést. Meg a sztori is egyben van állítólag.
18.
18.
falselight
#17: nem elég, hogy lewarezolod, de még másokat is megpróbálsz lebeszélni róla? na húzz a búsba, köszi.
17.
17.
givi6
#16: szerintem nem nagyon,
nem lett olyan hihetetlen mint híresztelték, és idő után unod (ugyanazt csinálod, és ugyanazt)
16.
16.
xboxman
ki szerint érdemes meg venni a játékot? mert én az olyanokat szeretem amit nem unok meg 1 nap altt
13.
13.
Falcon
Nagyon ütős vidi lett!Ezek a harcművészeti elemek eszméletlenek!:D
12.
12.
LnB
Nagyon jó játék, nagyon tetszik az egész, és iszonyat nehéz, rengeteget kell benne gondolkodni, nem olyan mint az agyonhypeolt tucatszenny játékok. Már az első bossfight is megvolt, izzasztó volt bár a végén elég egyszerűen sikerült. Én nagyon válogatós vagyok, mostanra az évek alatt sokat láttam játékok terén de a Deus Ex az nagyon bejön.
11.
11.
Jhonyy24
Alig varom kiprobaljam box-on,majd kiderul,de minosegi cucc, az biztos
10.
10.
Griffin
Feltételezem, hogy ez a gyöngyszem sem kap magyar nyelvet, így meg kell várni a magyarítást... vagy tévedek? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...