Itt a teljes, 12 perces Metro: Last Light gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Ahogy a THQ megígérte, végre megérkezett az ukrán 4A Games várva-várt FPS-ének vágatlan előzetese. Bár már mindent láttunk korábban, ám aki lemaradt volna róla, most pótolhatja az anyagot - az igazi rajongók amúgy is hetente egyszer megtekintik. Zúzós kis anyagnak nézünk elébe.

Főhősünket, Artyomot még jobban bekebelezi a Moszkva alatt húzódó metróalagutak kuszasága, s mivel a föld felett elég nehéz életben maradni, odalent a mélyben virágzik a társadalom. Éppúgy megtalálhatóak a neonáci szervezetek, vagy azok, akik békét és újraállítást szeretnének. Az alábbi játékmeneti felvételt vetítették le az E3-on és a múlt héten, a GamesComon is.

A dolog szépséghibája egyedül a megjelenési dátum, mely csak jövőre esedékes.

35.
35.
miki1105
#16: Úgy akartam irni hogy a videóban mondja azt hogy "when the dark ones destroyed" vagy valami lyesmi. Tehát az első résznek a végén hiába választottál.
34.
34.
LtK
#32: Azért nem mind1 mert P3ti azok közé a csodálatos egyedek közé tartozik aki azért beszól a másiknak mert az nem letölti a játékot hanem megveszi. Nincs is ennél nagyobb szégyen.... ugye P3ti? Irigykedsz? Nincs rá pénzed? Vagy tényleg ennyire retardált vagy?=D De gondolom rájöttél magadtól is, hogy te vagy a hülye és ezért váltottál gyorsan a helyesírásra amivel szintén csak magadat járattad le, mert ugyanúgy nem tudsz írni =S=D
33.
33.
metercsiken
Ez "elég" jó lesz az biztos! : )
32.
32.
xboxman
#31 igazad van most neki nem tök mind 1 az ahogy én írok egy cikkhez
31.
31.
bence51
#22: Neharagudj de minek szólogatsz be mindenkinek? Mivagy te nyelvtan tanár? Nem, te egy keserű, büdös, troll vagy...
28.
28.
xboxman
27.
27.
nagyonfaya
nagyon várandós ez a játék is számomra...
26.
26.
p3ti
#23: az hagyján , de az hogy írni sem tudsz rendesen .. hogy regisztráltál ? segített valaki ?
24.
24.
xboxman
az meg a másik h az eredeti játékot veszem meg 1 ezresér ;D
23.
23.
xboxman
22# 1. xboxon tolnám
2. 800 ft egy cd most az a 200 forint ?
am meg kérdezz mi elött beszólsz ;D te agyhalott xd
22.
22.
p3ti
#21: Még ahoz is túl hülye vagy hogy letöltsd magadnak , fail.
21.
21.
xboxman
15# köszönök mindent szentem meg veszem mert csak egy ezresbe kerül nekem :D
20.
20.
izomkukac
#19: mármint arra gondolt szerintem miki
19.
19.
izomkukac
#16: a Last Light kezdődik úgy
17.
17.
ZERO88
Remélem ennek is olyan jó kis max gépigény lesz mint az előzőnek :D
16.
16.
Vopesz
#12: Nem úgy kezdődött. Spoiler! Egy harccal kezdődőtt, amikor útban vagyunk a toronyhoz többedmagunkkal. Ezt később teljesen újrajátszod a játék végén, és csak ezután mászol fel a toronyra és robbantasz. Vagy nem.
15.
15.
Folti90
#13: Hát a moszkavai metrórendszerben találod magad, 20 évvel (vagy nemtommármennyi) a világpusztulás után, ahol a felszín egyenlő a halállal (mutánsok, szörnyek stb.) Az emberkék különböző csoportulásokat hoztak létre, és valamiféle gonosz hatás érvényesül a túlélőkre, és rendszerint nemcsak a szörnyekkel, hanem az emberekkel is harcolsz a túlélésért. Igazság szerint jobban jársz ha elovasol egy-két teszet, nem tudnám teljesen hitelesen leírni a témát!!
Ja és a Steam-en csak 10 euró, annyit megér!
14.
14.
givi6
tetszett az első rész, remélem ez is jó lesz
de egy dolog nagyon zavart,
mikor már egy ideje játszok a játékkal elég monotonná válik ... :P
ekkor nagyon lepontoztam, ebben remélem több izgi dolog, és változatosság lesz
13.
13.
xboxman
11# köszii hogy segítettél de igazábol arra lennék kíváncsi h miröl szóól :D
am ha te már játszottál vele és érdemes kipróbálni meg veszem:D
12.
12.
miki1105
Az az érdekes benne hogy úgy kezdődik az egész hogy a darkones-okat kinyirtuk, pedig az első rész végén lehetett választani hogy éljenek vagy meghaljanak.
11.
11.
Folti90
#10: Szerintem alapból tök jó ötlet volt a gamma, rohadtul megtetszett, ki is próbáltam. De nálam elvágta magát a játék, a hangulat baromi jó volt arra nem is panaszkodom, de a többi nálam nem volt valami nyerő. De ez csak az én véleményem, szerintem próbáld ki arra érdemes!
10.
10.
xboxman
nekem bejött ez a vidi addid míg meg nem jelentek a szörnyek ( még nem játszottam az 1-el) de ha vki lenne olyan kedves mesélhetne egy picit az elsőő részröl:D előre is köszönöm . :)
9.
9.
KENKILL
Szerintem ha legalább ugyanaz a hangulat meg lesz akkor nagy gond nem lehet :)
8.
8.
tomfucius
#4: muszáj igazat adnom hubertnek mert én elég sokszor kijátszottam és azért volt mikor kevés volt a lőszer de akadt olyan is hogy nem tudtam mit lőni annyi volt belőle ez csak is attól függ hogy menyire néztetek körbe a metroban de vissza térve lehet hogy ez is épp hogy fog kezdődni mind az első rész vagyis a végével amikor már te vagy az isten és mindenre van elég löszered és nem hinném hogy a lőszer mint fizető eszköz eltűnik de azért egyvalami fúrja az oldalam és az nem más mint khan aki játszott az elsővel az tudja miről beszélek az a karakter sokkal jobban illet egy remetéhez aki járja a metrot egyedül mint dzsingisz kán utolsó reinkarnációja :D sebaj lényeg hogy most már tuti hogy meg tartják az orosz nyelvet is aminek felettébb örülök mert akkor jön igazán ki a feeling a játékból:D
nagyon várom és azonnal kivégezem az egész játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...