Nyitott világú szerepjátékhoz toboroz a LucasArts

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 24.
  • Érdekesség
Clint Hocking neve ismerős lehet, az úriember szinte pontosan egy éve lépett le a Ubisofttól, hogy a LucasArtscal karöltve dolgozzon valami izgalmas projekten. Hogy mi lehet az, fogalmunk sincs, de valószínűleg neki is köze van ahhoz a nyitott világú szerepjátékhoz, amin a cég munkálkodik jelenleg.

Clint Hocking a Ubisoft Montreal kreatív igazgatója volt egészen tavaly augusztusig, többek között olyan címeken dolgozott a kanadai cégnél, mint a Splinter Cell vagy a Far Cry 2. Azóta a LucasArtsnál helyezkedett el, és egy bejelentetlen projekten szorgoskodik, amiről ugyan nem tudunk semmit, de úgy tűnik, az már biztos, hogy egy nyitott világú szerepjáték lesz.

Hocking maga hintette el a Twitter-csatornáján, hogy a LucasArts új munkatársat keres az említett fejlesztéshez, mégpedig játékmenet tervezői pozícióba. További részleteket nem árult el, de támpontot adhat a kitétel, hogy a jelentkezőnek konzolos fejlesztési tapasztalatokkal kell rendelkeznie, illetve alapkövetelmény az is, hogy szenvedéllyel készítsen innovatív játékokat.

A LucasArts jelenleg két ismert projektnél segít be, a Microsofttal a Kinect Star Warson, az EA-vel és a BioWare-rel pedig a Star Wars: The Old Republicon dolgozik. Hogy az új szerepjátéknak lesz-e köze a Star Wars-univerzumhoz, az megint csak rejtély, mi mindenesetre reméljük, hogy jó dolog sül ki az elképzeléseikből!

20.
Ra1D3n
Milyen Jedi Knight 4-ről írogatnak itt egyesek? Legyen csak simán Jedi Knight 3. A jedi academy részemről nem volt teljes értékű folytatás, még csak számozást sem kapott, és ami a legfontosabb, a számozott részekben Kyle Katarn volt a főszereplő, míg a jedi academy-ben valami nyikhaly, amit a játékos szabadon kreálhatott magának...
19.
givi6
reméljük jó lesz,
de mostanában elég sok hasonló star wars őrületeket adnak ki, amik nem igazán aratnak nagy sikert
15.
mdr88
én is arra voksolok, hogy nem SW téma lesz, de azért tény, hogy egy nyitott világú Jedi Knight 4-et el tudnék viselni :D
14.
Mortis
#8: Elragadott a rajongoi hev.
Igazad lehet. Bocsanat a kirohanasert. Akkor a masik voksomat arra tennem, hogy valami uj, SW-tol fuggetlen termeket kapunk.
13.
Hab
Ez egy Elder Scrolls minőségű open-world SW RPG, na az beszippantana rendesen! :)
12.
kirschakos
Bármi is csak ne legyen online játszható hanem rendes RPG!!!
10.
Füge
Battlefront 3 is jöhetne btw. :D
9.
vytros
Könyörgöm, Jedi Knight 4 :(
8.
abydos
#6: Bioware? Nem. = Kotor? Nem

Ebben biztos lehetsz, hogy nem KOTOR lesz. A Jedi Knight sorozattal még esetleg tudnának mit kezdeni, ha már "nyitott" Star Wars lehetne.
7.
Füge
Gondoljátok, h az SwTor után kihoznak egy Kotor 3-at? A Biowarenél tök világosan elmondták, h nincs Kotor 3, 4, 5, 6 hanem az Old republic lesz mindegyik.
6.
Mortis
WHHHHAAAAA! Az ev hiiiiire! :D KotOR 3-at, konyorgom , KotOR 3-at!
5.
SSJ Gábriel
#3: Hát ha te Star Wars MMORPG-t akarsz,Nézz utána a Star Wars The Old Republic-nak vagy a Star Wars Galaxies-nek.
Ha neked csak ez kell,tiszta happy leszel xD
4.
adamsfamily
Remélem egy új Star Wars Knights of the old Republic-ot kapunk.
3.
Füles
Remélem valami Star Wars világban játszódó MMORPG lesz a vége ennek, ha a WOW-os fellinget átültetnék Star Warsba, akkor csak jó sülhet ki belőle, na persze a havidíjas előfizetéstől megkímélhetnének :D
2.
adriano28
hmm, remélem ien star wars online lesz, ugyis akartam már ien droid lenni :D
1.
Nathan
lehet hogy megcsinálják azt amit a Force elött akartak tujátok azt a vukis ( fogalmam sincs hogy irják :D ) játékot ami szintén nyitott világban lett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...