Mass Effect 3 - ilyen lesz a végleges női Shepard

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Talán még emlékeztek arra, hogy nem olyan régen szavazást indított a BioWare azzal kapcsolatban, hogyan nézzen ki az alap női Shepard. Nos, az internetes közönség elmondta a véleményét, így végre megtörtént az eredményhirdetés: a vöröske nyerte a kompetíciót.

Sőt, mondhatni alázott a vöröshajú Shepard: 19576 szavazatot gyűjtött be, amivel így messze társai fölé került. Ennek megfelelően ő lesz az alap női modell a játékban, valamint ő kerül a gyűjtői kiadás borítójára is.


A második helyet a fekete hajú leány szerezte 12838 szavazattal, a végén pedig a barna és a szöszke csajszi szinte holtversenyben a harmadik és negyedik helyen, 5574 és 5436 szavazattal.

Hogy jól döntött-e az internet, az persze egyéni ízlés kérdése, de a BioWare-hez frissen felvett művész által rajzolt hivatalos kép nem túl bíztató: szegény Shepard néni olyan ijesztően (és rondán) néz ki rajta, hogy a reaperek valószínűleg önszántukból visszafordulnak majd, ha meglátják, és békén hagyják az univerzumot még 10 ezer évig.

43.
43.
vwxyz
#38: Jah és ezt értem úgy, hogy mindig viszed tovább az előző részben hozott döntéseid, tehát nem új karaktert kezdesz, mert azt importálod, csupán az arcát változtatod meg.
42.
42.
vwxyz
#38: Lehet nekem szeretted volna címezni, de ha igen akkor csak annyit, hogy tudom mi a játék lényege. Csupán arról beszéltünk itt pár hsz-ben, hogy aki elkezdi a ME1-et "A" variánssal az "A"-val fogja nagy valószínűséggel folytatni a ME2-t. De ahogy azt te kifejtetted, ezek szerint vannak kivételek is, mint te, hogy vki elkezdi a ME1-et "A"-val, és folytatja a ME2-t "B"-vel majd befejezi a ME3-at "C"-vel, azaz mindig minden részben más arcot kreál. Ennyi :)
40.
40.
William Munny
Szerintem a galaxis megmentése közben viszonylag kevés ideje van az embernek sminkelni, de nem tudom pontosan, sem nő, sem intergalaktikus rendfenntartó nem vagyok. Jó ez.
39.
39.
Giggsy
#38: Eeeeh, nem kötekedés, de ő is ugyanezt írta. Valamit nagyon félreértettél a hsz-n.

Ő is saját készített karakterről és az előző részekből importált mentésekről írt. Szerintem a mondandód nagyon félre címezted...
37.
37.
Skyer
#35: Eredeti férfi Shepardnek szerintem is támadómenyét feje van.. én az alap fejszerkezetek közül a másodikat alakítottam kicsit tovább, és eddig csak azt használtam.
FemShep pedig az alap volt, hajszín és szemszínt változtattam csak szinte.
36.
36.
vwxyz
#35: Pont ezaz, hogy semennyire nem fogják használni, mivel aki elkezdte az 1-et a saját karakterével, és folytatta a 2-t vele, az azzal is fejezi be a 3-at.
31.
31.
Látom már elég sokan leszólták a csajt . Keressetek rá az interneten a többi képre
azokon néz ki a legjobban . ;)
30.
30.
Nomad010
Ezzel a Shepard nénivel még óvodásokat fognak ijesztgetni... iszonyú ocsmány:|
29.
29.
koffein
26.
26.
Giggsy
#24: Ez nem fanmade, hanem hivatalos. Volt egy fanart verseny, amit megnyert valaki és a díj egy egyéves szerződés volt a BioWare marketing részlegénél. Ez az ő első munkája ilyen minőségében.
http://www.bioware.com/biowaretv Itt nézd meg a FemShep Live riport végén. Jannifer Hale-lel beszélgetnek arról, hogy mit szól ahhoz, hogy végre FemShep promoanyagok is készülnek, meg még néhány dologról ezen kívül. A riport végén mutatják be ezt a képet, szóval teljesen hivatalos.
25.
25.
Mortis
#10: A kedves művész biztosan sok anime-t nézhetett. Azokban vannak érdekes formák. :D
Szerintem sincs vele különösebb gond, talán a beállítás okoz egy kis érzéki csalódást.
Egyébként, más fejformára szavaztam, de mivel én szinte mindig férfi és saját alakítású főszereplővel játszom, talán mindegy is.
24.
24.
olymind1
csak azt nem értem miért egy fan által készített képet tartalmaz a hír, és nem pedig a hivatalosat:

http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/masseffect3/resources/assets/media/wallpapers/wallpaper-004-femshep-1920x1080.jpg
21.
21.
XDannyL
#19: Jaaa... oké. Én is mikor néztem a szavazást (anno), úgy látszott a szöszit nem lehet legyőzni. Erre azt olvasom itt, hogy végül a vörös hajú lett a győztes.
Ezt nem tudtam, hogy külön volt a haj szavazás is :)
20.
20.
givi6
nekem kicsit ronda a feje,
ugyse csajjal leszek
19.
19.
Giggsy
#13: Két szavazás volt. Az elsőn az arcára lehetett szavazni, a másodikon, hogy milyen legyen a hajszíne. Tehát az első szavazást a szőke hajú femShep nyerte, de az embereknek vörösen jobban tetszik.
18.
18.
zsizsi
Szerintem szúrnivaló durcás arca van :D
16.
16.
Skyer
Jóvanez! Úgy is meghúzná midenki, ne tegyétek a fejetek :D
15.
15.
Optimus Prime
Nekem tetszik, talpra esett csajnak fest. Ahogy meg az omni-toolt fogja.. olyan mintha bemutatna. "Ezt nektek, Reaperek!"
14.
14.
LtK
Mint aki most kapott be egy análdózist.Ennek pusztulnia kell a végén :ASD
13.
13.
exonic
Itt azt írják a szöszi nyert :D :
http://www.pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/megvan-a-noi-sheppard-parancsnok.html
12.
12.
InGen
Persze ez csak erre a képre vonatkozik, más képeken valahogy sokkal jobban néz ki ugyanez a csaj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...