Silent Hill: Downpour megjelenés, dobozkép

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Hatalmas bummal térhet vissza az újgenerációs konzolokra a Silent Hill név, ha a Downpour tényleg olyan jól sikerül, mint ahogy azt várjuk tőle. S habár a megjelenést eredetileg októberre vártuk, az angol Amazon most más információkkal jelentkezett, de szerencsére nem kell sokkal tovább várnunk.

Az Amazon UK a semmiből állt elő egy véglegesnek tűnő megjelenési dátummal és egy dobozképpel. Ezek szerint a korábbi októberi dátum helyett november 4-én fog megjelenni az anyag, PS3-ra és Xbox 360-ra. Ez már teljesen beleesik a nagy karácsonyi hajtásba, kíváncsian várjuk, nem fogja-e a többi nagyágyú elnyomni a Silent Hillt.

 
A játékot a cseh Vatra Games fejleszti, s hangulatban a fejlesztők szerint a Silent HIll 2 szintje volt a cél anélkül, hogy lekoppintanák annak főbb motívumait vagy fordulatait. Érdekesség, hogy ez lesz az első Silent Hill-játék, melynek nem Akira Yamaoka szerzi a zenéjét, azonban aggodalomra semmi ok: a muzsikáért ezúttal a Dexter zeneszerzője, Daniel Licht felel.

13.
13.
Kochee
Dobozkép nekem sem tetszik annyira, mint ha hátul egy postás állna :D
12.
12.
Mortis
Kicsit satnyának tűnik ez a dobozkép. Gondolom még nem az eredeti.
A zenékre én is nagyon kíváncsi leszek. A SH témáinál kevés játék-dallam tudott nagyobbat alkotni. Megvan a léc, amit át kéne ugrani...
11.
11.
arhatati
#10: Igen, most hallgattam bele, milyen zenéket csinált- hm..nem rossz:) Bár ez egy kicsit más műfaj, de bizakodó vagyok én is!!
10.
10.
Razielhu
#9: A Dexterben nagyon jó zenéket hozott össze Daniel Lichtman, ahhoz viszont, hogy tartsa Yamaoka szintjét nagyon oda kell tennie magát, pláne ha túl is akarja lépni őt. Én bízok benne, és az eddig látottak alapján a játékban is. Ha sikerül olyan hangulatot csinálniuk, mint ami a 2. részben volt, akkor le a kalappal előttük!
9.
9.
arhatati
Kíváncsi leszek, a videók alapján nem lesz rossz szerintem, de azért meg kell várni:) (biztos megveszem):) "Aggodalomra semmi ok"- ez rendben van, de lássuk be nehéz lesz ezt a színvonalat hozni, mint a játékban, mint a zenében. Mondjuk nekem az egy volt a kedvencem:))
8.
8.
drakecsaj
#5: Hellraiser? Szerintem abból csak az első rész volt a legjobb, a többi már inkább rókabőr.

Egyébként meg lehet hogy nem lesz ez olyan rossz, Daniel Licht is nagyon jó zeneszerző, Dexter zenéje egyszerűen üt. A második rész színvonalát természetesen nehéz lesz visszahozni, de ha egy kicsit is a közelébe ér, akkor már az egész nem annyira veszett fejsze nyele.
7.
7.
Kochee
#6: várom nagyon, mert Silent Hill az egyik kedvenc játékom és az egyben olyan játék is ami remélem még 5 év mulva is lesznek uj részek belőle
6.
6.
Kochee
Szerintem azért is kapnak alcímeket a játékok, hogy ne legyen kavarodás, mert vannak olyan részek amik nem jelentek ki PC-re. Mert az már a 8. SH és PC-re eddig csak 4 rész jelent ki.
Én már
5.
5.
Amúgy engem csak ezek az alcímek zavarnak, régen olyan jó volt, meg egyszerű, hogy Silent Hill 2, 3, 4...utána ami volt, mind szar lett, különféle hülye alcímekkel, Homecoming, most meg Downpour...olyan mellékszálas címnek hangzik ez is. Tudom, nem a cím teszi a játékot, de valahogy hihetetlen, hogy újra az igazi SH érzést fogja adni egy ilyen fura alcímes cucc. Mintha képtelenség lenne egy lapon említeni a számozott részeket az újakkal, így inkább alcímet kap...mint a Hellraiser filmek, ott is 4-ig számozták, utána meg harmatgyenge az egész...
4.
4.
Hát, lesz egy pár játék abban az időben, de elnyomni szerintem nem fogják, mert főleg más stílusúak jelennek meg. BF3, MW3, GR:FS...
3.
3.
Folti90
Hát a második rész a legjobb, de szerintem az egész mellébeszélés, egy nagy kalap szart se fog érni, de ne legyen igazam!!!! Lehet csak azért vagyok ilyen gonosz mert reggel van, én inkább a HD collectiont veszem meg, és ajánlom mindenkinek aki még nem játszott SH-vel!!!!
2.
2.
Gabesz.
Yamaoka nélkül és Vatra Games. Silent Hill 2 hangulat..hmm, most ezek tényleg hülyéskednek, vagy komolyan is gondolják amit mondanak? Mert az elég nevetséges lenne! De persze reménykedjünk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...