Új Max Payne 3 képek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 30.
  • Képek
Link másolása
Az év eleji bővebb információk után a Max Payne 3 csendben meghúzódott a háttérben, még a nyári játékkiállításokon sem képviseltette magát. Aztán a Rockstar úgy gondolta, hogy itt az ideje újra felkorbácsolni a kedélyeket és sebtiben kidobott két screenshotot a játékból.

Mintha ezen a két képlopaton jobban kijönne az első két rész noir feelingje, de lehet, csak mi vagyunk ennyire felcsigázottak. A Rockstar Vancouver elmondása szerint szeretnének mindinkább rágyúrni a történetre, bár Max továbbra sem veti meg az italt, legalább nem úgy néz ki, mint egy csöves alkoholista. Az ígéretek szerint az elkövetkezendő pár hónapban friss információval szolgálnak majd nekünk a srácok - várjuk nagyon!

A játék PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re jelenik meg, talán jövőre.

19.
19.
Dragonborn
Remélem a Remedy nélkül is sikerül felejthetetlen játékot csinálni.
18.
18.
Rabit Wars
Istenem ez volt életem egyik legjobb játéka amit legalább 30x vittem végig még anno, igazán meg jelenhetne már , folyton csak a képeket küldik a fejlesztők legalább valami gameplay mutathatnának most már, jövőre jelenik meg hmmm hiszem ha látom ,de látom ha hiszem... :Đ
17.
17.
felegyi
Azért jobb mint a semmi... :)
16.
16.
tothmaxy
Annak viszont nagyon ürülök, h végre úgy tűnik, h Max-nek mégis lesz haja... :) Nagyon hülyén nézett ki kopaszon! Ha már engem azzal sújtott az Isten, h 23 évesen kopaszodom, akkor Max Payne-nek legyen haja!
15.
15.
tothmaxy
Abszolút nem vagyok grafbuzi, sőt engem a legkevésbé sem érdekel a grafika, de azt kell mondanom, h szebbet vártam!
A második rész a maga korában szemkápráztató volt, de ezek alapján a képek alapján ez közepesnél nem jobb, és a környezet is elég szegényes... :(
14.
14.
peter.biro
Dúrca! Néztem a képeket egyik kezébe van egy 9mm másikba meg egy Uzi :-)
13.
13.
Hát ?! Nagyok az elvárások és nagyon megváltozott a játékipar és úgy általában a játékok az utolsó Max Payne óta. Megértem, hogy állandóan újrakezdik, meg picit be vannak sózva, hogy vajon mit fognak rá reagálni a játékosok. Én is kezdek egyre szkeptikusabban erre a címre gondolni, szóval lassan virítaniuk kellene valami meggyőzőt ! :/
12.
12.
shifteeh
Hát még él Max Payne? Nagyszerű!
11.
11.
Jinbobo
Már megjelenhetne igazán! Én csak a második részével játszottam, de az le vett a lábamról! Érthető hogy késlekedik a game, a Rockstar nem akar félsikert kiadni, a biztosra megy.
10.
10.
Kochee
Én eddig úgy tudtam hogy 2011. decemberében adják ki!
8.
8.
kopic
2 új kép, Fantasztikus! Ez már hatalmas fejlődés hogy legalább már 2 év elteltével mutatnak is valamit a játékból! Nem tudom hogy mi lehet a Rockstarral hogy ilyen lassan halad a játék fejlesztése. Szerinzrm kiadják majd 2013-ban ha minden jó megy!
4.
4.
Szbarn
#3: Tudod ha rákattolnál a képekre lenne több is
3.
3.
Józsi_Doe
2 új kép. Majd belefulladok az informáió áradatba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...