Rendezz filmet a Driver: San Franciscóval

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Nem gondoltam volna, hogy valaha még lelkesedni fogok egy Driver-játékért, főleg nem az előző rész után, de ahogy akkor is, most is a filmrendező-üzemmód hozza vissza a rajongásomat. Az anyag pénteken jelenik meg, úgyhogy éppen ideje, hogy ebből is lássunk valamit.

Először vezess, amilyen állat módjára csak tudsz, utána pedig a kamerákat és a szögeket szabadon variálva hozd össze minden idők leglátványosabb autós üldözését. Röviden ennyi a lényege a Driver: San Francisco rendezői módjának. Az elkészült műveket aztán egy mozdulattal megoszthatjuk barátainkkal a neten keresztül.

27.
27.
kharami
Húzzák már le ezt a fost a klotyón! Legyünk őszinték és nyiltak! Nemár ezzel akarják feldobni a játékot! Ez egy alapjaiban véve fos és sajnos büntettem magam 10 percig a demóval! Ez nem fogja feldobni a játékot és ha olyan lesz mint az 1 ben akkor nos, elég kevesen fognak "filmet" rendezni!
26.
26.
sayainbarni
Kipróbáltam a demot,de nagyon nem tetszik,pedig aPs1-en végigtoltam a szériát!Lehet karácsonyra kérem,ugyis jön ki a Resi 3,azt jobban megéri megvenni!
25.
25.
Józsi_Doe
Ha rossz lesz a játék(márpedig a feltételes mód használata teljesen felesleges) akkor mit sem ér a videoszerkesztő lehetőség.
24.
24.
kasy
Ez a director mód felkeltette az érdeklődésem a játék iránt. Csak ezzel elszórakozni inkább, a story nem lényeg.
23.
23.
shatterhand
#21: Na ez igaz. Van mikor a semmit is kitörlik, mert flame, máskor meg hagyják 1 napig, hadd szidják egymást.
22.
22.
batonai87
#21: Ezzel én is tisztában vagyok. Nem is azért írtam, csak szerintem érdekes, hogy egy ehhez hasonló hozzászólást bárki is kimoderál, amikor tulajdonképpen semmi olyan nincs benne.
Ez nem szemrehányás volt, csupán egy észrevétel. :-)
21.
21.
Darox
#20: Attól függ melyik moderátor olvassa vagy hogy milyen hangulata van.
20.
20.
batonai87
#10: Én ugyanezt már egyszer megfogalmaztam egy másik játék kapcsán, de az én hozzászólásomat kimoderálták! Pedig abban nem volt még ennyi intrika sem...
19.
19.
tjames
A játéktól függetlenül, ez egy nagyon jó kis fícsör szerintem!
18.
18.
Darox
17.
17.
giga321
16.
16.
simon 555
#13: azért mert nem méltó a Driver névhez még nem lesz gagyi...
oké nem éppen mestermű mert nekem sem tetszik a demo alapján de azért leszarozni erős túlzás.azért mert téged nem szórakoztat még mást szórakoztathat és szerintem pont ez a játékok lényege.engem pl a GTA4 sem szórakoztat.szerintem unalmas egy idő után,de attól még nem sz*rozom le,mert jó játék csak engem nem tud szórakoztatni.éppen ezért olyan játék,hogy tényleg sz*r kevés van(City Interactive).a legtöbb csak nem jön be sokaknak de attól még valakinek bejöhet.a koppintásokról meg ne is beszéljünk...
manapság már az emberek szerint minden koppintás ha már más játékban is benne volt.ennyi erővel egyik autós játék a másiknak a koppintása mert van bennük Ferrari?Vagy az összes FPS Wolfeinstein3D koppintás?attól,hogy 2,3,4,5 játékban vannak egyforma dolgok még nem jelenti azt,hogy azt másolták.
15.
15.
shatterhand
A SHIFT rendszer úgy egyedi ahogy van. Csak az a baj,hogy sztem értelmetlen és kizökkent az üldözésből.
A stílus maga viszont visszatért (jó kis üldözés, sztem korrekt fizika)....csak ahogy írtam a shift keresztbe tesz.

Ellenben ez a director mód!!! Ami az elsőben is benne volt!! Na ez megmentheti a játékot. Itt legyél kreatív és rendezd, vágd álmaid üldözését. A trailer is bemutatja,hogy mit ki lehet hozni és mindenki eldobja magát. Egy hátránya van,hogy időigényes és érzék is kell hozzá , nem csak pár sarkonként kamerát váltani.
Szal ez lesz a tuti az egész játékban.
Budgeten majd emiatt megveszem.
14.
14.
Darox
#13: Miről koppintották?
A Shift nekem egy eléggé egyedi ötletnek tűnik.
Van benne Nitro (vagy boost, az alap ugyan az), volt az NFS-ben is, ez nem azt jelenti hogy más jáékban nem lehet.
Mi más van még benne amire rálehet fogni hogy koppintás?
Az autós üldözés megvan mint a Driver-ben, a Shift-et eközben nem feltétlen tudod használni mert azzal a kocsival kell lerázni a rendőröket amelyiket üldözik.
Miért gagyi? Játék technikailag eléggé kiforrotnak tűnik.
Nah igen és a kedvenc részem: Mondj egy mai top játékot! Mondjál egy mai top játékot, most mind egy milyet, felőlem FPS is lehet, de már kiváncis vagyok számodra mi a top játék. (De azért mondhatsz egy autós játékot annak érdekében hogy a témánál maradjunk.)
"meg magyarázzál imax-ról, meg egyéb baromságokról"
A baromságok magyarázását te kezdted SP-vel, szóval ne rám nézzél...
13.
13.
dzsiádzsó
Kár mentegetőzni, már bemutatkoztatok, stílus?? Apám nézd meg mennyire leminősíted a másikat a kommentedbe! Én vettem fel a ti stílusotokat!
Tény meg tény marad!
Ez a játék gagyi.
Ez nem méltó Driverhez
Ez nem közelíti meg a mai top játékok minőségét.
Ez egy koppintás, és a gyengébb fajtából!

Na erre nyomjál érvet, ne okítsál, meg magyarázzál imax-ról, meg egyéb baromságokról.
12.
12.
Darox
#9: Egyébkét ne kisfiamozzál addig ameddig fogalmad sincs arról hogy kivel beszélsz. Legalább a minimális tiszteletet add meg a másiknak! De ha akarod beszélgethetünk a te stílusodban is, ez az internet, itt minden megengedett! (Addig ameddig nem jönnek a moderátorok...)
11.
11.
karneol81
Hogy fogalmam se lenne róla, hogy mi az a Driver?
Elég merész kijelentés.
10.
10.
Darox
#7: Egy szó nem volt arról a homokos SP-ről, a másik meg az hogy GoW fantasztikus minőséget képvisel, megvan az első rész, játék arról hogy a fedezébekben bújkálok. GTA: Nos, ez egy jó sorozat, a 4-et rendszeresen játszóm online mert szórakoztat, részletes, az optimalizálás viszont eléggé gyér. Neked mi a minőség? Határold körbe. És miután megtetted rájössz hogy van rajtad kívül még... mondjuk úgy hogy Sok ember a földön (lehet máshol is, Star Wars mindörökké!) akiknek mást jelent a minőség, ergó: Nem lehet mindenki számára "minőségi" egy játék. És ez mondjuk egy autós játék, ennek a "minőségét" (ha momentán ezalatt a játékélményt érted) nem lehet összehasonlítani a GoW-al. Ha számodra a grafika a minőség (az ilyen embereket nem is nevezném gamer-nek, azok inkább menjenek IMAX-be...) akkor valószínű hogy a GoW nyer. Csak néha gondold végig az ilyen dolgokat, lehet saját véleménye az embernek de próbálja meg kultúráltan megfogalmazni, ez itt próbál egy Jó közösség lenni, de mindig is ott lesznek a Troll-ok akik indítják a Falme War-okat. Nem kell azon versengeni melyik platform a jobb, vagy hogy melyik játék, mi egy közösség vagyunk: Gamerek.
9.
9.
dzsiádzsó
#8: Ja értem! Mondat elején nem szoktak nagybetűt használni? Tudod szóköz se kell a kérdőjel után, mondat végén meg pont.
Sajnos "-.- smh" értelmetlenségeidet nem tudom értelmezni Bessenyei Györgyöm.

6: Meg még annyit a trendi, pont az ilyen NFS utánzatokra igaz, ennek a játéksorozatnak volt egyénisége, amit az ilyen tojáshéjon csücsülő marhák miatt veszített el, hogy s NFS rész között megvegyétek, fogalmatok nincs mi az a Driver1, szóval csendben ülnék most a padban, karóval a bizimben kicsit kisfiaim...
8.
8.
zero0
#7: téged ki engedett fel az internetre ? egy mondatot nem vagy képes megfogalmazni -.- smh
7.
7.
dzsiádzsó
#6: Nem trendik te nagyon okos, hanem olyan minőséget képviselnek amiknek nyomába se érnek az ilyen fostalicskák mint ez!
Ne magyarázzad már meg, hogy itt mindenki hülye SP rajongó, mert szerinte ez nem minősíthető amit megint azUBI driver néven kito(j)l...
A fő gond, hogy ez a neve ugyanis, és azzal a sorozattal, de legalábbis az első 2-vel nincs közös nevezőn, ez a Need fo midnight shit...
6.
6.
Darox
#4: Miért is kéne mindent a GoW-hoz és a GTA-hoz hasonlítani, ezt mondjad már meg. Mert azok a "trendik"? A játéknak az a lényege, hogy szórakoztasson TÉGED, és nem az hogy mennyire "menő" a mai slágerekhez képest.
5.
5.
William Munny
Aki lesz olyan hülye, hogy a driv3r után beruház ebbe a játékba, azt nem tudom sajnálni.
4.
4.
dzsiádzsó
#3: Hát amúgy a játékok 70% szar is egy GoW-hoz, vagy GTA-hoz mérten, kis túlzással. Sajnos itt túlozni sem kell!
3.
3.
Hubert Cumberdale
#1: Az olvasók 70%-a szerint minden játék szar nem vetted még észre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...