Warhammer 40K: Space Marine - Thor is kispályás

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten jön a Warhammer 40.000: Space Marine, az első olyan akciójáték, ami talán méltó arra, hogy öregbítse a patinás univerzum hírnevét, és amit talán nem dobunk majd félre az első végigjátszás után. Újabb trailer érkezett a programról, ezúttal a Thunder Hammer kerül bemutatásra.

Mint ismeretes, a Space Marine-ban nem csak lőnünk kell az orkokat, hanem közelharcra is sor kerül majd, s bár a Chainsword a kedvenc fegyverünk a Warhammer 40.000 univerzumából, a játékosok más gyilkoló alkalmatosságokat is beszerezhetnek majd a játék során: az egyik legdurvább közülük minden bizonnyal a Thunder Hammer lesz, az új trailerben bemutatják a fejlesztők, hogy egészen pontosan miért is. Köszi, giga321! 

19.
19.
Darox
#15: Nemtudom miért de valami azt súgja hogy ezt a játékot lefogják húzni. Ráfogják akasztani a monoton jelzőt, bár szerintem nagyon jó lesz! (demót 4 órán át toltam, végül sikerült Hardon is, van azért benne kihívás...)
18.
18.
shatterhand
#17: háát unalmas is lett
Ennél még a firewarrior is nagyobb volt sztori téren.
Be lett harangozva, spéci kiadás meg minden, erre egy nudli kis küldetés volt és kész.
17.
17.
#16: Ó azt én is nagyon vártam, de azt hiszem közben valahol tekernem kellett a filmben, mert laposodott :)
16.
16.
shatterhand
#11: Bizony.
Kár, hogy maga az Ultramarines cg film ritka pocsék lett. Vártam ezerrel, de ami lett belőle.....Ps1en is jobb trailereket csináltak. Mozgásban meg pláne szar lett.
Csodálom,hogy a GW megengedte kiadni. Mindig felügyelik a játékportokat is.
15.
15.
shatterhand
#13: Tavaly még csak orkok voltak. Ehhez képest jönnek még a chaos marine-ok, spykerek, démonok.
Orokok meg csapatokban támadnak. Ésszel kell harcolni velük. Ha kevesen vannak akkor csapkodni és kivégzéssel erőt gyűjteni.

A multiban meg lesz 30 space marine rend és ezek szerint 30 chaos marine légió (vagy hogy hívják őket). Ezeket lehet customizálni ezerrel, pingálni,stb.
nem 10pontos überjáték, de egy erős 8as mindenképp.
Co-op ban meg mindenképp jobb lesz. Most is hatalmas élmény mikor ork hadak közt látom ahogy a többiek küzdenek mindenfele.
14.
14.
Lordnekroseth
BE kell valljam hogy az SWtoR nak a trailerei hihetetlenek,mikor meg a gameplayt nézed a fasorvégében sincs. Sokkal nagyobb a füstje mnit a lángja, de azért bele lehet gondolni hogy ez csak egy leülök 1 órát játszani játék, az meg egy hardcore mmo....és öszevetve ez még mindig minőségibb mint az.
13.
13.
#12: Ez szerintem nem igaz, a demókban épp csak lát valamit az ember, alig van valami. A Killzone 3-nál is a demó alapján azt hittem hogy rossz lesz, aztán végül az idegen bolygó, meg azok a nagy dög gépek királyok voltak.

Ettől függetlenül én nem ilyen játékra számítottam, bár nem tudom miért, de valahogy másképp képzeltem el a space marine-t. A sok belassítástól, és a vég nélkül özönlő orkoktól unalmasnak tűnt :( Nagyon sajnálom, mert tökre vártam, de lehet, hogy csak akkor veszem meg, ha olcsóbb lesz.
12.
12.
Józsi_Doe
a demo nagyon vacak volt. ÉS mivel a demoba általában a játék legjobb részeit rakják...
11.
11.
HerodPK
Kurva nagy ...1 ébkent aki latta az Ultarmarine cimu animacios cuccot az tudja hogy nem minden semmirekello rohangal;lrtt ilyen szentnek titulalt fegyoval:) nagy becsben tartottak oriztek mint 1 ereklyét....és csak az arra érdemeseknek nyiolt meg a szent "hordozo" hogy hsznalhassa....vagy aki elveszi erovel:PPP zuzos cucc:P
10.
10.
Skyer
Uram isten.. Tejóég.. ezzel nagyon, de nagyon be fogok torzulni úgy érzem..
9.
9.
bitbandita
#6: Ez minimum egy cölöpverő bazzz... :)
8.
8.
Lordnekroseth
Igen...hogy halálos csapást mérhessünk ellenfelünkre....Na de hányra ?:D
6.
6.
felegyi
Nagyon durva szerkezet, egyértelműen nem szögbeverésre találták ki :)
5.
5.
Necreon
#4: Na igen, Forge World gyártelepei siralmasan egyhangúak... hiányzanak Tanaris sivatagai :(.
4.
4.
AnimeWarlord
Baromi jó játék, csak a pálya elég sivár -.-
3.
3.
The Lone Drow
Bahh, amint lesz rá pénzem, megveszem ezt, a demó zseniális. Kár, hogy nincs benne ez a kalapács :/
2.
2.
5avioR
nekem nagyon bejön ez a game, tegnap játszottam a demót xboxon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...