Megjelenés előtti trailert kapott a Bodycount

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Pénteken végre megjelenik, s bár mi reménykedtünk benne, az első tesztek nem sok jót írnak a Bodycountról. A Codemasters új trailert adott ki az FPS-ről, amely egyben az utolsó is: a közel két perc hosszú launch előzetesben a játék legjobbnak vélt pillanatait vágták össze a készítők.

Bár a megjelenésekről szóló rovatunkban még azt írtuk, remélhetőleg nem lesz olyan szar a Bodycount, mint ahogy kinéz, erre az első tesztek alaposan rácáfoltak: a Gamerankings összesítése szerint az Xbox 360-as változat 57, a PS3-as pedig 51 százalékon áll, ami finoman szólva is lehangoló. Nem tudjuk, mikor rontotta el a Codemasters: vajon már Stuart Black távozása előtt ilyen rosszul álltak a dolgok, vagy épp ellenkezőleg, a mester felügyeletének hiánya miatt futott ennyire félre a projekt? Akárhogy is, pénteken megjelenés, addig itt van a launch trailer. Köszi, sanyi80!

13.
13.
KD
#9: mekkora hülye vagy hogy ilyeneket írsz...
12.
12.
Hát kövezzetek meg, de a videó alapján ez sokkal jobb, pörgősebb és látványosabb, mint az ugyanennyi pontot kapott dnf például. :))) Gyilokra fel ! :)
11.
11.
SsjCsoki
Egy játékot csak akkor szabad leírni hamár kijött
10.
10.
Zé666
a demo alapján nagyon rossz, és csúnya is az "elődje" sokkal jobban néz ki.
9.
9.
Bisur1996
#8: Igen az ilyen figurák mint te egy hónapja lehurrogtak, amikor az első videók alapján kijelentettem, hogy kaki lesz a játék... mert, hogy "te biztos videóból megmondod" meg, hogy " a black fejlesztőiben meg lehet bízni" "mit tudsz te erről".
Aztán jött a demo meg minden és lám... még is megmondtam egy-két videóból, hogy nem lesz nagy durranás. De persze én sem vagyok tévedhetetlen. De tök mindegy, mert úgyis jön valaki aki jól megmondja, hogy mekkora hülye vagyok, hogy ilyeneket írok...
8.
8.
Jinbobo
Szerintem jó lesz, nem kell egyből leírni! Ne felejtsük hogy néhány fejlesztő akik a Black-nél is aktívan részt vettek, itt is segédkeztek. Anno imádtam a Black játékot, sőt a mai napig is szívesen eljátszok vele, végigvittem legnehezebb szinten is, szóval ismerem a game-t, ezért úgy gondolom hogy a Bodycountnál is meg lesz a kellő harmónia a játék és játékos között! Én egyébként már elő is rendeltem, szóval ne vegyétek el a kedvemet! Optimistán állok hozzá, szerintem igen is jó játék lesz, mely ha nem is lesz akkora befutó mint a Black, pozitív emlékeket hagy bennünk...
7.
7.
Tacskoexe
Ez az egyik legötlettelenebb, legsemmitmondóbb játék amit valaha láttam... És a Black-el hozzák összefüggésbe...
6.
6.
crytek
Van ahol irják jön pc-re ez igaz?
4.
4.
xICEMANx
... egy nagy kalap sz*r az egész játék ... csalódás!
3.
3.
AnimeWarlord
Ez a trailer is csak azt erősítette meg benne, hogy ez egy gyenge program lesz. Még jó, hogy nem black 2 néven adták ki. Bemocskolná a méltán híres elődjét.
2.
2.
adriano28
ez az a játék ahol ha lelősz egy embert akkor meghal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...