Ronaldo a Pro Evolution Soccer 2012 dobozán

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Konami nem éppen egy gyorsreagálású ezred: míg az EA már jó ideje nyilvánosságra hozta, kiknek az arcával fogja eladni az új FIFA-játékot, a Konami mostanáig húzta a bejelentést. Persze azért annyira nem kell rohanniuk, elvégre még kicsivel több, mint két hónap van a megjelenésig.

Nos, a kiszemelt úriember Ronaldo, mégpedig a C-betűs, bár a Ronaldo név hallatán ez ma már talán egyértelmű. Sajnos. A Real Madrid és a portugál válogatott sztárja egyébként hízelgőnek és megtiszelőnek találta, hogy őt választotta a Konami, habár valami megmagyarázhatná, miért kellett olyan pont olyan képet csinálni, amin úgy néz ki az arca, mintha éppen egy kamion csapná el oldalról.

39.
39.
Quent1n
#34: FONTOS MECCSEK, mond ez valamit? :D Kis csapatok ellen mindig jól ment CR-nek de a nagyok ellen sokszor csak vergődik meg önzőzik és meccsenként 5-10 felesleges lövést enged el. :)
38.
38.
Nathan
Manchester United a király
ott jó nyomta most dudva
37.
37.
terenceHill
#36: nekem nem az a bajom, hogy valaki ezzel vagy azzal játszik, de ha a fifa11 olyan okos játék lenne, mint a pes 2011, akkor azt mondom te is okosan választottál, csak az a baj, hogy a fifa buta igénytelen mézes-mázasságra vágyó emberek játéka és nincs annyi taktikai lehetőség beállítás benne, mint a pes-sekben. És mindig ezért van a vita, mert az okosabb(pes) játékra vágyokat nem elégíti ki a fifa buta játékmenete és flippergolyó fizikájú labda látványa. És nem értik, hogy egy inteligens ember ezt hogyan is választhatja játéköröm szerzés szepontjából. De amúgy általában semmi baj nincs azokkal az emberekkel sem akiki a fifát választják, mert lehet, hogy ők, amikor játszani akarnak egy foci programmal, akkor nem akarnak gondolkodni.
36.
36.
r3dligh7
#32: megszólalt az IQ.. ?
35.
35.
r3dligh7
#29: sok itt a madridista/pc felhasználó úgy látszik :D szegény ember fifája a pes, költsétek erre a megspórolt kis pénzeteket, megéri! :))
34.
34.
Szbarn
#31: Láttad a 6-o-át xD
32.
32.
Szbarn
#8: Igen, Messi 1 nagyon jó csatár , de aki szokott meccset is nézni nem csak az eredményeket h Messi hány gólt lô, az tudja h Xavinál az ész.
31.
31.
Quent1n
#28: Én Real drukker vagyok már régóta, ezért nem kellemes kimondanom de úgy érzem Messi jobb player.. :) Fontos meccseken valahogy jobban megy neki CR-nek meg nem annyira. Plusz CR megint elkezdett önzőzni amit nem szeretek annyira, rengeteg labdát ellő.
30.
30.
JackBauer
#28: Látom te is az agymosottak közé tartozol, akik a hiszik hogy a Barcelona bundázik.
És az is jó hogy egy két és fél éves eseményt hozol fel:D.

Amúgy a FIFA játékélményben meg sem közelíti a PES-t, de az elvakult rajongók ezt sose fogják beismerni.
29.
29.
Turekk
#26: A fifa egy vicc. Egy nulla. Pont amennyi a te agyad :D
28.
28.
cemi
Itt a kommenteket olvasva az jutott eszembe, hogy hogy létezik, hogy a barca-ból isten van csinálva, hogy Messi így meg úgy....Igen tény h jó játékos, de CR is legalább ilyen jó, vagy hangyányit jobb....most ö a legeladhatóbb játékos és ezt a húzást a Konami jól csinálta, akármilyen kategoriás játéka van....jah am csak bepattant, h anno a barca szart se ért a Chelsea ellen csak ugye bár birok, kis pénz oda és mindgyárt nem kell 11est adni:)
és ha kiutáltok ez van de akkor is Essien az akit jobban értékelek mint egy csatárt...szal ennyi
XD
Csőőváz mindenkinek...Real drukkerek hajrá, barca-ások meg mehetnek a pokolba
27.
27.
YTy
Legközelebb arról is írjatok cikket, ha megváltozik a Coccolino maci bundaszíne
26.
26.
r3dligh7
az évek óta a Fifa mögött kullogó, B kategóriás futball-szimulátor megtestesítője végre megkapta a megfelelő reklámarcot, tökéletes választás!
25.
25.
wolf15
"A Konami nem éppen egy gyorsreagálású ezred: míg az EA már egy jó ideje nyilvánosságra hozta, kiknek az arcával fogja eladni az új FIFA-játékot, a Konami mostanáig húzta a bejelentést."
Már 10 napja nyilvánosságra hozták, kb. a Gamescom idején, vagy kicsivel utána.
Szóval szólhatna úgy is, hogy "A Gamekapocs nem éppen egy.." :)

Egyébként megnéznélek én is, hogy milyen arcot vágsz, miközben lősz. :D
23.
23.
JackBauer
Sajnálom hogy most már nem Messi a PES reklámarca pedig jobb játékos mint Ronaldo.
Visca el Barca!
21.
21.
Hab
20.
20.
Hab
#10: Barca/Real? Ugyam! Bayern über alles!!
19.
19.
SLi
#17: Nem ő állítja össze a csapatot maga körül és nem intézi az átigazolásokat sem. Emlékszem az első Real-os idényében volt egy meccs amikor nagyon nem ment a társaknak, egy ponton túl már nem is passzolt senkinek, végül az ő mesterhármasával nyertek.
18.
18.
NoRush
17.
17.
randall13
Arról mindenki elfeledkezett, hogy a foci csapatjáték, és bármennyire is szupersztár valaki, ha egyedül lóf@szt sem ér?
16.
16.
Quent1n
#8: Mielőtt Messiből istent csinálsz gondolkozz el azon, hogy utoljára mikor és miért kapott sárga lapot, és gondold át azt, hogy ki tehet meg mindent... A világ jelenlegi legjobb futballistája ez tény de azért nem 100x jobb mint CR.

Mortis: A Realba azért fejlődött ilyen terén, ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy a bírókat nem hatja meg a produkciója. :)

Egyébként meg pont ő kell a dobozra nála eladhatóbb játékos nincs jelenleg.
15.
15.
vergil14
14.
14.
arhatati
#11: Azért egy pár mérkőzésnél lehetne erről vitatkozni, hogy mennyire függ Iniestától, vagy Xavitól! Nem tudom, mint pl a múltkori visszavágón..., vagy a mostani meccsen a Villareal ellen (biztos a cseh 2 néztem, VAGY NEM) Jobb lenne, egy kicsit máshogy szemlélni a dolgokat! Ronaldoról annyit, hogy tényleg az egyik legjobb játékos, ezt nem vitatom! (de egy Oscart is megérdemelne)
És itt a pont, mert szerintem ezek a dolgok már nem ide valók, csak erre reagálnom kellett.
13.
13.
Mortis
A legnagyobb gond a színészkedés, amit gyakran szokott művelni. Egyébként kétségtelen, hogy nagyon ügyes, bár a világ legjobbja címszót semmiképpen nem aggatnám rá( ki tudja, milyen labdalábú gyerek él Rio de Janeiro egy eldugott szegletében :).

Egyébként, divat leszólni, pedig majd' minden híresebb focistának ekkora arca van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...