Most már biztos: ingyenes lesz a Star Trek Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cryptic Studios ugyan korábban sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Star Trek Online egyszer ingyenes lehet, akkor azonban még a szintén free-to-play modellre váltott Champions Online üzleti sikereihez kötötte a havidíjak megszüntetését. A fejlesztők most már az év végére ígérik az átalakítást.

Mint korábban megírtuk, a Cryptic régóta fontolgatja, hogy a Star Trek Online-ból free-to-play játékot csinál, igaz, eddig a Champions Online ingyenes változatától tette függővé a váltást. Hogy a szuperhősös MMO-nak mennyire vált be az újítás, azt nem tudjuk, de a Lord of the Rings Online és az Age of Conan sikerét látva az egyébként közepes értékeléseket kapott Star Trek-játéknak nagyobb esélye van a túlélésre havidíj nélkül, ez szinte biztos.

A Cryptic végül a napokban erősítette meg, hogy az év végén a Star Trek Online is ingyenes lesz, és csak mikrotranzakciók útján kérnek majd pénzt a játékosoktól. Konkrétumok egyelőre nem láttak napvilágot, nem tudni, milyen kiegészítőket lehet majd megvásárolni, és azt sem árulták el még a fejlesztők, hogy a játékmenetet milyen változások fogják érni az átalakítás miatt.

Az elhatározás egyébként valószínűleg a Cryptic Studios új tulajdonosa, a Perfect World nyomására született meg. Az online játékokban utazó kiadó májusban 50 millió dollár készpénzért vásárolta meg a csapatot a pénzügyi gondokkal küszködő Ataritól, elsősorban a srácok játékaiért.

8.
8.
simon 555
na akkor asszem búcsút mondhatunk az ingyenes új Seasonoknak és a featured kuldiknek...
valszeg minden sz*rért igazi pénzt fognak kérni.eddig legalább a minden hajót meg lehetett szerezni ingyen is de ez szerintem megváltozik ezek után...
7.
7.
strike19
Most sajnálom azokat akik ezért pénzt adtak ki.Remélem valamilyen módon kárpótolják őket.
6.
6.
Optimus Prime
Épp ma néztem meg a Wrath of Khan-t, ha olyan űrcsaták lennének benne, mint abban a filmben...
Gyanítom a játék jövőre megszűnik, mert ha valami MMO, sci-fi és nekem tetszik és még ingyenes is lesz, annak többnyire befellegzett. :(
5.
5.
Lordnekroseth
Még ha fizetnek azért hogy játszanak vele sem lessz eséje...
4.
4.
erasmus
Az űrös rész, a hajócsaták nagyon jók , élvezetesek, viszont a bolygókon már annyira gyenge, utáltam is az olyan küldiket ahol le kellett sugározni. De ismét nekikezdek majd, úgy olvastam azóta javítottak rajta jócskán.
3.
3.
HerodPK
én jatszottam vele nagyon rég..sajnos a kis koltségvetesu gammakra jelemzo betegségben szenved elainte sok uj és nagyon teszett de a fele kornyékén meguntam....bar még csak akkor startolt a jaték igy nme voltak még igazi fleet raidek és sok minden sem ami most lehet nagyon feldobja....kiprobalni érdemes jo szorakozas:)
2.
2.
givi6
néztem róla gameplayt, és nem ragadott el
igazából ezek az mmo rpg nem ragadnak el,
eddig egy tetszetős volt, és az a star wars volt, de azért sem őrültem meg :P
gondolom a fanoknak ez a játék maga mennyország
1.
1.
deathdave42
hát ennek káá módon örülök :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...