Újabb problémák a Dead Island körül

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Mi sem bizonyítja jobban, hogy a lengyel Techland kissé nagy fába vágta a fejszéjét a Dead Island fejlesztésével, mint a sorozatos, sokszor amatőrnek tűnő problémák a játék körül. Nem elég, hogy elsőnapos javítást ígérnek az alapvető hiányosságok orvoslására, most a Steamre került verzióval is gondok akadtak.

A mai napon a Steamen megjelent Dead Island, kissé kellemetlen módon, nem igazán működik. Ez konkrétan azért van, mert nem a PC-s verzió került fel rá, hanem az Xbox 360-as, abból is egy korai, fejlesztői verzió. Mondhatjuk, hogy ciki?


Xbox Live Submission Project Version néven fut a Steamre került verzió, mely felett a Techland elsőre értetlenül állt, majd közölte, hogy résen vannak ám, és dolgoznak a probléma megoldásán. Később aztán a kiadó Deep Silver is beszállt a buliba, és megnyugtatott mindenkit, hogy még a mai nap folyamán felkerül a végleges, működőképes PC-s verzió.

Viszonylag ritkán tanácsolunk ilyet, de úgy tűnik, hogy érdemes még egy-két hónapot várni a játék megvásárlásával: egyrészt úgy nem fogunk belefutni mindenféle kezdetleges hibába, ráadásul van rá esély, hogy addig patchek formájában további hiányosságokat hoz helyre a fejlesztő az egyelőre kissé foghíjas játékban.

24.
24.
Alapvetően az aki "full.scale / first.class" címet fejleszt az a saját pénztárcája érdekében teszi és nem értünk (aki mást állít elmebeteg vagy hazudik, vagy mindkettő ! :)

Értünk, a free, hobby és indie fejlesztők fejlesztenek (részben, mert köztük (kivéve talán a freet) is sok first.class.wannabe van)... :D

Erről meg az a véleményem, hogy digitális szemét / hulladék / trágyadomb és majd ha kijavítják (mondjuk amire lemegy az ára 1000 huf-ra (fél év ? :) :) akkor majd visszatérünk a témára :P
Persze lehet, hogy túl szkeptikus és ironikus vagyok, de akkor is tízen ezerért ilyen piaci versenyben, ilyen minőségben kiadni valamit az nagyon gáz, mintha nem is lenne QA és tesztelés... :O

A CD Project red gondolom a Witcher2 kapcsán került elő... Nekem az első baromi bugos volt még pacth nélkül anno, de a második résszel nem volt bajom, bár csak a Karayan megöléséig játszottam (mert végig majd csak az originállal akarom !)
23.
23.
Mr Gutsy
Nem értünk dolgoznak, hanem magukért.
22.
22.
KZ912
Emberek, valaki meg tudná mondani, hogy a játék kötelezően Steamworkös-e, mint az új COD-ok, vagy egyszerűen csak ott is meg lehet venni?
21.
21.
Optimus Prime
Nem lehet minden játék olyan fasza, mint a COD! Mi is lenne akkor velünk?
18.
18.
McDuff
sztem ennyi év fejlesztés után meg se kottyant volna senkinek még 1-2 hónap várakozási idő,amíg finomítottak volna rajta...
16.
16.
Ecneb
Hiba így, hiba úgy, azok mindig is lesznek! Ők viszont letettek valamit az asztalra, oké hibás, de legalább kijavítják. Ahelyett, hogy a sok kocka örülne, hogy kapunk egy remeknek ígérkező zombis játékot osztjuk azok eszét, akik értünk dolgoznak!
15.
15.
kopic
#14: De nem kapott annyit, amire én számítottam.
14.
14.
kopic
#11: Nem rég néztem meg az 576kbyte weboldalát, és már ott is tesztelték a Resistance 3-at.
13.
13.
Necreon
#12: Egyébként érdekes hogy a kissé lehúzott játékok általában jobbak, a 90+ kategória mindig a mainstream divatszemétnek van fenntartva, általában ezért nem adok az ilyen értékelésekre.
12.
12.
felegyi
Átlagban 85%-ot kapott... ami több mint jó játék!
11.
11.
kopic
#4: Nézd meg az IGN játék weboldalán a játék tesztjét! De már a Resistance 3-at is tesztelték!
10.
10.
daenath
#8: Kb. ez az en velemenyem is, tul kapkodtaka kiadast....
8.
8.
Dercsi
Hát így elsőre úgy tűnik hogy nagyobb volt a füstje...
7.
7.
nero20
5.
5.
renato999
Én már nem mondom vissza az előrendelést :D
4.
4.
simon 555
én azt hallottam,hogy a játék nagyon jó lett egyébként.
3.
3.
exonic
Szerintem naponta fogunk hallani valamit a Dead Island-al kapcsolatban :D
1.
1.
Netsu
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a lengyeleknek nem nagyon megy ám a hibajavítás. :) City, CD Projekt RED, most meg a Techland.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...