A hónap végén jön a Dead Island első DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Mi hiányzott a Dead Islandből? Még jó pár nap finomhangolás, de az amúgy is jön patchek formájában. De nem erről van szó, hanem arról, hogy a Bloodbath Arena DLC a manapság divatos hordamóddal fűszerezi meg az egyjátékos és a többjátékos élményt. Szeptember végén már itt is van.

A Deep Silver bejelentette, hogy szeptember végén útjára bocsátja a Dead Island Bloodbath Arena névre keresztelt letölthető tartalmát. Aki az alapjáték Special Editionje mellett döntött, már talál a dobozban egy kódot, amit a DLC megjelenésének napján be is tud ütni, így ingyen hozzájut. A csomag egyébként horda stílusú kihívásokkal szembesíti a játékost négy különböző arénák valamelyikében. A zombik végtelen számban ugranak a torkunknak, de emellett a pályák is számos halálos veszélyt rejtenek.

A legfőbb okosság, hogy a hordamódban szerzett tapasztalati pontokat átvihetjük a kampánymódba is. Online ranglista is bekerül a kalapba, valamint egy tuti kis fegyvert is kapunk a pénzünkért, a Brain Wave Bombot. A DLC alapesetben 9,99 dollárba fáj majd. A Dead Island egyébiránt ma jelent meg a boltokban, jelen hír jó eséllyel már két küldetés között érte a tisztelt nagyérdeműt.

10.
10.
SSJ Gábriel
Sweet!! Free Dead island Trainer

>> http://deadislandtrainer.com <
9.
9.
SSJ Gábriel
a következő kommentemet légyszi ne vegyétek komolyan.
Csak végszükség esetére használnám.
8.
8.
shooter1234
Nekem is bejön a játék, szerintem egész jó lett. Nem tudom hogy sokan mit vártak tőle még pluszba.
7.
7.
shatterhand
ahhoz képest,hogy sokan leszólják elég keresett lett a hirdetésekben
A világot nem váltja meg, de sztem messze nem olyan rossz a játék. Az egyetlen komolyabb hibát a spawn rendszerben találom. Ezt ki lehetne javítani sokkal izgalmasabb lenne.
6.
6.
ATi0021
Szerintem inkább előbb fejezzék be az alapjátékot, majd jöhet DLC is.
5.
5.
papailajos
Nemertem h mert dobnak ki ien hamar DLC-t.
4.
4.
Matt8888
Nekem még az alatt game sem igazán nyerte el a tetszésemet ,csalódtam a gameben.
3.
3.
renato999
Én az előrendeléshez kaptam Bloodbath kódot, amit már aktiváltam is a Steam-en.
2.
2.
Gurren
aki kitalálta ezt a dlc-rendszert, azt fel kéne kötni. akkor megérteném, ha hónapokkal a játék megjelenése után hoznának ki extra tartalmakat, de így egy hónapon belül vicc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...