Szombatig tart az AC: Revelations bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Ugyan a PlayStaton Networkön zajló nyílt bétatesztnek már tegnap véget kellett volna érnie, a szerverek mégsem álltak le, hiszen a Ubisoft nagyvonalúan még pár nap mókát engedett az Assassin's Creed rajongói számára. A multi hatványozottabban kellemesebb, mint a Brotherhoodban.

Lemaradtál volna az Assassin's Creed: Revelations multiplayer bétatesztjéről? Ne csüggedj, ez a világért sincs így, elvégre ha a múlt hétvégén dolgoztál vagy tanultál, akkor sincs veszve minden, a Ubisoft meghosszabbította a korai tesztelési lehetőséget a PSN-en.

Ez annyit jelent, hogy e hét szombatig, azaz szeptember 17-ig még élnek a Revelations szerverei. A multiplayer számos játékmódja és karaktere a rendelkezésünkre áll, napról-napra kiforrottabb formában. Míg a Brotherhoodban sok esetben találkoztunk céltalan kaszabolásokkal, addig a Revelations többjátékos porciójában nem csorbul az orgyilkosok szentsége, azaz csendben, másokat kijátszva tudunk érvényesülni.

A végleges változat novemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

13.
13.
arhatati
#12: Igen, tudom olvastam:) Pár cimborámmal is egyetértettünk már ebben a dologban. Az egyik legjobb ez így van, csak nem szeretném, ha túl sokáig húznák már a sztorit, mert az szerintem elronthatja a játékot!
12.
12.
shatterhand
#10: a co-op-t vetettem fel én is pár napja
annak jobban örülnék

de én is úgy vagyok vele,hogy ártani nem árt a single résznek akkor meg miért ne
De, ha nem lenne akkor se hiányozna, annyira tartalmas ez a játék. Sztem a generáció egyik(!) legjobbika. Most csinálhatnának egy tenchut.
10.
10.
arhatati
#9: Nem fontos, ezt a játékot nem az mozgatja, de miért ne, ha jól meg lenne csinálva..:) (mondjuk inkább, valami co-op lehetne benne:))
9.
9.
shatterhand
#8: Persze, hogy nem kell bele.És tényleg így van,hogy ha nincs akkor az a baj.
Már a Hitman2-nél is ez volt negatívként feltüntetve 10 évvel ezeleött:))

Ettől függetlenül mint lehetőség én elszórakozom vele. Elvégre jó érzés hátulról elkapni vmi rohangálót
8.
8.
Ghost16
Én a multit leszarom. Nem is kéne bele multi. Csak azér van hogy a teszterek ne gányolják be. Pl: negatívum: nincs multi.
Amugy a single eszméletlen. Már ha nem rontják el ugy mint a Brotherhoodot-.-
7.
7.
arhatati
#6: Most, hogy belegondolok múlt hét péntek és szombat relatív "gyorsan" kb 5 perc alatt összerakta a brigádot, de vasárnap egyszer próbáltam és jó 15-20 perc után ki is kapcsoltam a gépet. Nem voltam elég kitartó:D, szóval lehetne gyorsabb!! Tényleg borzasztó ez a része!
6.
6.
shatterhand
#5: Hát az vmi borzasztó. És nem is tudom mi az oka, de elég furcsa,hogy nyáron a brink volt ilyen (2embernél több sose volt egy szobában), aztán hétvégén a space marine állt le pedig az még pénteken jó volt, Ac béta szinte az elejétől fogva ilyen.
5.
5.
arhatati
Jó hír! Játszottam vele, nem is keveset és azt kell mondanom, hogy sokkal jobb, mint a Brotherhood :) Szerintem mindenben javítottak, az irányításon a grafikán (egy kicsit), a hangulat pazar..ááá..már nagyon várom és akkor milyen lehet a single:) Egyetlen negatívum (legalább is nálam), hogy nagyon nehezen lehet csatlakozni az első játékhoz, utána már nincs probléma, de az első eltart több percig is.
4.
4.
kebi90
#3: Én is ajánlom nekik a novemberi megjelenést PC-re. :)
3.
3.
giga321
Sokszor hallottam már hogy egyszerre jön pc,box,ps. Aztán mindig eltoljak a pc-t , remélem most tényleg időben jön.
2.
2.
shatterhand
Gondolom azért hosszabbít mert itt is nehezen hozza össze az embereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...