The Witcher 2 - a hónap végén jön a gigatapasz

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Habár mindenhonnan az xboxos verzióról szóló információk terjengenek, abban ugye egyetérthetünk, hogy a CD Projekt RED pimasz szerepjátéka igazán PC-n üt a legnagyobbat. A nagyszabású 2.0-s javítás megjelenési időpontját is kitűzték a lengyelek, a tapasz még ebben a hónapban letölthető lesz.

Mindenek előtt szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a CD Projekt szeptember 22-én sajtótájékoztatót tart, ahol új képsorokat mutat be a The Witcher 2 Xbox 360-as verziójából, hogy a konzolosok is örüljenek valamelyest.

A PC-sek viszont szeptember 29-én örülhetnek a 2.0-s javításnak, mely számos bugot orvosol, jobb teljesítményt és még durvább grafikát tálal majd elénk. Már az első résznél is volt hasonló, amikor az Enhanced patch napvilágot látott. Most is ilyesmiről van szó. Persze, mint minden tapasz, amely megjelent a játékhoz, hozzáad némi plusz tartalmat is az alapfelálláshoz.

Sok kritika érte a The Witcher 2-t, hogy átfogó oktatómódot nem tartalmazott, ennek vége, hiszen a világgal újonnan ismerkedők is simán belerázódhatnak a Tutorial segítségével. Kapunk egy ún. Dark Mode-ot is, mellyel még sötétebbé válik a The Witcher 2, új nehézségi szint lesz, azok számára, akik még mindig a kihívást keresik benne. Természetesen speciális, sötét cuccokat is zsákmányolhatunk a játék során. Végül az Arena Mode-ot is illendő megemlíteni, mely egy arcade stílusú elfoglaltság: itt hullámokban érkeznek az ellenségek, nekünk pedig a legmagasabb pontszámot kell elérnünk. Később dicsekedhetünk is a teljesítménnyünkkel az online ranglistán.

9.
9.
The Lone Drow
#6: Az insane mód féle nehézséget adja, csak a halál nem lesz végleges :).
8.
8.
hedzsooo
#6: Pontosan en sem tudom, de gondolom ezzel jar a meg eddiginel is nagyobb nehezsegi szint majd. Talan a latvanyvilagaban is lesz kulonbseg..., mindenesetre ez oromhir szamomra, THX Zoenn, ma te voltal nalam az elso a nap hirevel ! ;D
7.
7.
hedzsooo
#5: Vannak akik nem nevezik legjobbnak, nem vagyunk egyformak, de akkor is ezidaig az ev legsikeresebb es legjobban sikerult RPG jateka PC-n ! ;D
6.
6.
Mortis
Dark Mode? Nyomi vagyok,szóval megmagyarázná valaki, hogy ez mit takar? Kevésbé fog sütni a Nap?

Nem feledkeznek el róla, dicséretes.
5.
5.
adikas
#4: Nem lett rossz játék, de messze nem nevezném a legjobbnak.
Skyrim pedig még nem jött ki, de van egy érzésem, hogy a mérleg igencsak a javára fog dőlni.
4.
4.
Valahogy úgy érzem, hogy a srácok már csak ösztönzőleg is megérdemelnék az év szerepjátéka címet ezzel a produktummal, Skyrim ide, vagy oda ! :)))
3.
3.
berály
hát remélem nemfog annyi helyen vérezni szegényke ha ezzel tapasztjuk be a sebeit :)
2.
2.
343i
1.
1.
kicsi_don
nekem se tapasszal se tapasz nélkül nem a kedvencem...
aki meg szereti örülhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...