Tölthető az Ace Combat: Assault Horizon demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Letöltés
Megannyi káprázatos és néha monoton videó után végre magunk is meggyőződhetünk arról, hogy milyen minőségben képzelte el a Namco Bandai arcade repülőgépes címe, az Ace Combat új részét. Elsőként Xbox Live-on érhető el a demó és két küldetésben vívhatunk égi háborút.

Számos gameplay felvétel után, melyektől erős késztetést éreztünk aziránt, hogy magunk is megmarkoljuk jó szorosan a botkormányt, most mindez valósággá válik.

Elérhető ugyanis az Ace Combat: Assault Horizon kipróbálható változata, mely két küldetést tartalmaz: az elsőben egy vadászgéppel vívhatunk dogfightot az ellenséggel szemben, míg a másikban a tegnap már látott helikopteres mókához hasonló duhajkodás nyílik meg előttünk.

A demóverzió egyelőre Xbox Live-on érhető el csak a Gold-előfizetők számára, mérete nem túl nagy, alig 405 MB-ot nyom. A végleges változat október 14-én jelenik meg a HD-konzolokra. Kicsit monoton, kicsit moziszerű, de káprázatosan akciódús.

4.
simon 555
rohadt jó lett:D
bár a helikopteres rész nem igazán tetszett de a repcsis az ütött.kár,hogy már be van tervezve számomra az ősz játék vásárlás ügyileg szal majd csak később olcsón.
3.
adriano28
NA MOST KIDERÜL AZ IGAZSÁG!!!!!! wow vagy nem wow?
2.
Fontos 96
Nekem nem tetszik. A grafika szép meg van benne pár jó ötlet de nem tetszik. A HAWX-ot imádtam de ez nekem nem jön be.
1.
omlas91
Nem csak Xbox Live-on érhető el, tegnap írtam a helikopteres videónál, hogy már fent van PSN-en is, tegnap óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...