Újra kiadják a Civilization ötödik részét

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Take-Two nem méri szűkmarkúan a sikercímeinek alternatív kiadásait, a Red Dead Redemption mellett a Sid Meier's Civilization V is megkapja a maga Game of the Year csomagját. Az új változatban a legtöbb DLC benne lesz, egyedül a koreaiak maradnak ki a szórásból a bejelentés szerint.

Szinte pontosan egy éve került boltokba a Civilization ötödik része, a játék annak rendje, s módja szerint learatott minden babért, amit a kategóriában lehetett. A Game of the Year Edition erre hívja fel a figyelmet majd, nem mellesleg pedig egyetlen csomagban kínálja a játékosoknak az alapjátékot és az eddig megjelent DLC-k többségét.

Megjelenése szeptember 27-én várható, és az eredeti program boltokba kerülése után bemutatkozott hét új náció közül hat képviselteti majd magát az új gyűjteményben, név szerint a mongolok, a babiloniak, a spanyolok, az inkák, a polinézek és a dánok - egyedül a koreaiak maradnak ki, valószínűleg azért, mert az a kiegészítő viszonylag friss, augusztus 11-én mutatkozott be.

Az összegző csomagból az Explorer's Map Pack és a Cradle of Civilization Map Pack sem marad ki, ráadásul az ötven dolláros játék mellé a soundtrack egy digitális példányát is megkapjuk ajándékba. Újoncok kapásból ezzel a változattal kezdjenek!

4.
4.
tekkenveromester2
remélem kijön konzolra is! nem hiányzik de jo lenne kiprobálni de csakis konzolon!
3.
3.
Mortis
Már lassan egy éve? Nagyon gyorsan telik az idő, egy ilyen alkotás mellett.
2.
2.
Blade96
Ennek nagyon örülök, erre vártam!
1.
1.
Donpedro
Ha jól tudom egyik médiumtól se kapott GOTY címet a játék, akkor miért ezt a nevet kapja a kiadás? Vásárlók megtévesztéséből ötös...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...