Hárommillió eladott példánynál jár a Mortal Kombat

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Biznisz
Link másolása
A Warner Bros. örömmel jelentette be, hogy a népszerű verekedős sorozat feltámasztása teljes sikerrel ment végbe: a júniusban megjelent kilencedik Mortal Kombatból világszerte 3 millió példány talált gazdára. A kiadó szerint bunyós címek terén ebben az évben magasan vezetik az eladási statisztikákat.

A Mortal Kombat sorozat teljesen újraindult, miután a cég megvásárolta a széria jogait a Midwaytől 2009-ben, a hetedik epizód után. A siker magáért beszél: a rajongók újra rákaptak a brutális játékra, elmondásuk szerint a NetherRealm Studios magasan meghaladta a kitűzött eladási célokat, 3 millió darabot értékesítettek belőle három hónap alatt.

Az eladások tovább növekednek, köszönhetően az innovatív reklámkampányoknak és nem utolsó sorban a játék nagyszerűségének. A sorozat alkotója, Ed Boon így nyilatkozott a mérföldkőről:

"Mindannyian a NetherRealm Studiosnál nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy a játékosok elfogadták a Mortal Kombatot. A játék egyfajta ötvözete a munka iránti szeretetnek és annak, hogy soha nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel. A fanok reagálása pedig megerősített minket abban, hogy a kemény munka gyümölcse megérte."

17.
17.
strike19
Ez lehetne több is ha kiadnák PC-re.Nagyon szeretném tolni. Még kettő xbox 360 vezérlőre is kiadnák csak hozzák ki,
16.
16.
wildláma
#15: vagy ebben pl a sztori is magával ragadja az embert
15.
15.
anadrex
#14: Gép ellen akárki megunja ha viszont haverod ellen játszol nagyon ott van.
14.
14.
Folti90
Hát lehet bennem van a hiba, de egyszerűen nem bírok egy verekedős gammel 15-20 percnél többet játszani, legyen az akármilyen jó!!! Mindenestre grat!
13.
13.
Zakkantable
És még hogy a tekken jobb mint a mortal ugyanmár ez hülyeség!XD
12.
12.
Vopesz
11.
11.
molten
Gratula neki, megérdemli!!
10.
10.
gyerecske
#7: Vagy 3, kéne 1 nekem is. :-D
9.
9.
amd33
Nem csodálkozom rajta, kibaszott jó lett a game...
8.
8.
Avander
"...A fanok reagálása pedig..." Olyan nehéz lett volna átírni a fanokat rajongókra? Ha már magyar, legyen teljesen az. Am szép, nem csodálom. Nagyon jó játék! :)
7.
7.
Gotham123
3.
3.
SSJ Gábriel
"Mindannyian, a NetherRealm Studiosnál nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy a játékosok elfogadták a Mortal Kombatot. A játék egyfajta ötvözete a munka iránti szeretetnek és azzal, hogy soha nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel. A fanok reagálása pedig megerősített minket abban, hogy a kemény munka gyümölcse megérte."

Bár minden stúdió olyan lenne mint a NetherRealm...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...