Jövő hét keddig ingyenes a Portal első része

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 16.
  • Letöltés
Link másolása
Már tavaly is kedveskedett nekünk a Valve hasonló akcióval, miszerint a nagy sikerű Portal első része ingyenesen letölthető minden Steam-felhasználó számára. A platform-FPS-ek királyát bár sokan ismerik, de nem mindenki: utóbbiaknak kihagyhatatlan ajánlattal szolgálhatunk. Siessetek!

Azt maga a Valve sem gondolta volna, hogy mennyire rákattannak majd a játékosok az Orange Box részeként megjelent játékra, aminek idén meg is érkezett a bővített lehetőségeket és világbajnok co-op módot tartalmazó folytatása. A GLaDOS születésére többen kiváncsiak lehetünk, valamint arra, hogy miért küzdjük át magunkat a tesztkamrák sokaságán egy szelet süteményért. Minden porcikájában egyedi játék a Portal, s most, szeptember 20-ig ingyenesen elérhetővé tette a Valve.

Ha még nem lenne meg neked ez a PC-s cím, látogass el a Steam-re, meglévő account esetében és tedd magadévá. Egyéb alternatívát nem fogadunk el!

9.
9.
SütiMester00
én már a tavalyi ilyen akció folyamán leszedtem :D
8.
8.
biohazard rex
Valaki tudja az ingyenes verzió támogatja-e a Source SDK-t?
6.
6.
Giga0509
Nekem anno valahogy felkerült az accomra,pedig nem vettem meg.Többször is lehetne ilyen :D
5.
5.
TryGun
XDDDDDDDDDdd hát ezt azt hittem, hogy ezt már mindenki kivitte az eredeti játékkal, mer ingyenes volt a steamen nem egyszer mer én is kijátszottam és emlékszem hogy benne volt a játékaim között a Portal a avhieventeket is kiírta hogy megvan a steam, de mondjuk szerintem már volt az vagy 2 éve is.
3.
3.
biohazard rex
#2: igen de csak a 11-es chamberig és az a mai napig él!
http://www.steampowered.com/nvidia/
2.
2.
goblinfing
Anno volt akció akinek nvidia kártyája van azt megkapta ingyé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...