TGS 2011: Még egy kis Uncharted: Golden Abyss

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Felkerült a hivatalos PlayStation Blogra a Vitára érkező Uncharted spin-off legújabb prezentációja, mely a héten volt megtekinthető a Tokyo Game Shown. Számos nyitójátékkal ellentétben, a Naughty Dog játéka ígérkezik az egyik leglátványosabb programnak, ehhez nagyon értenek a srácok.

John Garvin, az Uncharted: Golden Abyss írója és direktora maga állította össze az alábbi felvételeket, mely a játék két pályáját mutatta be az idei TGS-en. Most itt van teljes egészében, s ezzel egy csapásra fenntebb ugrott a cím a képzeletbeli várakozási listánkon. Minden benne van, amit az egyszeri Uncharted-rajongó kívánhat, jó érzés elveszni a részletekben és a sajátos irányításbeli megoldásokban, Nolan North pedig szinkronszínészként ismét brillíroz. A játék december 17-én jelenik meg Japánban.

10.
10.
Vopesz
#9: Ja a crisis core-t én is mindig otthon nyomtam, hogy ne zavarjon senki, szóval ennyi erővel nagygépre is kijöhetett volna. Viszont hosszú vonat- vagy buszút alatt jól tud jönni, sőt az is jópofa, ha kiülsz egy parkba tolni, legalább levegőn vagy :) De zajos tömegben, amikor csak 10 percet utazol aztán leszállsz felszállsz stb, nem jó.
9.
9.
Raam989
Jó dolog utazás közben valami kézikonzolon nyomulni, de szerintem az ilyen játékokat nem lehet élvezni utazás közben. Nekem az volt a bajom a PSP esetén is, hiába volt jó a játék (pl egy crisis core, vagy bármi komolyabb), akkor is ott volt a zavaró tömeg körülöttem, aki lökdösött, meg zajongott és a busz is zötykölődött, de még a nap is állandóan rásütött a kijelzőre és mire belemerültem a játékba, mindig le kellett szállni a buszról. Egy zuma szerű egyszerű cuccal bármikor eljátszok, de egy ilyen AAA kategóriás játékkal biztos nem útközben fogok játszani...
8.
8.
koffein
#4: a 120centis tv-t is viheted magaddal a buszra csak kicsit kényelmetlen xd
7.
7.
Folti90
Azért jó dolog a kézikonzol, de a psp-n kívül komolytalan a felhozatal, na majd ez!!! Persze a versenyt nem veszi, a HD konzolokkal, de néha olyan szinten rá tudok kattani, hogy le se bírom tenni. Amit egyszerűen utálok az az hogy 2-3 óra játék után kifolyik a szemem a koponyámból!!!
6.
6.
#4: rátapintottál a lényegre... :)
3.
3.
Nathan
király játék kár hogy nem lesz vitám :( de látom enek a játéknak is a jövőjét kifogják adni ps3 ra mint a god of war-t :D
1.
1.
taihell
Ez a vita valami hihetetlen jóó lesz OO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...