Október elején érkezik a Forza 4 demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Nem maradnak kipróbálható változat nélkül a Forza Motorsport-rajongók. A nagy innovációiról híres negyedik rész demójáért október elején kereshetjük fel az Xbox Live Marketplace-t - míg a végleges változatot várjuk, némi mézesmadzagnak pont elég lesz. Vajon tényleg életképes lesz-e a kinectes játékmód?

Minden eddiginél realisztikusabb szimulációt ígér a Forza Motorsport 4, legyünk akár régivonalas rajongók, vagy csupán hétvégi mamuszpilóták. Utóbbiak számára jól jön mozgásérzékelés, de ki tudja, a szenzorral működő fejkövetés tényleg profi és használható fícsörnek bizonyul. Ugyan arról nincs hír, hogy minden funkció elérhető lesz-e a demóban, de van egy ötösünk rá, hogy nem.

A vezetési modellről és a grafikai turbóról már az október 3-án elérhető demóban meggyőződhetünk, míg a végleges változat október 14-én landol a boltok polcain. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy hány autó és hány pálya lesz benne a demóban, de tutira nem esnek túlzásokba a Turn 10-nél.

2.
2.
jookrisztian
Sziasztok.

Én is előrendeltem a játékot, és már alig várom, hogy kipróbáljam!!!
Az év autós játéka lesz!!!!
1.
1.
LnB
Már elő is rendeltem a gyűjtői kiadást, nagyon várom. Kinect nem nagyon érdekel benne, van nekem is de max a headtracking-et fogom használni.. Legyen szimulátor a legmagasabb szintű és nem lehet probléma!

Kicsit off: Csináltam egy klubot itt, próbálom miníg frissíteni új hírekkel, csatlakozzon aki várja a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...