Epic: jelenleg nem készül új Unreal-játék

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Most, hogy a Gears of War 3 hosszas munkálatok után végre elkészült, a figyelmünk újból az Epic Games felé terelődik. Vajon ismét visszatérnek a jól bejáratott frencsájzukhoz? Mike Capps korán lerombolta kedélyeinket: jelenleg nem gondolkodnak új Unreal-játékon.

Habár az Epic Gamest nem úgy ismerjük, hogy hosszasan ülne a babérjain, nem hinnénk, hogy a Gears of War 3-ból befolyó pénzeiket egy-egy trópusi nyaraláson költenék el. Jelenleg is számos címen dolgoznak, de ezekbe nem tartozik bele újabb Unreal-játék. A rajongók egyelőre legyenek türelemmel.

Az Epic elnöke, Mike Capps a Forbes magazinnak adott interjújában ecsetelte a következőket: "Az Unreal és az Unreal Tournament továbbra is nagy hatással van a stúdióra, bár jelenleg egyetlen Unreal-projektet sem készítünk."

Nem hittük volna, hogy ez így van, annál is inkább, hiszen a stúdió korábbi nyilatkozata szerint nem kevesebb, mint öt játék készül párhuzamosan náluk, valamint újra megcélozzák a PC-t is, mint "elsődleges platformot". Ezek közül még egyetlen játékot sem jelentettek be, de árulkodó lehet Capps azon nyilatkozata, miszerint az egyik cím a Bulletstormot is jegyző People Can Flytól érkezik majd.

"Megtanultuk a People Can Flytól, hogy miként lehet igazán vicces projektet készíteni és azt is, hogy hogyan kell együtt dolgozni másokkal - hamarosan megmutatjuk, mi lesz a következő durranás."

Kedves Mike, szavadon fogunk!

10.
10.
SSJ Gábriel
#7: Ludicrous? Holy Shit? ejnye-bejnye...
Ilyeneket kihagyni...
9.
9.
drakecsaj
#8: Hűű, tényleg kimaradt :O
8.
8.
FekaFOB
#7: Ama híres neves Monster Kill! hol marad? :)
7.
7.
drakecsaj
#5: +1!

Meg még:
Killing Spree!
Rampage!
Unstoppable!
és még:
Double Kill!
Multi Kill!
Mega Kill!
Ultra Kill!

Ó, de rég játszottam ezzel a játékkal...
6.
6.
koffein
5.
5.
Ecneb
4.
4.
Folti90
Inkább porthalhatnák, a maradék két Gears részt a pcseknek, hamár alig jut nekik valami a konzolpiacról!!!
3.
3.
drakecsaj
UT2004 az istenkirály, Flak Canonnal mindenkit oda lehet vágni :D
2.
2.
gyulah69
Ja...emlékszel az UT3-ra ? Na az nekem nagyon bejött.
1.
1.
FekaFOB
Pedig lassan időszerű lenne egy újabb Unreal. Mégpedig tele Skaarj-okkal, csili-vili környezettel és még ütősebb elektronikus zörejekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...