Előbbre hozták a DOTA 2 megjelenését

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Szinte nap mint nap számolunk be arról, hogy egy-egy játék késni fog, most azonban abban a különleges élményben lehet részünk, hogy azt írhatjuk: egy játék előbb jön, mint azt korábban a készítői tervezték. A Valve bejelentette, hogy olyan hamar kitolják a DOTA 2-t, amilyen hamar lehet.

Hatalmas a rajongók lelkesedése a DOTA 2 iránt, mindenki szabadulni akar az instabil, leaverektől teli Garenáról, és el akarnak szakadni a Warcraft 3-as alapok nyújtotta limitációktól is. Éppen ezért a GamesComon tartott Internation DOTA 2 Championships óta nyúzzák a Valve-t azért, hogy a cég minél előbb jelentesse meg a játékot, bármilyen állapotban is van.


"Az eredeti tervünk az volt, hogy a következő évet végig bétateszteléssel töltjük majd, új lehetőségekkel bővítjük a játékot, és lassan agadoljuk az új hősöket, amíg azok száma el nem éri a DotA 1-ben látottakat, majd ekkor jelentetnénk meg a végleges játékot" - mondta a DotA atyaúristene, IceFrog.

Most azonban úgy néz ki, hogy jócskán eltérnek az eredeti tervtől: IceFrog és a csapat ugyanis látja, milyen hatalmas igény van a játékra, s a rajongók minél előbb el akarják kezdeni tolni azt, ráadásul már a bétateszterek is türelmetlenkednek, hogy megoszthassák a világgal a tapasztalataikat. Szóval a jelenlegi terv az, hogy megfogják a DOTA 2 aktuális verzióját, mely a gamescomos bajnokságban is használt hősöket tartalmazza, és kiadják, amilyen gyorsan csak lehet.

10.
10.
Qbász
Erról ez ugrott be rögtön :D
http://www.youtube.com/watch?v=cByzDM18oNQ&list=FLdekT_q2Rvx_iYfX4F4jPUA&index=27
9.
9.
Optimus Prime
Bár csak érteném az alábbi hsz-eket...
Fura, hogy egy Valve cím előbb fog jönni. Valami baj lehet, még kijön jövőre a HL3 is.
8.
8.
eddy22
Én személy szerint gyűlölöm a LoL-t. Barátnőm azt tolja, tele van trollokkal, kokkokal, leaverekkel, és cheaterek is szép számmal előfordulnak. Hon-t toltam, de mióta free lett, hanyagolom egy kicsit, visszatértem dotázni (kanira), ahol megintcsak nagyon sok a troll, kokk és a leaver... Dota2-őt meg 100% hogy veszem is meg ahogy kijön, és a Diablo is jöhetne már
7.
7.
HerodPK
LOL 4 EVER......Domination isten kiraly volt szerencsém par kort tolni:))
6.
6.
strike19
Mi van valve tán beijedtél az STar Wars OLd republictól.
5.
5.
exonic
#3: Végülis kinek mi.... :)
4.
4.
killzone2
Jah és DOTA 2: Morphling gyere a papához. :D
3.
3.
killzone2
Ez az DOTA 2. :D Jöhet! Kedves exonic mióta HoNozok azóta nem LoL-ozok.Pedig hónapjaim vannak abban a gameben. De HoN után olyan a game mint egy lassított felvétel. Szerintem aki kipróbálta és tolta minimum 1 hétig annak is tuti ez az érzése lesz. Alapjaiba véve a DOTA 2,a HoN és a LoL ugyanaz,de feelingben más.(meg játékmechnikailag is) Amúgy jó lett a Dominion, bár azért az egyik új itemet szépen átemelték a HoN-ból. Ejj,ejj,de ettől még jó. Csak amiatt elkezdtem újra lolozni,de persze csak a Dominionban.(HoN mellett) :D
2.
2.
exonic
Szerintem a LoL után az emberek csalódni fognak a DotA2-be és maradnak a Legendánál. De majd kiderül...
1.
1.
Mortis
Nagyszerű. Siettetés. Ez kell ide. Legyenek csak elégedetlenek a rajongók...

Talán közrejátszik ebben az új CS bejelentése? Talán belefektetnék a legtöbb erőforrásukat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...