Bővített AC: Revelations előzetes érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Ugye mindenki emlékszik még az új Assassin's Creed zseniális E3-as render-trailerére, melyet a magyar Digic Pictures ütött össze? Most befutott a Revelations bővített előzetese, s még mindig félelmetesen jó. Ezio húsz másodperccel tovább ecseteli a játék történetét - örvendjünk!

A múlt heti Eurogamer Expóra szánta a Ubisoft az alábbi előzetest, melynek rövidebb változata már látható volt júniusban az E3 alkalmával. A dolog számunkra azért is érdekes, mivel hazánk fiainak, a Digic Picturesnek is benne van a keze elég rendesen. Alaposan megalapozza a hangulatunkat - érdemes megtekinteni mindenkinek, elvégre 20 másodperccel hosszabb, mint a korábbi trailer. A játék november 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszönjük, giga321 és Dercsi!

14.
14.
ReNegAdE
13.
13.
Ghost16
12.
12.
felegyi
#9: Ki tudja? Realitást keresni egy játékra? Talán lehet, ha van valóságalapja... gondolom nem így érkezett volna le ha rohadt fa helyett beton az alapzat :))
9.
9.
Necreon
A zenés változat jobb volt, no meg a végén a misztikumot, az izgalmat eltüntették ezzel. Meg mi az hogy zuhan 30m-t egy toronyból és semmi baja? Nem szuperhős, ember. Ezért szerettem a második részt, és ezért volt gagyi a Brotherhood....
8.
8.
felegyi
A végére be kellene vágni ezt a képet

http://3.bp.blogspot.com/-hJnVoNpNbu8/Tb8DkA3a1aI/AAAAAAAAAB0/o8-H36mtjMA/s400/fuck-yeah.jpg
7.
7.
Hát, nem gondoltam volna, hogy ez a +20 mp a végére kerül, azt hittem csak szimplán ki lesz bővítve. De ezt az "új" részét amúgy is sejteni lehetett előre.
6.
6.
kebi90
#5: Természetesen így is imádni fogom ;)
5.
5.
kebi90
Remélem túl fogja szárnyalni a 2. részét :) Mert az állat lenne :D
1.
1.
peter.biro
Hát igen a magyarok tudnak !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...