Kevesebbet kell várni a CD Projekt új játékára

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Mostanában egyre többet beszél a lassan a kontinentális Európa legmenőbb fejlesztőcsapatává váló CD Projekt. Most például azt hintették el, hogy a következő év bejelentések tekintetében különösen izgalmas lesz, miközben gyakorlatilag megerősítették a The Withcer III-at.

Adam Badowski, a CD Projekt stúdióvezetője elmondta, hogy a kezdetben még kicsit újonc csapat egyre több tapasztalatot gyűjt az évek során, s az általuk használt technológia is egyre finomodik, egyre teljesebbé válik. Ezeknek köszönhetően az úriember azt várja, hogy nem kell olyan sok időnek (négy évnek) eltelnie a következő játékuk megjelenéséig.


"Ezen kívül kifejezett célunk, hogy optimalizáljuk és hatékonyabbá tegyük a fejlesztést. Az sem titok, hogy folyamatosan veszünk fel új embereket. A csapatunk létszáma lassan eléri a 100 főt, aminek a 10 százaléka már nem Lengyelországból származik" - mondta Badowski.

Az érdekes rész azonban ezután jött: az úriember elmodta, hogy ezeknek köszönhetően tehát csökkenhet a következő játékukhoz szükséges fejlesztési idő, kivéve, ha közben úgy döntenek, hogy készítenek egy kiegészítőt a The Witcher II-höz.

Badowski ezen kívül még kitért arra, hogy jövő héten érkezik a 2.0-s csomag PC-re, míg az Xbox 360-as verzió jövőre jelenik majd meg, de azon kívül is kapunk majd egy izgalmas bejelentést 2012-re.

Szóval: The Witcher II-kiegészítő és harmadik rész?

9.
9.
DzsungelCsirke
#8: Azért ez nem teljesen igaz: Tulajdonképpen az első chapter végén van 1 nagy döntés, illetve a játék vége előtt még egy, majd a prológusban ismét ami nagyon számít. A többi csak az odáig vezető utat tölti ki.
8.
8.
Skyer
#6: Hm, utánanéztem, igazatok van. 16 befejezés van..
Nem szóltam, most megyek és elásom magam. :D
7.
7.
felegyi
#5: Kíváncsi vagyok mi van ha Letho oldalát pártolom... valami más sztorifelvázolást tudok elképzelni!
6.
6.
The Lone Drow
#5: Hányszor vitted végig különböző döntésekkel?

Egyébként várom nagyon majd a bejelentést, két nap múlva pedig jön a 2.0 :)
5.
5.
Skyer
#4: Nemtudom, valahogy nekem nem ez jött le, hogy annyira durván lehetne alakítani a sztorit..
4.
4.
felegyi
10 perce léptem ki a második részből... gépfejlesztés után nekiesek még egyszer, hisz elég durván lehet alakítani a sztorit :) !
3.
3.
Vendy01
a mai nap sőt a hét legjobb híre *-*
2.
2.
Thane
Kiegészítő lesz, csak nem csinálják ugy mint aktivizsönék. Rossz lenne.
1.
1.
metercsiken
Csak a 3. jöjjön végre Ps3-ra is!
Már a 2. is jöhetett volna! : (
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...