Film készül a Dead Island első traileréből

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Amikor a Techland másodjára is bejelentette a végleges formáját elnyert Dead Islandet, egy igazán zsigeri élménnyel szolgáló trailert dobott a fel a netre, amitől egy emberként hördültek fel a játékosok és a horror-rajongók is. A Lionsgate stúdió kölcsön is veszi az ominózus trailer ötletét egy filmjéhez.

A Fűrész-filmek gyártója, a Lionsgate megszerezte a Dead Island "ravasz és kísérteties" trailerének jogait egy soron következő filmjéhez, melyet a játék első előzetese inspirált. Ugye mindenki emlékszik rá? Egy zombivá vált kislány utolsó perceit élhettük át benne, lágy zongoraszólammal kísérve, visszafelé haladva az időben.

Az együttműködést a Lionsgate vezérigazgatója, Joe Drake jelentette be egy sajtóközleményben, ami szerint a Dead Island render-trailere szolgál majd egy film elsődleges alkotói inspirációjaként, melyben fontosak "az emberi érzelmek, a családi kötelékek és a non-lineáris történetvezetés", hasonlóan a Techland játékához.

"Hasonlóan több száz újságíróhoz és több millió rajongóhoz, akik annyira szenvedélyesen regéltek a Dead Island traileréről, mi is megdöbbentünk" - mondta Drake. "Pontosan ilyen típusú trailert szerettünk volna felhasználni a Lionsgate-nél, ez valóban egy olyan műfaji felemelkedés, melyet mindnyájan szeretünk és ismerünk."

A filmes vállalat hisz benne, hogy a frencsájzből valódi brandet tudnak építeni. A készülő film még nagyon kezdeti stádiumban van, az biztos, hogy a Múmia-filmek és a Tombstone producere, Sean Daniel munkálkodik rajta, valamint Stefan Sonnenfeld, aki a múltban olyan nevekkel dolgozott együtt, mint J.J Abrams, Michael Bay és Gore Verbinski. A produceri székekben megtaláljuk Jason Brownt és Sarah Perlmant is.

Várjuk, hogy mi sül ki belőle.

12.
12.
Paulka
Erre igen csak kíváncsi leszek. :D A játék nekem teljesen bejött, nem volt vele különösebb problémám. Jó kis hentelősre sikeredett. :DD Izgatottan várom a filmet! :3
11.
11.
Piro
Komoly, a játék is fekszik!
10.
10.
adikas
#9: Szerintem az nem lett rossz, tény, hogy nem a játékhoz hasonlítható, de egész jó alkotás lett.(És nem is bánom, mert TV előtt dög unalom lett volna az ami játékban élvezetes).
Bár nekem sokakkal ellentétben a Bloodrayne is tetszett illetve a Király nevében.
Most a Mass Effect filmben remnykedek, hogy jó lesz.
7.
7.
adikas
#4: Ha szerencsénk lesz Uve Boll megcsinálja:)
6.
6.
keiji maeda
az eéső trailer tényleg király volt remélem olyan hangulata lesz a filmnek is
5.
5.
Mortis
A Lionsgate már nem egyszer taposott a sz*r kellős közepébe. Egy játék-trailer 'ihletésérére' filmet? Szerintem inkább ebből csinálják...Üres keretű, szájbarágós mondanivalóval, sótlan színészi játékokkal parádézó alkotásra számítok.
4.
4.
dzsiádzsó
Jesszus, bár annyi forintom lenne ahányszor film lesz egy játékból elhangzott! Csak tudnám hol vannak azok a filmek? Én nem emlékszem egyre se
3.
3.
adikas
Szerintem hülyeség, Walking Deadnél nem kell jobb és ott érzelmeknek sincs híja.
2.
2.
Gorre
Remélem olyan lesz mint a trailer
1.
1.
xICEMANx
Remélem jobb lesz mint a játék xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...