Idén már nem jelenik meg a Journey

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 28.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a thatgamecompany legújabb játéka, a Journey. A készítők szerint a bétateszt sikeres volt, ugyanakkor minden bizonnyal arra is rávilágított, hogy van még mit csiszolni a cseppet sem szokványos játékélményt ígérő projekten.

Jenova Chen, a thatgamecompany kreatív igazgatója a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be a késést, elmondása szerint az online kalandjátéknak még "tonnányi gondozásra és polírozásra" van szüksége. A csapat az eredeti tervek szerint az idei év végén töltötte volna fel a PlayStation Networkre a játékot, erre viszont csak 2012 tavaszán kerülhet sor végül.

Az év végi rajtra készülve a srácok már a nyáron, júniusban elindították a Journey bétatesztjét, s mint Chen elmondta, a korai verzió próbaideje jól sikerült, valószínűleg ez világított rá arra is, hogy a játékra még ráfér némi fejlesztés. Akárhogy is, mi türelemmel várunk: a Flower után biztosak vagyunk benne, hogy a thatgamecompany ezúttal sem fog cserbenhagyni bennünket, és egy rendkívül egyedi hangulatú és látványú címet tesz majd le az asztalra!

5.
5.
mamgu
Hhhhhhhhhöéaogyaza... ( itt most egy nagyon csúnya káromkodás következik) .
Egész évbe erre gugoltam, meg a guardianra FUCK .
2.
2.
Mortis
Ha a játékkészítés lehet művészet, akkor itt az egyik példája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...