Battlefield 3 - bétázás a Caspian Borderen

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Nem akar csillapodni a hisztéria, amit a Battlefield 3 bétaverziója váltott ki. A PC-s felhasználók azért is előnyben érezhetik magukat a konzolos kollégákkal szemben, mivel néhány szerencsés user hozzáférhetett a Caspian Border térképhez is. Innen sikerült szert tennünk egy 23 perces videóra.

A tapasztalatok alapján vagy felenged a játék a Caspian Bordert futtató szerverekre, vagy nem. De akinek sikerül, annak sem fenékig tejfel az élet, hiszen ez a térkép még az Operation Metrónál is bugosabb pálya. Mondjuk ez az alábbi videón keresztül nemigen jön át, a feltöltőnek a csata hevében volt ideje megörökíteni a tájat is. Nyálcsorgatónak ideális.

66.
66.
Vurgi
#62: nekem is dettó, és már kezd nagyon idegesíteni... először azt hittem, hogy a netem hibája, de úgy néz ki, másoknál is felmerült. remélem ezt a végleges verzióra kijavítják.
ja és még egyvalami. próbáltunk haverokkal játszani, be is hívtuk egymást egy squad-ba. aztán amikor beléptünk, külön squad-ba rakott. akkor ez most hogy is van?
65.
65.
jymri
#64: Nem! Nekem gyorsan tölt be, nem laggol a szerver és egyáltalán nem szaggat!
64.
64.
Problem?
a Metros map végén mindenkinek szaggat? Má csaknem lefagyasztja a gépet
63.
63.
shatterhand
#62: Ugyanez van nálam is. Elöbb tudom meg,hogy meghaltam mint hogy észrevenném:)
Passz. El se tudom érni az 1/1es arányt emiatt a K/D-nél.
Elég bosszantó így játszani. Senkit se tudok szinte megölni még ziccernél se, mások meg lazán és tök könnyen.
62.
62.
Csabee86
Sziasztok!

Kipróbáltam a bétát és nekem van egy idegesítő problémám! Nem tudom, hogy ez most a játk hibája vagy a net hibája! PS3-an játszottam vele és nálam az van, hogy kb. 1-2 másodperccel hamarabb kiírja, hogy valaki megölt engem! Olyan mintha 1-2 másodperccel csúszna nekem az egész! Ez miért lehet? A net vagy maga a béta tartalmaz ilyen hibát? Valakinél előfordult ez a hiba?
61.
61.
shatterhand
#60: ne vedd meg premierbe és akkor nem lesz zsákbamacska
Ez a béta már rég kész volt. És arról volt szó,hogy multis bétát adnak ki, nem demót. A béta meg arra szolgál,hogy javítsák a játékot. Nem fog úgyse sikerülni,mert minden nagyobb multis cím az elején szar, de vmit tudnak akkor is javítani már most.
60.
60.
hedzsooo
#59: OK-fine, de vetel elott akkor is illene, h normalisan is ki lehessen probalni. Adjanak ki akkor 1 demo-t is vegre es letojom a gyenge BETA-t. ;D :-)
59.
59.
falselight
Daniel Matros

"A lot of what you are seeing in the BETA doesn't exist in the main game already. 1st Party submissions mean we couldn't give a version of the latest code in the BETA but the retail game is well ahead of what you are seeing now with a lot more bug fixes already in place."
58.
58.
simon 555
#45: te meg fogd már fel,hogy ez még mindig nem demo hanem béta!
a demo az már majdnem kész játék.a béta egy tesztverzió amivel alap esetben nekünk nem is kellene játszanunk csak a fejlesztők voltak olyan kedvesek és meg engedték.attól,hogy a megjelenésig már csak 1 hónap van hátra és most jött ki a béta az nem jelenti azt,hogy a béta már ne lett volna kész Szeptember elején.Sőt már Augusztus végén kész volt csak nem adták ki mert vártak az MS és a Sony engedélyére.Szóval abból a 2 hétből amit mondtál már mindjárt 2 hónap lett ami alatt simán ki lehet javítani a hibákat.
amugy meg neked mi az isten bajod van?miért jó neked ha még 50x leírod ugyan azt?
57.
57.
Cuppak
#54
Fixed occasional client crash when reviving.
Fixed killcam showing glitched area under map if your killer is dead.
Issue with spawning on dead squad mates fixed.
Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
Crosshairs for shotguns have been replaced with a new, thinner, art.
A subtle low health screen effect has been added.
Tweaked scores of Medals and Service Stars.
Tweaked the Rank progression.
Pushing prone on console will not play the animation twice.
Fixed loss of Squad Leader after EOR at some times.
Framerate stability fixes.
The 3D spotting icons have been tweaked to better match the target's visibility. Icons will show frequently less on mostly obscured targets.
Fixed issue with crosshair disappearing after round transition.
Fixed issue with crosshair disappearing after trying to deploy while the countdown timer still active.
Squad list now shows specializations chosen, VOIP activity and dead squad mates.
Non working options in squad menu fixed: "Private" flag and "Switch Teams".

Ezeket is kijavítják.
56.
56.
hedzsooo
#33: Aha, OK, majd a teljes verziora is ugyanezt tud elmondani, azt kivanom, de tenyleg ! ;-)

Sajna ebben a BETA-ban ugyanis vajmi keveset jelent, h LOW-ra, v. ULTRA-ra allitgatod.

Bar, nemreg olvastam, h talan csak ujra kell inditani a BETA-t, h ervenybe lephessenek a teljes grafikai valtoztatasok, ezt meg azert majd kiprobalom..., de sajna a sok kemper jatekos sem hoz lazba, meg ez a metros palya sem. A masik palya, a Caspian meg ugye jelszoval vedett..., oszinten szolva es tenyleg nem fikazasbol, de ennel sokkalta igenyesebb BETA-jatekokkal is volt mar dolgom. ^^ ;)

A teljes jatek biztosan a toppon lesz,de gaz szerintem, h nem lehet vasarlas elott normalisan kiprobalni.
55.
55.
falselight
#54: a hibák mindig is részei voltak a fejlődésnek. ha nem változtatsz, nem tudsz hibázni. ezért sem változik számottevően a cod a negyedik rész óta.
és senki nem mondta, hogy a dice jobb lenne mint az iw vagy treyarch. mindegyik tehetséges csapat. mindegyikük nagyon jó valamiben, és van amiben kevésbé. de nem értem hogyan kötöttünk itt ki.
54.
54.
randall13
#53: Nem mondtam, hogy a cod különb lesz. De az ilyen hibákkal a bf3 sem lesz több. Akarom mondani a dice nem lesz több, mint az iw vagy treyarch.
53.
53.
falselight
#52: nem, nem lesz tökéletes megjelenéskor. ahogy egy multi játék sem az még pár hónapig megjelenés után sem. példának okáért még most is változtatják black ops-ban a fegyverek sebzését. talán azt hiszed, hogy az mw3 nem lesz tele glitchekkel és bugokkal megjelenéskor? megjelenés után még hosszú hónapokig fogja kapni a javításokat úgy a bf3, mint az mw3. nincs miért ezt tovább osztani.
52.
52.
randall13
#48: Feldolgozom, ha cserébe te is azt, hogy a béta az arra való, hogy a fegyvereket, sebességet, sebzéseket végleg beállítsák. Magyarán a játékmenetet optimalizálják. Ha becsúszik egy kisebb bug, az még oké. De hogy az egész tele legyen hibákkal, az már kicsit sok. Ez a játék 2012ig nem lesz élvezhető. Kop-kop. Aki meg nem hiszi, annak fap-fap.
51.
51.
shatterhand
#46: ott a pont a sok hü...nek
50.
50.
shatterhand
#49: Rombolhatóság az nem nagyon van. BC2 bétája sokkal jobb volt e téren (járművek, romblhatóság, meg szebb is volt).
Kempelés a rushban meg mindig megy. Főleg most,hogy feküdni is lehet.

Jó lesz ps3on is, csak nem lesz forradalmi vagy szebb mint a BC2.
49.
49.
LAZLOW20
PS3 on letöltöttem a Beta-t,a Grafika nagyon szép de közel sincs a PC hez képest,a hangok,animáciok,rombolhatoság nagyon jó,csak az emberek 99% a campel az egész játék allatt.Én buggal nem nagyon találkoztam egyedül úszásközben ,meg talán a Hitbox ami néha fura volt de nekem tuti vétel de csakis pc re.
48.
48.
falselight
#45: még meddig fogsz ezen lovagolni? ez egy béta, bugos, dolgozd fel. hadd aggódjanak a bugok miatt azok, akik megveszik a játékot. te biztos nem fogod. de akkor meg minek rinyálsz megállás nélkül?
47.
47.
Khaszás
MW3 párti vok de jo pofa 1 kis game lett :) lehet beszerzem ezt is bár a graftól én se dobtam hátast .. azt hittem sokkal szebb lesz :D de azért szép :) amúgy sniper a legerősebb ... :)
46.
46.
Hubert Cumberdale
Sokan még mindig nem tudják mi a különbség a béta meg a demó között
45.
45.
randall13
#39: A béta már egy majdnem kész játék. Valószínűleg a maradék 2 hétben minden egyes bugot ki fognak javítani. (Ezer ember is kevés lenne, megsúgom.)
43.
43.
Cuppak
#42 Szerintem érdemes, PC-n meg még a teljes verzióban sokkal jobban lesz optimalizálva, még a legjobb gépeken is szaggat néha.
42.
42.
Problem?
Játszottam a metro-s mapal nekem tetszik meg is venném ezt a játékot csak az a baj gépem eléggé "fos" hozzá akadozik kicsit. Boxra meg vajon érdemes e megvenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...