Csak ma ingyenes az első Broken Sword

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Nem árt sietniük mindazon kalandjáték rajongóknak, akiknek még mond valamit a Broken Sword neve. Bizony, a Revolution Software aranybecsű klasszikusáról van szó. Október elsejéig mindenki ráteheti a játékra a mancsát a Good Old Games oldalán, méghozzá a Windows 7-en is elfutó, rendezői változatról van szó.

A méltán népszerű GOG.com a minap ünnepelte hatmilliomodik letöltését az oldalon, ennek apropóján tette mindenki számára elérhetővé a Broken Sword: The Shadow of The Templars rendezői változatát, mely számos grafikai javulást és extra tartalmat jelent a sorozat rajongói számára. Az ingyenes letöltés október 1-ig érvényes, szóval nem árt sietni.

A point & click kalandjátékok egyik nagy sikerű méföldköve méltán vált klasszikussá ennyi év elteltével, hangulata varázslatos, rajzfilmszerű bája tényleg lehengerlő. Nem beszélve a fogyasztható sztoriról, amely bár nem nélkülözi a giccses, filmbeillő fordulatokat, de azért imádjuk. A GOG.com direkt azért jött létre, hogy a régi címeket elérhetővé tegye a mai gépeken is - rá is kaptak a felhasználók -, ebből csak profitálhatunk.

A Broken Sword: The Shadow of the Templars innen szedhető.

14.
14.
Optimus Prime
Melyikkel érdemes kezdeni újoncnak? Az eredeti játékkal vagy a director's cuttal?
13.
13.
zibuprofen
Azert jo ez a cim, mert minden nap "csak ma" van.
12.
12.
Gorre
Szerintem az 1 meg a 3 a legjobbak, a 2 csak olyan töltelék, a 4.-ről meg ne is beszéljünk, egy kalap szar...
10.
10.
Extol
#9: A 2?? Pedig pont hogy az nicns átdolgozva. Nekem a harmadik rész jött be leginkább a 3D-s. Azt mondják hogy annak már nincs meg a feelingje de énnekem meg pont hogy az jött be legjobban. Ízlés dolga.
9.
9.
Tacskoexe
Ah, imádom a Broken Sword sorozatot, a 2 a mai napig az egyik kedvenc játékom! :D Mindenképp hozzáadom a GOG-os gyüjteményemhez :3
8.
8.
karneol81
C64 Maniac Mansion vs PS3 Heavy Rain nálam döntetlen.
7.
7.
karneol81
Milyen jó lenne ha Monkey I.-en kívül a többi Lucasarts kalandjátékot is kiadnák ugyanúgy.
A B.S. szériát is szerettem.
6.
6.
giga321
#4: Ááá inkább hagyom inkább Deus ex-ezek tovább.
5.
5.
Szbarn
szomorú hogy manapság senkinek sem kell xDD
4.
4.
Gorre
#3: Na, okosabb maradtál volna... Egy ilyen címet nem ismerni, amúgy már csak ezért is megéri leszedni, mert legálisan ingyenes.
3.
3.
giga321
Azt sem tudom mi ez ? XD Érdemes leszedni point&clik-es játékok közül csak a back to the future-al toltam de az tetszik is. Érdemes leszedni? miről szól?
2.
2.
Extol
Egy hónapja vettem meg Steamen az egész sorozatot, le is nyomtam mindet, tetszett a dolog, bár ez a fejtörősdi nem az én műfajom, azért jól szórakoztam.
1.
1.
Gorre
Nem hinném hogy ez túl sokat segítene a hírnevén, aki akart már játszott vele. Nekem is megvan, alap és rendezői változat is, tehát minek szedjem le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...