Batman: Arkham City - Robin is színre lép

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Videó
Link másolása
Ahogy az már ismeretes, Batman és Macskanő mellett Robin is játszható karakter lesz az Arkham Cityben, ám sajnos csak előrendelői bónuszként, egy DLC-t letöltve. Ettől függetlenül igazi keményarc a gyerek, saját törekvésekkel és világnézettel. Gothamben olyan sok a rosszfiú, hogy neki is marad.

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk követőnk, Robin akciózását egy új játékmeneti felvétel keretében - ha mindenképpen szeretnéd elcsípni ezt a karaktert, kérjük, vedd sorra az online kereskedők exkluzív előrendelői ajánlatát, mert csak ilyen módon tehetsz szert rá. Persze nincs kizárva, hogy a kampányban is kapunk egy kis szeletet Robinból. A játék alig több, mint egy hét múlva jelenik meg konzolokon, míg a PC-n még kicsit várnunk kell rá.

9.
9.
nero66
Bejövős meg minden, de Robinnak mióta van csuklyája? Annyira nem Robin :/
8.
8.
Harkat
Olvastam olyan pletykát is, hogy elvileg majd Nightwing is játszható karakter lesz egy DLC keretében. Szóval 2 Robinnal is játszhatunk majd később lehetséges:)
7.
7.
goblinfing
#4: Ne hidd el hogy grafika miatt van a halasztás.
6.
6.
kebi90
Nagy figura :) Tetszik! Főleg a ruhája, ez a csuklyás cucc komoly :D
5.
5.
Vopesz
#3: De 100%, hogy utólag majd le tudod tölteni, természetesen pénzért.
4.
4.
Dercsi
Számomra az év legjobban várt játéka! Ez a Robin kérdés meg annyira nem izgat, biztos vagyok benne hogy egy dlc-n belül úgy egy fél év múlva meg lesz.... Az viszont csípi a csőröm hogy novemberben jön csak a Pc-s verzió, de ha igaz a mende monda a szebb grafika miatt megéri szerintem rá várni!
3.
3.
smash
Magyarán csak bizonyos boltokon keresztül ha előrendeled akkor kapod meg a Robin DLC-t? Mért? Később nem lehet letölteni majd?
2.
2.
giga321
Ez Pöpec lesz. Jöhetne már.
1.
1.
ReNegAdE
Nekem valahogy Robin karaktere nem jött be soha!Nem tudom miért!Most sem változott a helyzet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...