Bejelentették a Transformers: Fall of Cybertront

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Igen, korábban ez volt a Transformers: War for Cybertron 2, de a készítők végül átnevezték, mert nem "igazi folytatásról" van szó, igaz, a történet azért kötődik az előző részhez: ahogy a cím is sejteti, a Cybertron bukásáról lesz szó, még több ármánnyal, cselszövéssel és fájdalommal.

Az első részletes bemutatót a Game Informer (hol máshol, de tényleg?) hónap végén megjelenő, novemberi számában olvashatjátok majd, addig is kaptunk két borítóképet - merthogy a legújabb magazin két címplappal jelenik meg -, ami alapján lehet találgatni, mire számíthatunk. A Game Informer szerint a történet folytatódik, Cybertron bukását ismerhejük majd meg, de mint azt az egyik borító is sejteti (Optimus tartja Űrdongót a karjaiban), nem lesz sétagalopp a sztori, még lehet sírni is fogunk.

A játékot a High Moon Studios fejleszti megint - drukkolunk, mert a War for Cybertronhoz képest a Dark of the Moon finoman szólva is gagyi volt -, ígéreteik szerint rengeteg korábbi ötletet és alapvetést megváltoztattak, ezért a játék inkább "utódja" a War for Cybertronnak, mintsem igazi folytatása.

A korábbi Activision-leleplezés szerint a játék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re készül, de mivel a jelen pillanatban 2012 őszére ígérik a megjelenést, erre ne vegyünk még mérget.

15.
15.
Sheodon
Egyszerűen azért jobbak ezek a játékok (amik a keményvonalas képregények alapján készülnek), mert ezeknek van története és próbáltak egyedit alkotni. A filmek csak a látványra mennek rá, és személy szerint nekem egyik sem tetszett, nem véletlen.

A WFC nagyon is jó és vállalható volt, megszerzés után kapásból kétszer ki is pörgettem, úgyhogy várom ezt is. A második kép meg iszonyatosan libabőrössé tett, mert ha ezek beleviszik a játékba a Beast Wars történetét, akkor egy igazi mesterművel gazdagodhatunk.
14.
14.
Józsi_Doe
13.
13.
Dominko
#12: War For Cybertron is jobb volt, mint bármelyik Transformers filmből alapul vett játék. Remélem ez is csak jobb lesz, és hozza a formáját :)
12.
12.
givi6
A filmes próbálkozásai a játéknak valami katasztrófa ... Remélem e hozza majd a formáját.
11.
11.
Peppe820623
Ezaz! Végre! A war for cybertron szerintem minden transformers képregényen, és rajzfilmsorozaton nevelkedett rajongónak mennyország volt! Remélem lesz 3. rész is, és Unicron is képbe kerülhetne valamikor, hamár a filmből kimaradt, pedig a fő sztori szempontjából nem egy utolsó karakter volt! :)
10.
10.
Giga0509
Zsír,az előzőt imádtam.
8.
8.
metercsiken
Gyerekkoromban szerettem a transformers képregényeket,és rajzfilmeket.
Most,hogy már vannak a filmek azok is nagyon tetszenek,de valahogy játékban még mindig nem tudtak egy igazán ütöset összehozni!
Jó lenne ha ezen tudnának változtatni!
Akár már ezzel a "címmel"! : )
Várom mi lesz!
7.
7.
Optimus Prime
#5: Azért ez is a megszokott klisére épül, ami pár éve igaz a TF-re: Cybertron elpusztul, megsemmisül, tarló lesz, életképtelen. Tény, nem a film, hanem Simon Furman hozta a képbe az új (2006-os) G1 képregény vonalával.


Mortis: olvastál Simon Furman írta képregényeket? Nem? akkor nem szóltál. :)
6.
6.
Mortis
Robot-dráma. Hahaha,,,
5.
5.
sunstreaker
nem az h saját története van, hanem, hogy a képregényt veszi alapul, és nem a filmet, ezért jobb mint a filmes játékok..
4.
4.
pjoco
Én várom! Nekem bejött nagyon az első része! :P
3.
3.
Dominko
nagyon örülök neki, a War For Cybertron volt a legjobb a Transformers szériából eddig, de remélem ez jobb lesz :)
2.
2.
roli33
Végre egy újabb normális Transformers játék (remélhetőleg). A Dark of the Moon irtó gyenge volt.
1.
1.
giga321
Egyet kitoltam , annyira nem volt rossz de azért kiemelkedőnek sem mondanám. A Filmből készült játékoknál mindenképp jobb mert ennek van saját története.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...