Készül a webböngészős Shadowrun Online

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár 2007-ben nem sikerült a Microsoft igyekezete, hogy a Shadowrun brandet egy crossplatform FPS-ként hozza vissza a köztudatba, a Jagged Alliance Online fejlesztői másképpen állnak a témához. Ők egy böngészőből futtatható szerepjátékban gondolkodnak. RPG-rajongóknak még jól jöhet.

A Cliffhanger Productions nagy fába vágta a fejszéjét, amikor ma reggel bejelentette a Shadowrun Online-t. Habár papíros RPG-ként kedvelt téma volt az "asztali" játékosok körében ez az univerzum, videojátékos vonatkozásban már kevésbé. Legutóbb, 2007-ben a Microsoft próbálkozott azzal, hogy a szimplán Shadowrun névre keresztelt gyöngyszem összehozza az xboxos és a PC-s játékosokat. Kudarcot vallottak. Jó hír, hogy egy viszonylag kicsiny csapat, aki már a Jagged Alliance Online-nal már bizonyított, lát még reményt arra nézve, hogy a Shadowrun nagyot szóljon.

A 2007-es próbálkozás meddőnek bizonyult

Az is rendkívül szimpatikus, hogy az univerzum megálmodója, Jordan Weisman is közreműködik a fejlesztésben. A Cliffhanger nyilatkozata szerint végre van rá kellő fedezet, hogy egy régi tervük valósuljon meg. A böngészős mivolt arra enged következtetni, hogy egy izometrikus nézetű, körökre osztott szerepjáték valósuljon meg, de erre még ne vegyünk mérget - mindenesetre a fejlesztők korábbi munkáiból kiindulva erre következtethetünk.

Hamarosan újabb infók látnak napvilágot. Maradj veszteg!

8.
8.
mdr88
#6;#7: ezekkel tulajdonképpen mind játszottam csak fogalmam nem volt hogy ezek izometrikus RPG-k :D
6.
6.
Cooper911
#5: Baldur's gate, Fallout 2 például. De lehetne sorolni
5.
5.
mdr88
tudom keressek rá guglén... de milyen az az izometrikus RPG? :)
4.
4.
Mortis
Úristen, milyen vállalhatatlanul rosszul sikerült az a 2007-es játék...

Izometrikus RPG. Azt a hét meg a nyolcát! Manapság! Ezt ki kell próbálni. :)
3.
3.
wolfwarrior
Ha a testvérem ezt meg tudja, Ő nagy játékos.
2.
2.
Szuperjó!!! Egy újabb nagyon széles univerzum amely játékért kiált, akárcsak a Warhammer 40k ami nemrég megkapta a maga jó kis akciójátékát a stratégiák mellett.
1.
1.
Sewray
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...