Kingdoms of Amalur - a sorsdöntő választások

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 31.
  • Videó
Link másolása
A jövő év elején megjelenő Kingdoms of Amalur: Reckoning bizonyulhat 2012 első nagy szerepjáték-durranásának. Most kaptunk egy újabb előzetest, melyből megtudhatjuk azt, hogy a küldetésekben született döntéseink erősen befolyásolják jövőbeli sorsunkat - így fejlődhet hősünk is.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning azért is különleges, mert egyrészt egy nyílt világú szerepjáték, másrészt ez a tény nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a játék sztorivezérelt legyen. A Reckoningben nem kötik meg a kezedet, nem kell egyetlen osztályba tartoznod, változó képességeket tanulhatsz, s ha tiszta fejjel gondolkodsz, jelenléted tiszteletet parancsol majd a világban.

Attól függően, hogy miként cselekszel a küldetések folyamán, milyen döntéseket hozol, úgy alakul sorsod is a jövőre nézve. Speciális "sorskártyákat" nyithatsz meg a játék folyamán, a trailer mindent megmagyaráz:

13.
13.
Wareth
A videó végén lévő 2 kard hasonlít a WoW-ban a két legendary kardhoz még BC-ből. http://www.wowhead.com/item=32838#screenshots:id=104380
12.
12.
metercsiken
#10: Szerintem is elég csúnyák ezek a fegyverek!
A játék maga viszont elég jól néz ki, és valószínű ki is próbálom majd valamikor!
11.
11.
Mortis
Ez a kártyás rendszer elég tetszetős. Okosan bolondíthatja meg a régi sémákat.

Ha a humor is olyan lesz, mint amilyen a Fable-ben(szerintem nem csak a fegyverek, hanem a hangulat is egy ,az egyben onnan jött), akkor biztos vétel. Imádtam az első részt.
10.
10.
taranis
Ezek a nagy fegyverek nekem sem tetszenek, de amúgy összességében jó lehet!
9.
9.
drat576
#6: nekem is rögtön a Fable ugrott be, várós :)
8.
8.
erasmus
#4: Eredetileg annak készült, aztán valamiért úgy döntöttek hogy rpg lesz belőle, a grafikán tényleg látszik, hogy mi akart lenni eredetileg.
Nekem nem igazán tetszik főleg emiatt a keleties 3szor akkor fegyverekkel csapkodok mint én magam.
7.
7.
Archondelta
A Darksiders óta várok valami ilyesmire. Régi recept, megbolondítva teljesen új ötletekkel, stílusosan, nem elkapkodva, hanem sziklaszilárd koncepcióra építve. Must have darab. Ráadásul pont a szorgalmi időszak után jön ki. :)
6.
6.
vuliem
Fable + Elder Scrolls = Kingdoms of Amalur... Teljesen jó, várom már. Bár a végén az a piros kétpengéjű fegyver elég gagyi, IRL-ben lehet nem mernék nekimenni azzal senkinek.
5.
5.
Zemilen
Ez hasonlít a Fable-re egy kis Elder Scrolls beütéssel! :)
4.
4.
Cuppak
Am, ez 1 MMO-nak nagyon jó lenne.
3.
3.
Cuppak
2.
2.
Cuppak
Úúúúú de várom már ezt a játékot!
BF3 megvan, ezt a játékot várom már legjobban most :D
1.
1.
kalandorklubbja
Ez 1000y jobbnak néz ki mint a Dark Souls vagy a Skyrm. :) Lealábbis nálam az Elder Scrolls széria a leginkább nem kedvelt fantazi RPG. Nem sértésnek mondom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...