Még őrültebb lesz a Playdead következő játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem győztük elégszer hangsúlyozni, hogy a díjnyertes Limbo mennyire magával ragadó horrorhangulattal bírt, pedig egy kimondott szó sem hangzott el benne. A Playdead azt ígéri, hogy a következő projektje még őrültebb lesz, mint a Limbo - s ennek igazán örülünk.

Dino Patti, a Playdead fejese tisztában van azzal, hogy milyen hisztérikus várakozás előzi meg a csapat következő játékát a rajongók részéről, hiszen arról a brigádról beszélünk, aki a Limbót hozta el nekünk. Az Eurogamernek nyilatkozva Patti elmondta, hogy jelen pillanatban még nem állnak készen arra, hogy felfedjék a következő munkájukat, de annyit elmondott, hogy "őrülten jónak" ígérkezik. Halloween napján pedig nem is kell jobb ajánlólevél.

"Már most is nagyon büszke vagyok rá!" - mondta. "Tudom, hogy a grafikai munkák még nincsenek teljesen készen, de számomra tökéletes az eddigi két projekt, sok szempontból hasonlítanak egymásra, de mégis annyira mások. A következő munkánk őrültebb, mint a Limbo. Sokkal több furcsaság vár ránk!"

Annyi bizonyos, hogy ismét egy single player játékkal van dolgunk és letölthető formában lesz elérhető. A fejlesztési idő hosszúra nyúl, mivel nem akarnak félkész produktumot letenni az asztalra - Patti elmondta, hogy kifejezetten utálja, amikor a nagy kiadók a kiadás előtt egy-két évvel már bemutatják a játékaikat. Az ígéretek szerint a Playdead következő nagy dobása szintén multiplatform címként lesz jelen, mivel a Limbo esetében is hatalmas sikernek bizonyult ez a modell. Várjuk a konkrétumokat!

7.
7.
goblinfing
Én valahol megakadtam és onnan nem volt tovább és újra is lett huzva a gép de tényleg 1 jó játék!
6.
6.
Yanez
#4: Ajánlom is!Többször is végigvittem ezt a zseniális stuffot.
5.
5.
vhooper
Miért,mi volt a végén?
4.
4.
Kyuubi
Még mindig csak a trialt tudtam kipróbálni. De karácsonyra meglepem magam egy pontkártyával és már tépem is le, mert ezt a játékot nekem találták ki, imádom ezt a depressziós hangulatot :)
2.
2.
biohazard rex
mekkora játék volt a limbo, főleg a vége. Nagyon nagyot koppantam :D
1.
1.
LnB
Limbo az kiemelkedően jó volt. Várom az új játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...