Két újabb Resident Evil film a láthatáron

  • Írta: szabi
  • 2005. június 14.
  • Hír
Link másolása
Ha nem lett még eleged Milla néniből, akkor elkezdhetitek számolni a napokat, mivel újabb két részben izgulhatjuk végig Alice csodás kalandjait zombiországban.

A híres-hírhedt játékból készült első filmadaptáció 2002-ben került a mozikba, mely 40 millió dolláros bevételével zsigeri ingereket váltott ki a producerekből, akik 2004-ben megörvendeztették a rajongókat a második, Apocalypse c. résszel.

Tudvalevőleg Hollywoodban szeretnek minél több bőrt lehúzni egy filmről, így nem csoda, hogy a sikeresnek mondható folytatás után újabb részek elkészítését jelentették be.

A harmadik epizódról nem lehet még sokat tudni, csak azt, hogy Tokióban fog játszódni, és Afterlife lesz a címe. Rendezője még nincs, de a forgatókönyvet az a Paul Anderson fogja készíteni, aki a Mortal Kombat és az Alien vs. Predator csodafilmekkel már bizonyított (haha). Mellesleg ő rendezte az első Resident Evilt is, ahol jól összemelegedett Milla Jovovich-csal, olyannyira sikeresen, hogy jelenleg boldog házasságban élnek.

A második rész végén ugye felcsillant Alice szemében az Umbrella Corporation logója, ami már sejtette, hogy itt bizony valami történni fog. Na igen: a csúnya zombik most az egész amerikai kontinest veszélyeztetik, és Alice, immáron a Cég alkalmazottaként, valószínűleg nem mindig a szívére fog hallgatni a nagy kaszabolás közben.

Egyelőre ennyi hírmorzsa került napvilágra, bár a produkció kezdetleges mivoltát az is jelzi, hogy az IMDB-n semmilyen információ nem található az új résszel kapcsolatban.

7.
7.
Ca$h
Zoenn: szerintem ha meg ket reszt terveznek, akkor lehet hogy megse tunik akkora bukasnak ez az adaptacio... erre nem gondoltal? Eh? ;)
6.
6.
zoenn
Nem kéne erőltetni ezt a RE-s vonalat, úgyis csak közepes alkotás sül ki belőle.
4.
4.
Ca$h
Nekem teccet mind a ket resz, mar csak azert is, mert talan ez volt az elso olyan jatek adaptacio, ami tenyleg hu volt a jatekokhoz... persze aki nem igazi rajongo, annak biztos nem egy nagy szam... en szemely szerint fanatikus rajongo voltam, csak sajnos boxra nincsenek R.E.-k... szoval csak igy tovabb sracok, csak a minoseg ne romoljon, ezert imadkozok!!! ;)
3.
3.
rocko
Szerintem idaig mindegyik rtesz egy adag szar volt, de az univerzum, es a vilagvege dolog nekem bejott epp ezert orulok az uj reszeknek. Bar az is bizos, hogy max 1x nezem meg oket. az eddig reszeket is csak egyszer voltam kepes vegignezni. De ha mar keszitenek valamit, akkor egy kicsit felelmetesebbe tehetnek.
2.
2.
Isaac
Na igen... Az első rész nagyon jó volt, a másodiknál már komoly lólábkilógás volt...

A 3.-4. valszeg katasztrófa lesz
1.
1.
-callisto-
atyaég... hát ez katasztrofa.... ennek mi értelme? ujabbb halivudi szemét, a vizfeju amerikaiaknak..... blöeeeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...