PS3-ra jönnek a Resident Evil Chronicles-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Azért annak is megvan az előnye, hogy a Sonynak "később jutott eszébe" megvalósítani a Wii kontrolleréhez hasonló PlayStation Move-ot: így utólag is rábírhat bárkit arra, az egykori Wii-s remekeket felújítva, Move-támogatással dobja ki a PlayStation 3-ra - most a Resident Evil Chronicles-játékok jártak így.

A Famitsu jelentése szerint a Capcom a Resident Evil-sorozat egy születésnapi buliján árulta el, hogy a Resident Evil Chronicles-játékok egyetlen csomagban, PlayStation 3 is tiszteletüket teszik majd: az egykor Wii-n bemutatkozott programok felújított grafikával, HD-felbontással, Move- és 3D-támogatással érkeznek, azonban egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen áron - sőt, egyelőre az sem biztos, hogy a csomag Japánon kívül bárhol megjelenik.

A Resident Evil: The Umbrella Chronicles és a Resident Evil: The Darkside Chronicles Wii-exkluzív játékokként mutatkoztak be - előbbi 2007-ben jelent meg, a másik pedig két évvel később. A spin-off epizódok ugyan hozták az elvárható horrorhangulatot és a széria számos jól ismert történését élhettük át bennük újra, alapvetően mégis teljesen más játékmenetet kínáltak: a Chronicles-játékok railshooterek voltak, amihez nyilván kiválóan passzolnak a mozgásérzékelős kontrollerek, így a PlayStation Move is.

4.
4.
Artan
Na szép lassan csak lesz értelme venni move-ot nem soká jön a the house of te dead overkill az is jónak tűnik és most itt vannak ezek.Csak azért remélhetőleg Európában is megjelenik
3.
3.
arhatati
Csak tényleg újítsák fel ne úgy, mint a Resi 4-et és a Code Veronica-t. Mert sok különbség nem igazán volt tapasztalható. És persze a 4-et egy kicsit meg is szabdalták, kivágtak részeket itt-ott. Szóval jó lenne, ha teljesen felújítanák. :D
1.
1.
strike19
Na most veszek PS3-mat.Most vinni fogják a MOVE-t , mint a cukrot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...